3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Kızlaaaaarrrr bisey sormak istiyorum.... Lahana diyeti uygulayanlar var mı ... Eğer ise yariyosa yapiyim ..lahanayı da hiç sevmem:bicak:

Lahana diyetini bilmiyorum canim ama sevmedigin şeyleri de zorla yapma bence. Yoğurt kürünü uygulayabilirsin mesela

Lahana
Kızlaaaaarrrr bisey sormak istiyorum.... Lahana diyeti uygulayanlar var mı ... Eğer ise yariyosa yapiyim ..lahanayı da hiç sevmem:bicak:
Lahana diyeti uyguladim o sekilde kilo verdim Haftada 3,5 kilo.. Sonra zaten metobolizma hizlaniyor diyetle Ve Sporla gidiyor kilolar Ama Benimki durdu 79 Dan 68 e indim 2 ay takili kaldim vucudu sasirtmak lazim arayis icerdindeyim isvec yapacaktim karatayi bilmiyorum aksam 5 Ten sonra yememekte Cazip geliyor Ama simdilik Bazen 6 oluyor aksam yemegi ... Guzel deneyimleri olan paylasabilirmi... Keske biraz daha kalabalik olsaydik :KK43:

kızlar selamlar sabahtan beri giremedim iş güç :KK70: malum sınav haftası..

yorgunum hoşgeldin tatlım kilo bildirimi vs yaparsan senide ekleyim..

esilaycım teşekkürler bencede akşam paylaşım yapalım kızlar

mesela ben bugünü kapattım hemen bildiriyorum kızlar
SABAH: 08:00
1 yumurta
1 salatalık
5 zeytin
avuç içi kadar peynir
1 biber

AKŞAM: 17:00
zeytinyağlı taze fasülye 5 kaşık
3 kaşık yoğurt..

SPOR: şimdi yazıyı yazar yazmaz 1 saat pilates :KK70:

1 yumurta
1 salatalık
5 zeytin
avuç içi kadar peynir
1 biber

3 kaşık yoğurt..

bravo ben spor yapamyorum salona uyeligimde var ilk baslarda cok cok istekliydim duzenli gidiyordum v o donem gercekten cok guzel kilo vrdim... simdi usngeclik var :KK43: bogazimi kesebiliyorum ama sporr sikintii.. tebriklerr

1 yumurta
1 salatalık
5 zeytin
avuç içi kadar peynir
1 biber

3 kaşık yoğurt..

Öğle
1 kase elmali yulafli tarçınlı yoğurt
Ara
1 bardak tarcinli süt
Akşam
Zeytinyagli taze fasulye 6 kasik
Bulgur pilavi 4 kasik
Cacik, bol yeşillik
Spor yapildi, 3 lt su

bravo ben spor yapamyorum salona uyeligimde var ilk baslarda cok cok istekliydim duzenli gidiyordum v o donem gercekten cok guzel kilo vrdim... simdi usngeclik var :KK43: bogazimi kesebiliyorum ama sporr sikintii.. tebriklerr

canım sporsuz olmuyo malesef.. eskiden eziyet gibiydi şimdi çok alıştım spor yapmayınca kendimi çok kötü hissediyorum

X