- 14 Mayıs 2012
- 3.326
- 3.025
- Konu Sahibi halacocuksun
Tebrik ederim azmin zaferi bu olsa gerekİnanmiyorum 59.6 olmuşum çok mutluyum yürüyüş ise yaramış o kadar fazla yememe rağmen 2 gündür oleyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim azmin zaferi bu olsa gerekİnanmiyorum 59.6 olmuşum çok mutluyum yürüyüş ise yaramış o kadar fazla yememe rağmen 2 gündür oleyyyy
Tebrik ederim azmin zaferi bu olsa gerek
Eki Görüntüle 1760132
pazar günü menüsü :)
Rica ederim bende bu aralar biraz aldım... Dikkat ediyorum artı spor plates yapıyorum. 54.2 civarindaydim bir haftadır dikkat ediyorum 52.7 ye dusmusum. Bu kilolar ne nankör ya zor gidiyor ama dikkati boz hemen geliyoÇok teşekkür ederim
Rica ederim bende bu aralar biraz aldım... Dikkat ediyorum artı spor plates yapıyorum. 54.2 civarindaydim bir haftadır dikkat ediyorum 52.7 ye dusmusum. Bu kilolar ne nankör ya zor gidiyor ama dikkati boz hemen geliyo
Eki Görüntüle 1760132
pazar günü menüsü :)
Krep çok iyiymiş ya bende yapmak istiyorum inşallah ama annem yürüyüş yaparken gel diye aradığı için markete uğrayamadım bir not alacağım ama
Pzt menüsü :) bugun inşallah belediyenin spor salonunda da platese başlıyorum onunla da sıkılaşırsam oldu bu iş Eki Görüntüle 1761038
Tşkler :) Evde spor yapabilmen çok güzel bişey ben evde yapamadığım için salona gidiyorum canım, evde spor yapmak irade, disiplin işi valla takdir ediyorum seni :) ben evde kolumu kıpırdatmıyorum ne yazıkkı. Eliptik bisiklette çok iyi mediamarktta görmüştüm 2 hafta önce 300 lira filandı fiyatı da uygun.