• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 şubat 2024 transfer olanlar haydi buraya

Bendr de aynu canım geçen seferlerde 5. Günde görmüşyüm bu sefer hiç birşey yok artık yapmıyorum perşmebe günü kanımı vericem artık idrarda çıkmayıp kanda çıkması mucizemiz olur ama 3 test yaptım hiç birinde çıkmadı bu ihtimali hiç düşünmemiştim maddi ve manevi devam edemicek gibi hissediyorum
Ah kıyamam bende aynıyım canım ya cok iyi anlıyorum seni, attığım fotoğrafa bakabilir misin canım? Erken gebelik yaptım hayalet bile yok normalinde de 5-6 dk sonra böyle belirdi acaba testte mi hata var 😔😔

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim 8. Günüm test yaptım maalesef hayalet cizgi bile yok olmadı muhtemelen 😔😔
Günaydınnn bozma moralini herkezde darklı daha var test günümüze.allahh nasip etsin yeter. Ben yapmadım perşembe belki bekliyorumm..

Kızlar ben idrara sık çıkar oldum birkaç gündür bugün 8.günüm erkenden idrar testi yapmcam söz verdim kendime geceleri özellikle defalarca kalkıyorum arada da kasıklarıma minik ağrı gelip gidiyor inşallah sebepsiz değildir 🥲

Kızlar ben idrara sık çıkar oldum birkaç gündür bugün 8.günüm erkenden idrar testi yapmcam söz verdim kendime geceleri özellikle defalarca kalkıyorum arada da kasıklarıma minik ağrı gelip gidiyor inşallah sebepsiz değildir 🥲
Sık idrar belirti gibi bende diğerlerinde olmuştu ama yine de yapma beklee evet 😊

27 şubat 5 günlük 2 tane 5aa embriyo transferi oldu.
8mart kan tahlili günüm. Transfer günü saymazsak bugün 7 günüm)
Ağrılar gün içinde gelip gidiyor merak etme
Benim de 8 mart test günüm. Cok merak bastı bugün mü yarın mı erken gebelik testi yapsam diye kıvranıyorum. Bide dün gece cok zor geçti. Değişik arılar. Sıcak basması. Sonra üşüme vs gibi

Benim de 8 mart test günüm. Cok merak bastı bugün mü yarın mı erken gebelik testi yapsam diye kıvranıyorum. Bide dün gece cok zor geçti. Değişik arılar. Sıcak basması. Sonra üşüme vs gibi
Benimde aynıydı ama 3. Gün embriyosu transfer sonrası 8. Günüm benim 2 erken 2 normal test yaptım sadece kaset testin birinde çizgi cıktı kuruma cizgisi mi diye yıkadım falan ama cizgi orda duruyo anlamadım

Benimde aynıydı ama 3. Gün embriyosu transfer sonrası 8. Günüm benim 2 erken 2 normal test yaptım sadece kaset testin birinde çizgi cıktı kuruma cizgisi mi diye yıkadım falan ama cizgi orda duruyo anlamadım
Umarım pozitiftir. Cok zor bir süreç. Kadın için ayrıca zor. Ben de korkuyorum. 2.transfer bide benim. İlki pozitifti sonra değerim düştü 😑

Bendede ilm boyle cıkti hatta 15 dkfazla bir sure sonr.a yarın pembe cıktı. Senin için erken zaman zaten
Ama anlamadığım şey canım 2 normal test 2 erken gebelik yaptım sadece bunda böyle çıktı, kuruma çizgisi mi acaba diye testi suya da tuttum çizgi hala orda. Neden böyle oldu anlamadım

Kızlar bugün benim duygularım tavan yaptı. Sizlerde ne var ne yok? O kadar sabırsızlanıyorumki çok geriliyorum. Pozitif miyim negatif miyim? Hemşirem ağlamam gerektiğini söylemişti rahim o zaman kasılıyormuş. Dayanamıyorum arada ağlıyorum. Çok alınganım 😢

Kızlar bugün benim duygularım tavan yaptı. Sizlerde ne var ne yok? O kadar sabırsızlanıyorumki çok geriliyorum. Pozitif miyim negatif miyim? Hemşirem ağlamam gerektiğini söylemişti rahim o zaman kasılıyormuş. Dayanamıyorum arada ağlıyorum. Çok alınganım 😢
Bende bugün ayrı bir gerginimmm😢 sanki regli olacakmışım gibi. Ama içimde kıpır kıpırr. Arada agrılarım var…

Back