- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
-
- Konu Sahibi halacocuksun
Merhaba ben birkaç soru sorsam size olur mu
Su ip atlama evrelerinin videoları var mi acaba :)
Mekikten sonra kaburga açıp kapamak nasıl oluyor :)
İç bacak hareketi nasıl?
Ben de sizin programa uyayım uzaktan takip ederim
Tavsiyelerin için saol canim ben de bu kuru icince çok tuvalete gidiyorum zor yetişiyorum valla ama ödem atarken de acaba sütun kalitesini etkiler mi diye düşünüyorum kızım daha 4 aylık sadece anne sürüBen dogumda 20 kilo su gitti doğumdan sonra en az 15 kilo ödem attim bilmeden rejim yapmışsım o dönem sanırım... ama o kadar çok idrara çıkıyordum ki anlatamam...
Bol bol yeşilçay içtim ve benim 500 litre şişem vardı içine limon sıkıp oda sıcaklığında su koyup 2 saatte bir içiyordum ..bol salatalik yedim azda olsa maydonoz yedim... bol çorba ve sekeriz komposto içtim ...günde belki zararlıdır ama en az 5 litre su içiyordum birde yazdı çok terliyordum kilomdan ötürü fazla yürüyemiyordum günde 500 adim ancak oda wc ye git ve mutfağa git şeklinde ... belki faydası olur canım o yüzden anlattım
Ceviz kürü su şekilde : aksam 2 adet ceviz içini bir bardak oda sicakligindaki suya koyuyorum birde bir diş sarımsak koyuyorum sabah ac karina suyu icip cevizleri yiyorum sarımsağı bicakla 4 parçaya bölüp hap gibi suyla içiyorum... eğer midenize dokunursa sarımsağı yapmayin ama cevizi yapın bence çok faydalıymış
9 şubatta başladım
Deneme 1 yeni yöntemim kendi beslenmem
Deneme süresi 16 şubatta bitecek
1) sabah protein ağırlıklı normal bir kahvaltı tabi ekmek yok ama sağlıklı olan herşey dahil ornek ceviz badem elma vs..
2) kahvaltıdan 2 saat sonra su içilecek 4 bardak limonlu ve elma sirkeli yavaş yavaş iç ...
3) aksama kadar bütün sebze meyve serbest balık tavuk et ürünleri doğru piştiği taktirde serbest yoksa meyveye yüklen
4)aksam çorba ve salata veya yoğurt ile kapanış bakalım neler olacak
5) istersen tarçınlı süt gece yatarken icebilirsin
09.02.2016 günlüğüm
Canım sen çalışıyor musun yani menülerin den öyle düşündüm bir de eti pufu kaldırmayı düşünür musun şekerli ya boş kalori gibi sanki . Çok mu seviyorsun ondan mı genelde yiyorsun10/02/2016 günlüğüm
Eki Görüntüle 1770671
Menün güzel canım biraz daha normal günlük öğün şekline donuyorsun sanırım yani kahvaltı falan daha değişmiş sanki. Ama sen en son protein ağırlıklı deneyeceğim demiştin vaz mi geçtin11 şubat günlüğüm
Ben bie kac gundur annemlerde koyde kaldim orda mobil internet cekmiyor o nedene giremedim
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bi çaresi olur kesin tanıyı koymamiskar sanırım inşallah değildir. Cevremde hic by hastaliga yakalanan olmadigi icin bilmiyorum Ama başlangıç evresinde ise erken tanı oluyor sanırım böyle olunca belki engellenebilir inşallah canım çok çok geçmiş olsun
Canım sen çalışıyor musun yani menülerin den öyle düşündüm bir de eti pufu kaldırmayı düşünür musun şekerli ya boş kalori gibi sanki . Çok mu seviyorsun ondan mı genelde yiyorsun
Menün güzel canım biraz daha normal günlük öğün şekline donuyorsun sanırım yani kahvaltı falan daha değişmiş sanki. Ama sen en son protein ağırlıklı deneyeceğim demiştin vaz mi geçtin
İnşallah canım inşallah yanlış teşhis tirTeşekkür ederim canım. Teşhis koyuldu ama biz inanmak istemiyoruz o yüzden başka doktorlara götüreceğiz pazartesi ve salı günü. Sonucu yazarım size.. Dualarınızı istiyorum yanlış teşhis olsun diye.
Çok şükür 57.6 kg olmuşum haftaya hedefim 56.8 olmak hadi bakalım
Anne sütü alıyor psikolojik olarak mı ne doymuyor sanki acaba sütun yağını da azaltıyor sende öyle bir şey oldu mu lotus
Canım sen çalışıyor musun yani menülerin den öyle düşündüm bir de eti pufu kaldırmayı düşünür musun şekerli ya boş kalori gibi sanki . Çok mu seviyorsun ondan mı genelde yiyorsun
Menün güzel canım biraz daha normal günlük öğün şekline donuyorsun sanırım yani kahvaltı falan daha değişmiş sanki. Ama sen en son protein ağırlıklı deneyeceğim demiştin vaz mi geçtin