3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Slm tatlm nasl gid

Nasıl yapti canm
Canım bildiğimiz şeyler dışında bişey yapmadı.diyet spor bol su. Çok kararlıydı. o büyük aile yemeklerinde bile yemesi gerekeni alırdı tabağına.hiçbir ısrarada yenik düşmezdi. Kaçamak olayını her 5 kiloda bir yaptı mesela. Şu anda ideal kilosunda sadece koruyo

Bende az önce 3 kaşık mantı yedim sadece mantı ama bol yoğurtlu ve pul biber ekledim bisey olmaz herhalde ... Bu arada 91 .700 den 88 300 olmusummm hey heyy heyyyyy tey tey tey dewammmm sonuna kadar
Miktarı azmış ama yinede hamur canım.hiç bulaşma derim.afiyet olsun:))

Cnm 2 dilim patatesi çıkarıp köfteyi çoğalt bence.4 yada 5 köfte yiyebilirsin salata ayranla

Çok iyiymis walla ... Biz işte sahip cikamiyoruz irademize... Hep yenik dusuyoruz...

Ben isvicredeyim soylemistim Sanirim , diyetisyene gidiyorum onun tavsiyelerjni paylasicam Ara Ara .. Dr um soyledigi ne kadar Hizli verirsen o kadar Hizli alirsin hatta beni uyariyor bu Konuda .. Ama bende biktim bu Halimden .. Bana Israrla Kati diyet yapma tabagini kucult yediklerinin olcusunu azalt her ogunde butun besinlerden al Ama Az , Paket urunleri tercih etme .. Az Kalorien Alma diyor yoksa vucudun metobolizmasini bozarsin ve savunmaya gecer ve en ufak kalori asiminda kilo alirsin diyor .. Ve kalici olmasi icin yilda 10-12 Kilodan fazla vermemelisin diyor Tabi isviçre mantigi bu , bol sivi ve spor yapmaliyim ! Saglikli atistirmalari tercih et diyor vs vs Sanirim ben koruma Kisminda onun dediklerini yaparim :) kilo vermek cok eglenceli yani basarmak Istemek Eski kiyafetlerimi giyme Arzusu cok guzel

Doktorunun söyledikleri banada koruma döneminde yapılacaklar gibi geldi.yılda 12 kilo şahsen benim için az çünkü vermem gereken kilo fazla o kadar beklemek sıkabilir.inş hepimiz hayal ettiğimiz kilolara gelicez.hepimiz çok kararlıyız üstesinden geleceğimize eminim

Bencede Az 10-12 kg ..o yuzden uymuyorum soylediklerine umarim ben hakli cikarim kilolari geri almam .. Ve umarim hep beraber basaracagiz

Gelicez inşaallah.. Kaç kiloydun canm

Çok iyi walla 5 ayda 12 kilo mu verdin
Ilk 3 ayda 10 kilo verdim sonrasinda yavasladi diyet sistemim ayni oldugu Halde , o yuzden arayisa gectim ve burasiyla tanistim .. Aslini soylemek gerekirse isvec diyeti yapacaktim simdi karatayi ogrenmeye calisyorum aslinda biliyorsaniz benimle paylasirsaniz sevinirim :) kafam karisik biraz bakalim dogru olani yapmak istiyorum

Canm bende karatayi baya araştırdım ekmek yok şeker yok karbonhidrat yok ... Yağ ve protein var bu diyette ama ben ekmeksiz yapamiyom nolcak

Canim gercekten cok güzel zayiflamissin. Daha önce demistin eşimin akrabalari zayif halimi daha görmediler diye, bence büyük bi şok yaşayacaklar falan olacaklar senin adina cok sevindim canim böyle devam edersen kisa sürede hedefine ulaşacaksın inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…