3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Kızlar menüm dünkünün aynısı ama yinede yazayım
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
4 zeytin.domates

Akşam 18
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
2.5 litre su.200 ip atlama
Birazdan sahile atıcam kendimi 45 dk yürüyüş yaparım tempolu
Yarın arkadaşımla dışarda buluşucam.çok korkuyorum inş kaçamak yapmam:))

İyi akşamlar kizlar ben sadece akşam menümü yazcam
4 kaşık bulgur pilavi
3 kaşık menemen
Yarım kase tavuk çorbası
Semizotlu cacık
Bol yeşillik(marul, yeşil soğan, dere otu,biber)
Şimdilik 2 litre su yatana kadar 3lt olur
2 saat sonra pilates yapacam

Menüm
Sabah:10.30
2 yumurta
Salatalık domates 2 yeşil biber
1 çay bardağı fındık
Peynir
12 zeytin ve 2 bardak çay

15.30 da kendimi aç hissettim yarım tabak son kalan kuru fasulye yemeğim yanına bir kase yopurt

Akşam 18.50 6 tane mercimek köftesi yanına salata yaptım
Spor :1 saat eliptik
Su:1 lt içildi 2 ye tamamlanacak

Yemek 2 günlük yapıyorum.kpss ye hazırlanıyorum ve hala öğrenciyim vakit bulamıyorum zaten eşim de restorantta çalışıyor akşam 11 de geliyor yemek yemiyor mahlesefbi kahvaltı yapıyoruz beraber öbür türlü yalnız ım hep evde

Menüm
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
Peynir

15.30 da kendimi aç hissettim yarım tabak son kalan kuru fasulye yemeğim yanına bir kase yopurt

Yemek 2 günlük yapıyorum.kpss ye hazırlanıyorum ve hala öğrenciyim vakit bulamıyorum zaten eşim de restorantta çalışıyor akşam 11 de geliyor yemek yemiyor mahlesefbi kahvaltı yapıyoruz beraber öbür türlü yalnız ım hep evde

biz varız artık canım yalnız değilsin..

Menüm
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
Peynir

Güzel canım afiyet olsun.bende genelde yemekleri 2 günlük yapıyorum zamandan kazanmak için.malum önümüzde kpss belası var

İyi aksamlar sayfalarin cogunu okudum diyebilirim 95 kg mim :ıslık: yasim 25 5 yillik evliyim araniza benide alirsaniz yarin baslamayi dusunuyorum gunde iki ogun beslenicem kismetse basts eminim zor olucak ama 2,5 ayda en az 20 kg vermem lazim cunku abimin dugunu var :KK42: bana azicik destek olun nolur:cry:

İyi aksamlar sayfalarin cogunu okudum diyebilirim 95 kg mim :ıslık: yasim 25 5 yillik evliyim araniza benide alirsaniz yarin baslamayi dusunuyorum gunde iki ogun beslenicem kismetse basts eminim zor olucak ama 2,5 ayda en az 20 kg vermem lazim cunku abimin dugunu var :KK42: bana azicik destek olun nolur:cry:
Cnm yardımcı oluruz ama 2.5 ayda 20 kilo diyosun.imkansız değil ama sağlıksız olur sonrasında alırsın diye düşünüyorum ben.nasıl bi diyete başlayacaksın.karataymı?

Cnm yardımcı oluruz ama 2.5 ayda 20 kilo diyosun.imkansız değil ama sağlıksız olur sonrasında alırsın diye düşünüyorum ben.nasıl bi diyete başlayacaksın.karataymı?
Karatay gibi ama tam oyle degil ceviz vs. Kuruyemis yemiycem yag kullanmiycam sabah klasik kahvalti 3 yada 4 gibi de yagsiz corba sebze yemegi yada et salata yemegi dusunuyorum egzersiz yapicam birde gunde 2.5 -3 lt su olur mu ki acaba?:KK64:

X