3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Benim annemde kiziyor bana gozlerin pörtledi diye bugunde aramiş durum cigkofte istiyomusun diyor:KK57: valla bir arkadasim gunde bir ogun yiyerek 34 kg verdi ve iki senedir koruyor ustelik yasida 32 biraz nefis terbiyeside onemli bence :KK62:

acaba korumak için ne yapıyor.. korumak kilo vermekten daha zor.. sırf bunun için diyetisyene gitmeyi planlıyorum..

merhabalar yazdıklrınız bana cesaret verdi. Bende 3 gündür karatay + pilates yapıyorum. 64 kiloyum 10 kilo kadar fazlam var. Umarım hep beraber zayıflarız

hemen toparlamam lazım canım kendimi bugün tartıldım 66.7 çıktım çok şükür bu süreçte kilo almamışım ama kendimi toparlamazsam eski halime dönerim:KK43: bugün bütün eski giysilerimi çöpe attım. tekrar 48 beden olmak istemiyorum :KK43:
Bencede hemen toparlan giden kilolarini duşün birde 1 litre suya 1 sise maden suyu dok iki tane demledigin yesil cayi dok (toplam 1 litre olacak) gun icinde bitir 15 gun yap bunu inan cok ise yariyor benim 4. Gunum

Carpediem sizi cani gonulden kutluyorum bende 5-6 aydan beri anca 10 kg verdim ama daha devam etmm lazim bu azmi goremiyorum kendimde 80 kgyum 1 kizim var 14 aylik emzirdigim icin kati diyet yapamiyorum devam etseydim 60 kg olucaktim simdi;(

Bencede hemen toparlan giden kilolarini duşün birde 1 litre suya 1 sise maden suyu dok iki tane demledigin yesil cayi dok (toplam 1 litre olacak) gun icinde bitir 15 gun yap bunu inan cok ise yariyor benim 4. Gunum

tamam canım bunu deneyim bugün başlayım bakalım 1 şişe maden suyu 2 bardak yeşilçay mı dökücem

Carpediem sizi cani gonulden kutluyorum bende 5-6 aydan beri anca 10 kg verdim ama daha devam etmm lazim bu azmi goremiyorum kendimde 80 kgyum 1 kizim var 14 aylik emzirdigim icin kati diyet yapamiyorum devam etseydim 60 kg olucaktim simdi;(

canım bırakmamak lazım 66 kiloda takıldım kaldım bende ara ara 67 kusurleri görüyorum :KK43: rabbim yardımcımız olsun

şuan kendimden nefret ediyorum ben bi anda nasıl böyle iradesiz olabildim :KK43: kendime engel olamıyorum yedikçe yiyorum.. ben kendine hakim olamayan zayıf olmayı haketmeyen şişkonun tekiyim :KK43: tekrar kilo almaya başlamam an meselesi :KK43: biraz önce koca bi ekmek yedim...

şu saatten sonra kendime dur diyorum yemiyeceğim. çok büyük bir rehavete kapıldım. ama bence hala fazlalıklarım var... yemicem yemek istemiyorum eskisi gibi olmak istemiyorum :KK43:((((((((

Bayanlar bütün azmimi kaybetmiş durumdaydım. deli gibi yedim yemek çikolata kek cips hamurişi ne bulduysam.. öyle az uz değil hemde.. akşam yatarken sabah ne yesem diye düşünerek uyuyodum desem yeri var. bi tartıldım 73 kilo olmuşum. 64ü görmüştüm tartıda :KK43: ama artık kendime bi dur diyorum. düzenli spora başlıyorum yine vee yapabildiğim kadar diyete.. şimdilik tek hedefim akşamları 6 dan sonra birşey yememeye çalışmak zamanla yediklerimde de azaltmalara gidicem inşallah. tabi günlük en az 2,5 litre su içmeyide ihmal etmicem
tekrar o 90 kiloluk kadına dönmek istemiyorum.. o kadın çok ama çok mutsuzdu :KK43:

X