- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 41
-
- Konu Sahibi carpediem435
Tam olarak yapamıyorum sanırım.çiftlik yumurtası ve tavuğu malum bulmak zor.ama yoğurdumu evde mayalıyorum.diğer kurallarada uyuyorum.karatayla başladım karatayla bitiricem inş.ABLA SEN TAM OLARAK KARATAYI YAIYOR MUSUN VE ŞU AN KARATY MI YAPIYORSUN
Daha da vermeye dewam edicem inşallah desteginizle tabiAyse eslem tebrikler cnm çok güzel kilo vermişsin
Daha da vermeye dewam edicem inşallah desteginizle tabi
Sabah 2 yumurta mozeralla peynir
Oglen 14:30 memleketten Gelen 10 tane ceviz yedim
Aksam 16:45 kabak kavurdum yumurtali
Ne kadar su ictigin saymadimAma 2 lt. oldu Sanirim devam edicem icmeye
Sagolasin umarim tez gider kilolarçok güzel canım afiyet olsun..
Eveeettttistediğimiz kiloya gelene kadar pes etmek yok
Menüm
Sabah:10.30
2 yumurta
Salatalık domates 2 yeşil biber
1 çay bardağı fındık
Peynir
12 zeytin ve 2 bardak çay
15.30 da kendimi aç hissettim yarım tabak son kalan kuru fasulye yemeğim yanına bir kase yopurt
Akşam 18.50 6 tane mercimek köftesi yanına salata yaptım
Spor :1 saat eliptik
Su:1 lt içildi 2 ye tamamlanacak
Yemek 2 günlük yapıyorum.kpss ye hazırlanıyorum ve hala öğrenciyim vakit bulamıyorum zaten eşim de restorantta çalışıyor akşam 11 de geliyor yemek yemiyor mahlesefbi kahvaltı yapıyoruz beraber öbür türlü yalnız ım hep evde
Karatay diyetinde çok acıktığın da yemezsen depo yapıyor bende 2 öğüne düşürmeye çalışıyoruj
Güzel canım afiyet olsun.bende genelde yemekleri 2 günlük yapıyorum zamandan kazanmak için.malum önümüzde kpss belası varMenüm
Sabah:10.30
2 yumurta
Salatalık domates 2 yeşil biber
1 çay bardağı fındık
Peynir
12 zeytin ve 2 bardak çay
15.30 da kendimi aç hissettim yarım tabak son kalan kuru fasulye yemeğim yanına bir kase yopurt
Akşam 18.50 6 tane mercimek köftesi yanına salata yaptım
Spor :1 saat eliptik
Su:1 lt içildi 2 ye tamamlanacak
Yemek 2 günlük yapıyorum.kpss ye hazırlanıyorum ve hala öğrenciyim vakit bulamıyorum zaten eşim de restorantta çalışıyor akşam 11 de geliyor yemek yemiyor mahlesefbi kahvaltı yapıyoruz beraber öbür türlü yalnız ım hep evde
Cnm yardımcı oluruz ama 2.5 ayda 20 kilo diyosun.imkansız değil ama sağlıksız olur sonrasında alırsın diye düşünüyorum ben.nasıl bi diyete başlayacaksın.karataymı?İyi aksamlar sayfalarin cogunu okudum diyebilirim 95 kg mimyasim 25 5 yillik evliyim araniza benide alirsaniz yarin baslamayi dusunuyorum gunde iki ogun beslenicem kismetse basts eminim zor olucak ama 2,5 ayda en az 20 kg vermem lazim cunku abimin dugunu var bana azicik destek olun nolur
Karatay gibi ama tam oyle degil ceviz vs. Kuruyemis yemiycem yag kullanmiycam sabah klasik kahvalti 3 yada 4 gibi de yagsiz corba sebze yemegi yada et salata yemegi dusunuyorum egzersiz yapicam birde gunde 2.5 -3 lt su olur mu ki acaba?Cnm yardımcı oluruz ama 2.5 ayda 20 kilo diyosun.imkansız değil ama sağlıksız olur sonrasında alırsın diye düşünüyorum ben.nasıl bi diyete başlayacaksın.karataymı?
teşekür ederim ablacım iyi niyetiniz ve dostluğunuz içinbiz varız artık canım yalnız değilsin..
evet hiç sorma abla şafak 5 ay kaldı ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNGüzel canım afiyet olsun.bende genelde yemekleri 2 günlük yapıyorum zamandan kazanmak için.malum önümüzde kpss belası var