- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 41
-
- Konu Sahibi carpediem435
Canım bildiğimiz şeyler dışında bişey yapmadı.diyet spor bol su. Çok kararlıydı. o büyük aile yemeklerinde bile yemesi gerekeni alırdı tabağına.hiçbir ısrarada yenik düşmezdi. Kaçamak olayını her 5 kiloda bir yaptı mesela. Şu anda ideal kilosunda sadece koruyoSlm tatlm nasl gid
Nasıl yapti canm
Miktarı azmış ama yinede hamur canım.hiç bulaşma derim.afiyet olsun:))Bende az önce 3 kaşık mantı yedim sadece mantı ama bol yoğurtlu ve pul biber ekledim bisey olmaz herhalde ... Bu arada 91 .700 den 88 300 olmusummmhey heyy heyyyyy tey tey tey dewammmm sonuna kadar
Cnm 2 dilim patatesi çıkarıp köfteyi çoğalt bence.4 yada 5 köfte yiyebilirsin salata ayranlaben sabah 1 dilim kepek ekmek 5 zeytin ve peynir yedim
arada kuru üzüm
öğlen 1 büyük kase tarhana çorba ve salata yedim ekmeksiz
1,7 km de tempolu yürüyerek işe geldim
iş çıkışı yine yürüyüp toplam 3.5 km yürümüş olcam her gün
akşama da çocuklara izmir köfte pilav yapıcam
2 köfte 2 dilim patates ve salata yicem inşallah
Bu arada süper vermişsin cnm.tebrik ederim.Bende az önce 3 kaşık mantı yedim sadece mantı ama bol yoğurtlu ve pul biber ekledim bisey olmaz herhalde ... Bu arada 91 .700 den 88 300 olmusummmhey heyy heyyyyy tey tey tey dewammmm sonuna kadar
Çok iyiymis walla ... Biz işte sahip cikamiyoruz irademize... Hep yenik dusuyoruz...Canım bildiğimiz şeyler dışında bişey yapmadı.diyet spor bol su. Çok kararlıydı. o büyük aile yemeklerinde bile yemesi gerekeni alırdı tabağına.hiçbir ısrarada yenik düşmezdi. Kaçamak olayını her 5 kiloda bir yaptı mesela. Şu anda ideal kilosunda sadece koruyo
Ayyy teşekkür ederim canım dewami gelecek inşallah.....Bu arada süper vermişsin cnm.tebrik ederim.
Doktorunun söyledikleri banada koruma döneminde yapılacaklar gibi geldi.yılda 12 kilo şahsen benim için az çünkü vermem gereken kilo fazla o kadar beklemek sıkabilir.inş hepimiz hayal ettiğimiz kilolara gelicez.hepimiz çok kararlıyız üstesinden geleceğimize eminimBen isvicredeyim soylemistim Sanirim , diyetisyene gidiyorum onun tavsiyelerjni paylasicam Ara Ara .. Dr um soyledigi ne kadar Hizli verirsen o kadar Hizli alirsin hatta beni uyariyor bu Konuda .. Ama bende biktim bu Halimden .. Bana Israrla Kati diyet yapma tabagini kucult yediklerinin olcusunu azalt her ogunde butun besinlerden al Ama Az , Paket urunleri tercih etme .. Az Kalorien Alma diyor yoksa vucudun metobolizmasini bozarsin ve savunmaya gecer ve en ufak kalori asiminda kilo alirsin diyor .. Ve kalici olmasi icin yilda 10-12 Kilodan fazla vermemelisin diyor Tabi isviçre mantigi bu , bol sivi ve spor yapmaliyim ! Saglikli atistirmalari tercih et diyor vs vs Sanirim ben koruma Kisminda onun dediklerini yaparim :) kilo vermek cok eglenceli yani basarmak Istemek Eski kiyafetlerimi giyme Arzusu cok guzel
Bencede Az 10-12 kg ..o yuzden uymuyorum soylediklerine umarim ben hakli cikarim kilolari geri almam .. Ve umarim hep beraber basaracagizDoktorunun söyledikleri banada koruma döneminde yapılacaklar gibi geldi.yılda 12 kilo şahsen benim için az çünkü vermem gereken kilo fazla o kadar beklemek sıkabilir.inş hepimiz hayal ettiğimiz kilolara gelicez.hepimiz çok kararlıyız üstesinden geleceğimize eminim
Gelicez inşaallah.. Kaç kiloydun canmDoktorunun söyledikleri banada koruma döneminde yapılacaklar gibi geldi.yılda 12 kilo şahsen benim için az çünkü vermem gereken kilo fazla o kadar beklemek sıkabilir.inş hepimiz hayal ettiğimiz kilolara gelicez.hepimiz çok kararlıyız üstesinden geleceğimize eminim
En son 67,5 yani pazartesi tartildigimda , 79 Dan indim bu kiloya .. 11 ocakta basladim kilo verme kosusuna :)Gelicez inşaallah.. Kaç kiloydun canm
Çok iyi walla 5 ayda 12 kilo mu verdinEn son 67,5 yani pazartesi tartildigimda , 79 Dan indim bu kiloya .. 11 ocakta basladim kilo verme kosusuna :)
Hedef 55 en azindan ilk Etapta 59,9 olmak
Buyur Gel :)merhaba bende gelebilirmiyim aranıza75.5 kilodan 65.5 kiloya kadar düştüm ama artık kilo vermekte zorlanıyorum
Ilk 3 ayda 10 kilo verdim sonrasinda yavasladi diyet sistemim ayni oldugu Halde , o yuzden arayisa gectim ve burasiyla tanistim .. Aslini soylemek gerekirse isvec diyeti yapacaktim simdi karatayi ogrenmeye calisyorum aslinda biliyorsaniz benimle paylasirsaniz sevinirim :) kafam karisik biraz bakalim dogru olani yapmak istiyorumÇok iyi walla 5 ayda 12 kilo mu verdin
Canm bende karatayi baya araştırdım ekmek yok şeker yok karbonhidrat yok ... Yağ ve protein var bu diyette ama ben ekmeksiz yapamiyom nolcakIlk 3 ayda 10 kilo verdim sonrasinda yavasladi diyet sistemim ayni oldugu Halde , o yuzden arayisa gectim ve burasiyla tanistim .. Aslini soylemek gerekirse isvec diyeti yapacaktim simdi karatayi ogrenmeye calisyorum aslinda biliyorsaniz benimle paylasirsaniz sevinirim :) kafam karisik biraz bakalim dogru olani yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 1836719 Eki Görüntüle 1836721 Eki Görüntüle 1836722 kızlar ilk 90... diğer resimler 68... yorumları bekliyorum..
inşallah 56 kilo olduğum resimleri paylaşacağım günlerde gelecek
87yle başladım 73üm şu anGelicez inşaallah.. Kaç kiloydun canm