- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
-
- Konu Sahibi halacocuksun
niye günlük yazmıyorsun daha
57.3 olduğum için hedef 56.6 dir
Bu aralar yoğunum canım ama dikkat ediyorum inşallah yeniden yazmaya başlayacağım ama bakalım :)
Vayy ve hedefime ulaşmışım çok şükür haftaya hedefim 55.8 olmak hadi bakalım
Canım ilk mesajlarını ve son mesajını okudum tebrik ederim :) acı biber tursusunucok mu seviyorsun :)
nasıl gidiyor ? :)
Sorma ya yazmadığım dan anlamışsındır belki ben aşırı şekilde fazla yemeye devam ediyorum insanlarinda cani çekmesin diye yazmadim ama öyle böyle değil ya misafir ağırlarıyım dan ötürü yağlı ve sağlıksız şeyler yapıyorum ve malum ben yemezsem misafir rahat edemez yiyemez diye bende yiyorum su anda fenayım karni m yani sporda yapamadim annem gelecek şimdi de yapamıyacağım galiba spor felan gece belki yaparım... ama enteresan bir şekilde çok yediğim halde kilo veriyorum anlamdım su anda tartıldım ve 55.3 çıktım yani çok zararlı şeyler yedim sporda yapmadım metobolizmam mi çok hızlandı bilmiyorum... aslında geçen haftada çok yemiştim kilo almayı beklerken çok fazla kilo vermişim bilemiyorum eğer yarin 54 kusurlerde rakam görürsem artik bi dr mi gitsem diyorum kendimi iyi hissediyorum ama bilemiyorum yani sen neler yapıyorsun birde bir diyet programi buldum vaktim olursa birde canım isterse belki onu uygularım burayada yazarım :)
bende dedigin gibi cok yedigim halde kilo verme dönemindeydim. 2 hafta boyunca bol kalorili şeyler yedim ve hic hareket yoktu ama kilo veriyodum. metabolizmanın hızlı olmasından sebepti.. ama 2haftadan sonra yani bu pzrtesi + 400 gram aldığımı gördüm bekliyodum zaten. cünkü hep öyle devam etmezdi :) ve pzrtesi yine eski düzenime başladım.
sende + gördüğünde eski azmine kavuşursun merak etme :)
arada oluyo böyle şeyler. yani umarım daha olmaz :) en azından bu kadar uzun sürmesin yaa :)
Ay aslında iyiydi varya yiyip yiyip kilo vermek ama sporu 3 gündür yapmıyorum daha doğrusu yapamiyorum yarin yaparım inşallah hatta bugün aksam yapayım :) sabah 10.00 da tartıldım yemek yemeden 54.7 geldim ama su anda kacim bilmiyorum kuvvetli bir kahvaltı yaptım :)