Korsenizi sakın ihmal etmeyin can sıkıcı olsada hem daha fazla ödem olmasını engelliyor sarkma vs gibi şeylerin önüne geçiyor hemde o yağ tabakası ve kas arasında oluşan boşluğa baskı yaparak iyileşmeyi hızlandırıyor. Bence çok dar sizi rahatsız edicek şekilde dar almayın hem kan dolaşımınızda problem olabilir doktorunuzun verdiği korse ölçülerinde alıp kullananilirsiniz. Ben m beden giyiyordum s beden korse aldım zorla içine girdim fakat çıkarttım geri çünkü çok rahatsız hissettim ve baş ağrısı çektim kan dolaşımım yavaşladı ve tansiyon sorunu yaşamıştım ama tabikide doktorunuza danışabilirsiniz bromelian kesinlikle kullanın beni 2 haftada normale döndüren sanki o oldu çok faydasını gördüm hirudoid krem ise hem morluklara hemde doku yenilenmesine inanılmaz faydası var 3 gündür kullanıyorum morluklarımda inanılmaz bir değişim yaşadım. Ve sanırım yanma hissiyatı geçmişti kremi kullanınca ara ara hissetmeye başladım doku onarımına yardımcı oluyormuş. Korsenizi duş vs krem sürmek hariç çıkartmamanızı tavsiye ederim tam istenilen sonuçu alabilmek için korse büyük bir etken
Bu arada skatris dikiş ameliyat izlerini götürmekte en iyi kremlerden birisi biraz ücreti pahalı ama tavsiye ederim dikişker düştükten sonra kullanın çünkü su çiçeği şekli gibi yanık gibi iz kalıyor.