- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
-
- Konu Sahibi halacocuksun
ben dün hastanedeydım canım o yuzden gönderemedim, tüm gün hastanede oluncda açlıktan bayılmamak için diyet dışı şeyler yemek durumunda kaldım :) olsun bugun fazla spor yapar açığı kapatırım yılmak yok :) Benim bacaklarımda senin gibi şiş durumda önceden hep kilo alırdım göbekte kalırdı hangi ara bacaga indi anlamadım etek giyemiyorum dolma gibi bacaklar yüzündenegzersizleri çok doğru yapmalısın yanlış harket ve spor ile kasa dönüşebilir ve bi daha incelmeyebilirmiş canım. Bi ara platese gitmiştim ordaki hocam söylemişti.
Bu da benim 28 ocak günlüğüm :)
Desene bu kilolar gidecek aşırı fit bi şey olacağız biz :) musli de alayim yulaf da ala ca gim bulabildigimi alırım artik bu ise bas koydum sadece kilo vermek değil biçimli kilo vermek ve super bir vücutevet canım aktarlarda satılıyor nursima diye bi marka 40 tane var içinde 10 tl :) günde 5 fincana kadar tüketilebiliyor. migrostada var 9 u bi yerde diye ama onun içindeki malzemeler biraz farklı. Ben bugun buğday ruşeymi, müsli, keten tohumu ve nesfit gevreği küçük bi porsiyon halind hazırladım sütle yedim. İnanmazsın ama 9 da yedim saat 13.30 hala aç değildim. Sürekli su içiriyor birde. Su içtkçe zaten yemek yeme hissi gidiyor. Ben çk sevdim valla bundan sonra yemeklere, salatalara, yoğurda v.s. herşeye buğday ruşeymi ve keten tohumu serpeceğim. (keten tohumu günlük 1 tatlı kaşığı filan kullanılabiliyormuş fazlası zararmış öyle okudum internetten.)
Evet canım gidecek bu kilolar bende ilk defa bu kadar kararlıyım. Burası çok işime yaradı motive oluyorum. 5. gündeyim ve hiç ekmek yemedim. Ben ekmek yemeden doymazdım çok iyi gidiyoruzz