- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- Konu Sahibi halacocuksun
Canımcım hep karbonhidrat ağırlıklı olmuş 6 Şubat bole de verebiliyor san sen bilirsin tabi bünyeye bünyeye değişir.
Beyaz Lotus ceviz kuru nasıl oluyor sıcak suya ceviz mi atıyorsun
Bu gün bende doğum sonrası ödem sokucu elmalı küre başlayacağım sanırım hala ödem var çünkü yüzüğüm olmuyor hala
Ben dogumda 20 kilo su gitti doğumdan sonra en az 15 kilo ödem attim bilmeden rejim yapmışsım o dönem sanırım... ama o kadar çok idrara çıkıyordum ki anlatamam...
Bol bol yeşilçay içtim ve benim 500 litre şişem vardı içine limon sıkıp oda sıcaklığında su koyup 2 saatte bir içiyordum ..bol salatalik yedim azda olsa maydonoz yedim... bol çorba ve sekeriz komposto içtim ...günde belki zararlıdır ama en az 5 litre su içiyordum birde yazdı çok terliyordum kilomdan ötürü fazla yürüyemiyordum günde 500 adim ancak oda wc ye git ve mutfağa git şeklinde ... belki faydası olur canım o yüzden anlattım
Ceviz kürü su şekilde : aksam 2 adet ceviz içini bir bardak oda sicakligindaki suya koyuyorum birde bir diş sarımsak koyuyorum sabah ac karina suyu icip cevizleri yiyorum sarımsağı bicakla 4 parçaya bölüp hap gibi suyla içiyorum... eğer midenize dokunursa sarımsağı yapmayin ama cevizi yapın bence çok faydalıymış