- 25 Mayıs 2016
- 1
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi carpediem435
Merhaba bayanlar..
Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak için o kadar çok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıç kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum:)2 yaşında bir kızım var ..
kendimi hiç güzel hissetmiyordum. üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık süslenmek bile istemiyordum. her gören ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver çünkü ben çok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gün araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay püre yemek zorundasın dedi. üstüne bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şöyle bi düşündüm ve ben bunları bu kadar süre yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım :)
artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 günü 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda söyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.
Günde 2 öğün yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan çıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kaçamak yapıcağıma dair söz verdim:)
Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar açık:) Ayrıca yazımı sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim
iradesi
Canım olur inş. Yaşında küçük metabolik bi sorununda yoksa neden olmasın.keşke biraz daha erken başlasaymışsın.düğüne az kalmış.sen elinden geleni yap tabi 20 olmaz 15 olur nekadar gitse karınaKaratay gibi ama tam oyle degil ceviz vs. Kuruyemis yemiycem yag kullanmiycam sabah klasik kahvalti 3 yada 4 gibi de yagsiz corba sebze yemegi yada et salata yemegi dusunuyorum egzersiz yapicam birde gunde 2.5 -3 lt su olur mu ki acaba?
5 6 saat dayanamiyom ben yaaa muhakkak atiyom ağzıma biseyler5 saatten sonra devreye leptin hormonu giriyor. bu hormonda depo edilmiş yağları yakan hormon o yüzden öğünler arasında en az 5-6 saat olmalı
Canım olur inş. Yaşında küçük metabolik bi sorununda yoksa neden olmasın.keşke biraz daha erken başlasaymışsın.düğüne az kalmış.sen elinden geleni yap tabi 20 olmaz 15 olur nekadar gitse karına
Evet az kaldi cok pişmanim onumde tam 85 gün var aynen 15 ede raziyim ama hedefim 20Canım olur inş. Yaşında küçük metabolik bi sorununda yoksa neden olmasın.keşke biraz daha erken başlasaymışsın.düğüne az kalmış.sen elinden geleni yap tabi 20 olmaz 15 olur nekadar gitse karına
Yok canm bi gün önce ne yediysen onun listesini yapiyonBildirimleri aksam mi yapiyoruz?
Tesekkurler :)Yok canm bi gün önce ne yediysen onun listesini yapiyon
Tesekkurler :)
Hayirli sabahlar canlar :)
Kahvalti 10:00
( kahvaltidan önce 1 su bardagi incir suyu)
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Salatalik,domates, bol yeşillik
1 tatli kasigi helva,
2 ince dilim kepek ekmegi
4 tane patates kizartmasi
1/2 biber kizartmasi
2 bardak açık çay şekersiz
1lt su
sanirim biraz fazla olmuss canimHayirli sabahlar canlar :)
Kahvalti 10:00
( kahvaltidan önce 1 su bardagi incir suyu)
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Salatalik,domates, bol yeşillik
1 tatli kasigi helva,
2 ince dilim kepek ekmegi
4 tane patates kizartmasi
1/2 biber kizartmasi
2 bardak açık çay şekersiz
1lt su