- 19 Mayıs 2016
- 64
- 93
- 30
- Konu Sahibi carpediem435
Ben doğum kilolarimla savaşmaya çalışıyorum ama veremiyom tam anlamıyla diyet yaptığım sôylenemez .... Kendimi kontrol altına almakta zorluk cekiyorumSagolasin canim benim sen ne durumdasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doğum kilolarimla savaşmaya çalışıyorum ama veremiyom tam anlamıyla diyet yaptığım sôylenemez .... Kendimi kontrol altına almakta zorluk cekiyorumSagolasin canim benim sen ne durumdasin
Bende 91 7 den 88 inşallah 60 ta olacam87yle başladım 73üm şu an
Hoşgeldin cnm maşallah sende güzel vermişsin.ne kadar sürede oldumerhaba bende gelebilirmiyim aranıza 75.5 kilodan 65.5 kiloya kadar düştüm ama artık kilo vermekte zorlanıyorum
burayı biraz düzene sokalım kızlar:
1. her akşam menü paylaşımı yapılacak...
2. her pazartesi tartılma günü olacak..
herkes bana şu şekilde aşağıdaki gibi kilo bildirimi vs yapabilir mi? çizelge yapıcam... her hafta çizelgeyi güncel şekle sokucam
RUMUZ:
İLK KİLO:
GÜNCEL KİLO:
BOY:
HEDEF KİLO:
ilkini ben paylaşayım hemen
RUMUZ: carpediem435
İLK KİLO: 89,9
GÜNCEL KİLO: 68,2
BOY: 1,65
HEDEF KİLO: 56
Hedefin nedir canimRUMUZ: Sudamlasi9
İLK KİLO: 73.200
GÜNCEL KİLO: 69.200
BOY: 1.65
NOT: 1 ayda 4 kilo verilmistir
tam tarih hatırlamıyorum şubat ayı sonu başlamıştımHoşgeldin cnm maşallah sende güzel vermişsin.ne kadar sürede oldu
Canim gercekten cok güzel zayiflamissin. Daha önce demistin eşimin akrabalari zayif halimi daha görmediler diye, bence büyük bi şok yaşayacaklar falan olacaklar senin adina cok sevindim canim böyle devam edersen kisa sürede hedefine ulaşacaksın inşAllah
RUMUZ: Sudamlasi9
İLK KİLO: 73.200
GÜNCEL KİLO: 69.200
BOY: 1.65
NOT: 1 ayda 4 kilo verilmistir
Hede
Hedefin nedir canim
Ayse eslem tebrikler cnm çok güzel kilo vermişsin
hoşgeldin canım ekledim
Hosbulduk canim. Birkac gündür internetim yoktu takip edemedim. MaşAllah yoldaş sayisi artmis. Nerde hareket orda bereket
RUMUZ: ezgideniss
İLK KİLO: 75.5
GÜNCEL KİLO: 65.5
BOY: 1.64
HEDEF KİLO: 54
ABLA SEN TAM OLARAK KARATAYI YAIYOR MUSUN VE ŞU AN KARATY MI YAPIYORSUN87yle başladım 73üm şu an
merhaba 21 yaşındayım 1.65 boyum kilom 75 nasıl zayıflayabilirim lütfen yardım edin kızlar nşanlıyım temmuzda düğünüm var