3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Bende yoruluyodum 50 ser defa günde 3 4 kez atliyodum .. Şuan bıraktım unutuyom sürekli .... Ama dewam edecem artık oruca kadar atliyim bakim ne faydasını görcem :spor:

İp atlamak inanılmaz etkili bi spor keşke imkanım olsada atlayabilsem bende. evde olmuyo dışarıda uygun alan yok :KK43: kurtarıcım pilates işte :KK70:

Ayyyy cokkkk çoooookkk istiyorum ben yaaaa ..,...... Bende burdayım artık şans dilerim zoru hep beraber basaralim ... Bayram geliyo ziyaretler olucak beni görenler sok olsun istiyorum

kesinlikle şok olacaklar... beni en çok motive edende bu eşimin akrabaları görmediler beni daha 90 kiloluk halimi biliyolar. bayrama kadarda baya veririz kızlar 1,5 ay var :) tam gaz devam herkes şok olsun çeneleri kapansın... bakalım biz bu haldeyken neler diyecekler:KK70: bayramdan sonra tepkileri bildirelim :KK70:

Kızlar nerdesiniz.menülerimizi yazalımm
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
2 ceviz.domates salatalık.3 zeytin

Akşam 17.30
1 kepçe kuru fasülye.
1 kase yoğurt.salata
2 litre su içtim yatana kadar 2.5 olacak
Tembelliğim üstümde spor yapmadım bugün

Kızlar nerdesiniz.menülerimizi yazalımm
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
2 ceviz.domates salatalık.3 zeytin

Akşam 17.30
1 kepçe kuru fasülye.
1 kase yoğurt.salata
2 litre su içtim yatana kadar 2.5 olacak
Tembelliğim üstümde spor yapmadım bugün

Afiyet olsun canım hemen bende menümü paylaşayım.
sabah 1 yumurta
peynir
5 zeytin
domates
salatalık...

Akşam: 4 kaşık kıymalı ıspanak
1 bardak ayran

1 saat pilates yaptım bide

Kızlar kafam karıştı diyetisyene gittim 10 kilo verdim demiştim.1 seansımız kaldı temmuzda son seansa gidecem diyetisyenim tekrar diyet yazdı nisanda çok uygulamadım ama tekrar kilo vermeye niyetlendim.Aslında karatay diyeti yapayım dedim 2 kitabını da aldım.Ama arastırıyorum ara öğünlü kendi diyetisyenimin verdiği diyetimi uygulayım yoksa ara öğünsüz karatay diyeti mi kafam karıstı.Araştırdım çogu diyetisyen ara öğünü savunuyor sonuçta ara öğün yaparak 10 kilo verdiğime göre tekrar verebilirim.Yürüyüşe de başladım.Bisiklette çeviriyorum akşamları.Acaba bu hafta ara öğünsüz mü denesem karar veremedim ne dersiniz?

Merhaba bayanlar..

Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak için o kadar çok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıç kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum:) :halay:2 yaşında bir kızım var:emir_bebek:..

kendimi hiç güzel hissetmiyordum. üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık süslenmek bile istemiyordum. her gören ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver çünkü ben çok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gün araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay püre yemek zorundasın dedi. üstüne bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şöyle bi düşündüm ve ben bunları bu kadar süre yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım :)

artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 günü 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda söyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.

Günde 2 öğün yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan çıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kaçamak yapıcağıma dair söz verdim:)

Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar açık:) Ayrıca yazımı sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim :KK200:
Canım ben de katılıyorum yalnız karatay diyeti hakkında hiç bir bilgim yok:) birde benim üst bölge yok alt bölge çok fazla

pzartesi kilo bildirimi yapacaktık ben yapayım
haftaya tarihiyle daha iyi belirtirim

rumuz:esilay
başlangıç kilo :81 kilo
şimdiki kilo :79.600
spor:yok
hedef kilo ilk hedef :74
genel hedef :58
boy:160
haftaya daha iyi sonuçlar vermek ümidiyle herkese başarılar

