carpediem ve sibel abla sanırırm ablamdınız unuttum yaşlarınızı :)
ben 24 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim ve ayrıca sağlık öğrencisiyim 28 gün sonra mezun oluyorum mezuniyette ne giycem diye kara kara düşünüyorum tesettürlüyüm de bu kilo ile elbise bulmak zor olacak .....mezuniyet i geçtim asıl kilo vermem i gerektiren sebeb eşim ...boyum 160 kilo 63 le evlendim 19 yaşında iken mahlesef ilk gün bile demezmi bana göbeğinden midem bulandı ....aşırı takınttı lı obsesif boyutunda kilo takıntısı var eşimin çok iyi ve çok seviyorum yoksa yaptığı onca hakaret yazmıyorum kaldırılacak boyutta değil ... beş yıldır sürekli eleştiriyor .....bende en fazla 74 çıkmıştım sonra 2 ayda 65 olmuştum tabi şok diyet bir işe yaramaz ...çocuğum da yok evde çok yalnız kalıyorum 3 yıl markette çalıştım ve 2 yılıdr üniversite hayatı yoğunluk derken doğru dürüst yemek bile yapmadım çünkü eşim evde yemek yemiyor restoranranta yiyor ..tek başına da insan bir çeşit yapsa bile bitmiyor ....4 ay önce hem kilo hemde ilgisizlik vs birbirimize girdik ve ben kesin boşanmaya karar verdim çünkü hakaretleri farkında olmadan beni çok yaraladı işte mahkemeye gidecekken ikimizde vazgeçttik ve birbirimize şans verdik ...allah şükr çok değişti asla ağzını açmıyor ama diyor annem kilolu ben kilolu bir eş istemiyorum seni çok seviyorm senden artık 50 kilo olmanıda beklemiyorum ama en azından 65 falan ol bende dedim söz vericem başarıcam 60 üstüne çıkmamak için her daim uğraşacağım falan şükür o süreci atlattık şimdi mutluyum bir sorun yok ...ama kilo vermediğim sürece eşimle her zaman sorunlarımız olacak bu kesin bir kaide ...83..200 den başladım 79.600 kiloyum sizden isteğim abla lütfen bana da destek olur musunuz ....okul staj veremedim stres olmasın diye eşim de zaman istedim okul staj bitti şükür 5 ayda 60 olmak hayalim yada 6 ay sürsün 7 ay yeterki vereyim