• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction sonrası

Korsenizi sakın ihmal etmeyin can sıkıcı olsada hem daha fazla ödem olmasını engelliyor sarkma vs gibi şeylerin önüne geçiyor hemde o yağ tabakası ve kas arasında oluşan boşluğa baskı yaparak iyileşmeyi hızlandırıyor. Bence çok dar sizi rahatsız edicek şekilde dar almayın hem kan dolaşımınızda problem olabilir doktorunuzun verdiği korse ölçülerinde alıp kullananilirsiniz. Ben m beden giyiyordum s beden korse aldım zorla içine girdim fakat çıkarttım geri çünkü çok rahatsız hissettim ve baş ağrısı çektim kan dolaşımım yavaşladı ve tansiyon sorunu yaşamıştım ama tabikide doktorunuza danışabilirsiniz bromelian kesinlikle kullanın beni 2 haftada normale döndüren sanki o oldu çok faydasını gördüm hirudoid krem ise hem morluklara hemde doku yenilenmesine inanılmaz faydası var 3 gündür kullanıyorum morluklarımda inanılmaz bir değişim yaşadım. Ve sanırım yanma hissiyatı geçmişti kremi kullanınca ara ara hissetmeye başladım doku onarımına yardımcı oluyormuş. Korsenizi duş vs krem sürmek hariç çıkartmamanızı tavsiye ederim tam istenilen sonuçu alabilmek için korse büyük bir etken
Bu arada skatris dikiş ameliyat izlerini götürmekte en iyi kremlerden birisi biraz ücreti pahalı ama tavsiye ederim dikişker düştükten sonra kullanın çünkü su çiçeği şekli gibi yanık gibi iz kalıyor.
Canımsın sana bir sorum var taytimi daralttirdigimdan beri çok zorlanıyorum önceki hali resmen pantolonmus şuan çok sıkıyor yani aşağı kayıyor mesela bilek bölgesinde kıvrımlı yerleri bastırmış boşta kalan yerleri şişmiş şekilde oluyor arada çıkarıp dinlendiriyorum bu sıkılık normal mi kaşıntı çok oluyor birde

Canımsın sana bir sorum var taytimi daralttirdigimdan beri çok zorlanıyorum önceki hali resmen pantolonmus şuan çok sıkıyor yani aşağı kayıyor mesela bilek bölgesinde kıvrımlı yerleri bastırmış boşta kalan yerleri şişmiş şekilde oluyor arada çıkarıp dinlendiriyorum bu sıkılık normal mi kaşıntı çok oluyor birde
Ben de bir beden küçük almıştım aynı durum bende de olmuştu ama doktorumun verdiği korseyi kullandım halen de onu kullanıyorum pazartesi bir ay olacak ödemler sıkıştırıyordur büyük ihtimalle ödemler altı aya kadar devam edecek tam sonuç için üç aya kadar yarısı azalmış olur diyorlar tabi alınan yağa da bağlı bence çok sıkı bir korse tercih etmeyin belki de kan dolaşımınınız rahat değil başka bir korse sipariş verebilirsiniz sizi çok rahatsız ediyorsa hayat konforunuzu kısıtlar benim korse çok sıkı değil ilk başta ödem varken çok sıkıyordu ama şimdi ödemler gittikçe benimki de gevşek olmaya başladı sporcu taytı gibi korsem bence çok sıkı bir korse tercih etmeyin derim ama yine de bir doktorunuza danışın isterseniz benim korse tam bedenim ne çok sıkı ne çok gevşek ilk başlarda çok bunaltıyordu beni ilk iki hafta falan ama şu an ödemler gittikçe rahatladım ikinci ay falan dar korse giymeyi düşünüyorum biraz ödemleri atınca

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi lipo hakkında pek fazla doğru anlatım bulamadığım için buraya ameliyatım hakkında uzun uzun yazmıştım şimdi güncelleme yapmak istiyorum belki yaptırcam olanlara fayda sağlar
Bugün 23. Günüm haftaya pazartesi tam 1 ayı dolduracağım 24 mart Pazartesi günü ameliyat oldum ( 6 saat sürdü 9.200 yağ alındı bacak kalça bel göbek )
Morluklarımın yüzde 80 ni geçti ameliyatın ilk gününden beri bromelian 10. Cu gününden beride hiridoid krem kullanıyorum son 4 5 gündürde bacaklarıma hridoid krem sarı kantaron yağı ve aleo vera jeli günde 3 kere sabak öğlen ve gece yatmadan önce sürdüm morluklarıma bayağı bir faydası oldu halen ödemlerim var ama ilk 2 haftaya göre çok çok iyi ayak bileklerim indi ayaklarımdaki şişlikler bayağı azaldı sayılır. Ayağa kalkıp kendi işimi kendim görebiliyorum ama yanma hissi ve sanki iğne batırıyorlarmış gibi bi his var bacaklarımda ayağa kalktığımda hemen yürümem biraz zor oluyor karnım çok çabuk iyileşti. 10 günde filan iyileşti. Pazartesi doktor görüşmem vardı dikişlerimin çoğu eridi doktorum daha ödemli olduğunu 3. Aya kadar sonucu görebileceğimi 6 ayda tam sonuç alacağımı söyledi korseyi Hiç çıkartmadım duş alırken ve krem sürerken hariç kremleri sürerken çıkartıp 15 20 dakika emmesi bekleyip yeniden giyiyorum. 1 aydan sonra 12 saatte bir giyeceğimi söyledi. Açıkcası sıkıldım hareketlerim tam konforlu değil sanki derim ve kaslarım kasılıyor çekiyor gibi. His kaybıda var kaşınıyor ama kaşıdığımdan bişi anlamıyorum. Gerçekten yorucu sıkıcı bir sureç. En zoru zaten uyluk içi bacaklarmış keşke daha güzel görünmesi için başka bir yöntem olsada bu kadar acı çekmesek. Tamamen günlük hayatıma döndüğüm sayılamaz bazıları çok çabuk iyileşmiş birinci hafta işe gitmeye başlamış gerçekten hayret ediyorum benim 6 gün sonra 1 ay olucak ama adımlarım daha yeni hızlı atmaya başladım. Sanırım alınan yağa görede değişiyor olabilir. Yani yaptıracak olan kişiler herşeyden önce sabır gerektiriyor. İlk bir hafta gerçekten çok zor geçiyor. 1 ayımı doldurduğumda yeniden güncelleme yapacağım. İnşallah 1 hafta içerisinde ameliyat öncesindeki konforuma dönerim çünkü gerçekten bunaldım. Bacaklarımı tam kıramıyorum tam kaldıramıyorum kasılıyor iğne batması gibi sürekli bir ağrı. Bağdaş kuramıyorum öyle bir haftaya normal hayatınıza dönersiniz filan bunlar hikaye. 3 4 kere düşünüp yaptırın evet karnımdan çok menmunum çabuk iyileşti farkıda görüyorum Ama bacaklar beni en çok pişman eden o oldu sertlik var şişlik var umarım geçer kısa zamanda ❤️ 2 haftada bir bilgilendirme yapacağım

Back
X