carpediem ve sibel abla sanırırm ablamdınız unuttum yaşlarınızı :)
ben 24 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim ve ayrıca sağlık öğrencisiyim 28 gün sonra mezun oluyorum mezuniyette ne giycem diye kara kara düşünüyorum tesettürlüyüm de bu kilo ile elbise bulmak zor olacak .....mezuniyet i geçtim asıl kilo vermem i gerektiren sebeb eşim ...boyum 160 kilo 63 le evlendim 19 yaşında iken mahlesef ilk gün bile demezmi bana göbeğinden midem bulandı ....aşırı takınttı lı obsesif boyutunda kilo takıntısı var eşimin çok iyi ve çok seviyorum yoksa yaptığı onca hakaret yazmıyorum kaldırılacak boyutta değil ... beş yıldır sürekli eleştiriyor .....bende en fazla 74 çıkmıştım sonra 2 ayda 65 olmuştum tabi şok diyet bir işe yaramaz ...çocuğum da yok evde çok yalnız kalıyorum 3 yıl markette çalıştım ve 2 yılıdr üniversite hayatı yoğunluk derken doğru dürüst yemek bile yapmadım çünkü eşim evde yemek yemiyor restoranranta yiyor ..tek başına da insan bir çeşit yapsa bile bitmiyor ....4 ay önce hem kilo hemde ilgisizlik vs birbirimize girdik ve ben kesin boşanmaya karar verdim çünkü hakaretleri farkında olmadan beni çok yaraladı işte mahkemeye gidecekken ikimizde vazgeçttik ve birbirimize şans verdik ...allah şükr çok değişti asla ağzını açmıyor ama diyor annem kilolu ben kilolu bir eş istemiyorum seni çok seviyorm senden artık 50 kilo olmanıda beklemiyorum ama en azından 65 falan ol bende dedim söz vericem başarıcam 60 üstüne çıkmamak için her daim uğraşacağım falan şükür o süreci atlattık şimdi mutluyum bir sorun yok ...ama kilo vermediğim sürece eşimle her zaman sorunlarımız olacak bu kesin bir kaide ...83..200 den başladım 79.600 kiloyum sizden isteğim abla lütfen bana da destek olur musunuz ....okul staj veremedim stres olmasın diye eşim de zaman istedim okul staj bitti şükür 5 ayda 60 olmak hayalim yada 6 ay sürsün 7 ay yeterki vereyim

artık bu ezik psikolojiisnden kurtulmak istiyorum aslında kiloma göre az duruyorum ilerde foto da yükleyeceğim profildeki foto da 78 kiloydum .... şu an hem kpss ye hazırlanıyorum hemde kpss kadar kilo verme sürecine başladım ....ve ben karatay diyeti yapıcam daha doğrusu başladım ...meyve falan da tüket micem 2 öğün e düşürücem günde 1 saat eliptik ile çalışacağım ve ip atlayacağım en az 2.5 lt su karatay diyetine harfiyen uymaya çalışıyorum tereyağ ve zeytinyağından başkka yağ asla kullanmıyorum ...kendi yoğurdumu yapıyorum yani yaptım başaramadı m bu hafta yine sütçüden süt alıcam ve yumurta çiftlik yumurtası buldum ...onun haricinde ibrahim saraçoğlunun kürüne başladım yağ yakan kürü sizden ricam lütfen beni sıkı takibe alın bu desteği sağlarsınız sizler için yürekten dua edeceğim namazdan sonra ...ayrıca 7..8 ay sonra bebek düşünüyorum bir taşla iki kuş misali olur benm için karatayı çok mantıklı buluyorum kitabınıda aldım okudum hamile olmak nasip olursa devam edeceğim eşim bradd pit değil aslında oda kilolu boyu178 kilosu 94 kendi kilosunuda çok üzülüyor yani mahlesef kilo dan aşırı nefret ediyor ...kilolu insanları hep eleştiriyor ...sadece eşim için değil kendim için deçok zayıflamak istiyorum ...sizin de önerileriniz olursa çok sevinnirim dikkat ettğiniz noktalar vs ...çok uuzn yazdım kusura bakmayın sabah sabah moralim bozuktu içimi dökeyim dedim :)

Kızlar kafam karıştı diyetisyene gittim 10 kilo verdim demiştim.1 seansımız kaldı temmuzda son seansa gidecem diyetisyenim tekrar diyet yazdı nisanda çok uygulamadım ama tekrar kilo vermeye niyetlendim.Aslında karatay diyeti yapayım dedim 2 kitabını da aldım.Ama arastırıyorum ara öğünlü kendi diyetisyenimin verdiği diyetimi uygulayım yoksa ara öğünsüz karatay diyeti mi kafam karıstı.Araştırdım çogu diyetisyen ara öğünü savunuyor sonuçta ara öğün yaparak 10 kilo verdiğime göre tekrar verebilirim.Yürüyüşe de başladım.Bisiklette çeviriyorum akşamları.Acaba bu hafta ara öğünsüz mü denesem karar veremedim ne dersiniz?

canım sen bilirsin. hangisi sana daha mantıklı geliyosa onu yap. şimdi ara öğün yapma deriz sana uyar uymaz kilo veremezsin ben böyle bişe söyleyemem.. ben ara öğünü saçmalık olarak gördüğüm için yapmıyorum. durmadan yemek yemeye programlanmış bir yapımız olmadığını biliyorum. hem sadece karatay rejiminden dolayı değil peygamberimizde bu şekilde beslendiği için yani sünnet olduğu için günde 2 öğün besleniyorum.. yani kısacası karar senin..

carpediem ve sibel abla sanırırm ablamdınız unuttum yaşlarınızı :)
ben 24 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim ve ayrıca sağlık öğrencisiyim 28 gün sonra mezun oluyorum mezuniyette ne giycem diye kara kara düşünüyorum tesettürlüyüm de bu kilo ile elbise bulmak zor olacak .....mezuniyet i geçtim asıl kilo vermem i gerektiren sebeb eşim ...boyum 160 kilo 63 le evlendim 19 yaşında iken mahlesef ilk gün bile demezmi bana göbeğinden midem bulandı ....aşırı takınttı lı obsesif boyutunda kilo takıntısı var eşimin çok iyi ve çok seviyorum yoksa yaptığı onca hakaret yazmıyorum kaldırılacak boyutta değil ... beş yıldır sürekli eleştiriyor .....bende en fazla 74 çıkmıştım sonra 2 ayda 65 olmuştum tabi şok diyet bir işe yaramaz ...çocuğum da yok evde çok yalnız kalıyorum 3 yıl markette çalıştım ve 2 yılıdr üniversite hayatı yoğunluk derken doğru dürüst yemek bile yapmadım çünkü eşim evde yemek yemiyor restoranranta yiyor ..tek başına da insan bir çeşit yapsa bile bitmiyor ....4 ay önce hem kilo hemde ilgisizlik vs birbirimize girdik ve ben kesin boşanmaya karar verdim çünkü hakaretleri farkında olmadan beni çok yaraladı işte mahkemeye gidecekken ikimizde vazgeçttik ve birbirimize şans verdik ...allah şükr çok değişti asla ağzını açmıyor ama diyor annem kilolu ben kilolu bir eş istemiyorum seni çok seviyorm senden artık 50 kilo olmanıda beklemiyorum ama en azından 65 falan ol bende dedim söz vericem başarıcam 60 üstüne çıkmamak için her daim uğraşacağım falan şükür o süreci atlattık şimdi mutluyum bir sorun yok ...ama kilo vermediğim sürece eşimle her zaman sorunlarımız olacak bu kesin bir kaide ...83..200 den başladım 79.600 kiloyum sizden isteğim abla lütfen bana da destek olur musunuz ....okul staj veremedim stres olmasın diye eşim de zaman istedim okul staj bitti şükür 5 ayda 60 olmak hayalim yada 6 ay sürsün 7 ay yeterki vereyim

canım çok üzülerek okudum. tabiki yardımcı oluruz ne demek en azından motive ederiz birbirimizi. incecik olucaz Allahın izniyle :KK66:

artık bu ezik psikolojiisnden kurtulmak istiyorum aslında kiloma göre az duruyorum ilerde foto da yükleyeceğim profildeki foto da 78 kiloydum .... şu an hem kpss ye hazırlanıyorum hemde kpss kadar kilo verme sürecine başladım ....ve ben karatay diyeti yapıcam daha doğrusu başladım ...meyve falan da tüket micem 2 öğün e düşürücem günde 1 saat eliptik ile çalışacağım ve ip atlayacağım en az 2.5 lt su karatay diyetine harfiyen uymaya çalışıyorum tereyağ ve zeytinyağından başkka yağ asla kullanmıyorum ...kendi yoğurdumu yapıyorum yani yaptım başaramadı m bu hafta yine sütçüden süt alıcam ve yumurta çiftlik yumurtası buldum ...onun haricinde ibrahim saraçoğlunun kürüne başladım yağ yakan kürü sizden ricam lütfen beni sıkı takibe alın bu desteği sağlarsınız sizler için yürekten dua edeceğim namazdan sonra ...ayrıca 7..8 ay sonra bebek düşünüyorum bir taşla iki kuş misali olur benm için karatayı çok mantıklı buluyorum kitabınıda aldım okudum hamile olmak nasip olursa devam edeceğim eşim bradd pit değil aslında oda kilolu boyu178 kilosu 94 kendi kilosunuda çok üzülüyor yani mahlesef kilo dan aşırı nefret ediyor ...kilolu insanları hep eleştiriyor ...sadece eşim için değil kendim için deçok zayıflamak istiyorum ...sizin de önerileriniz olursa çok sevinnirim dikkat ettğiniz noktalar vs ...çok uuzn yazdım kusura bakmayın sabah sabah moralim bozuktu içimi dökeyim dedim :)

her ptesi tartılarak kilo bildiricez cnm ve mümkünse her akşam neler yediğini bildir...

sağ ol abla öyle yaarım teşekür ederim bu arada eşim retorantta çalışıyor o yüzden e
vde yemiyor çünkü geç geliyor ben ben 1 yılıdr çok kilo aldım 70 in üstüne hiç çıkmazdım aslında

abla hiç kaçamak yamadın demiştin yani hiç mi yamadın bir bardak kola vs yada bir lokma hiç mi olmadı

X