Siz de gencsiniz daha yani umut olmali tabii ki de
ben yas mevzusunun bu kadar onemli bir kriter oldugunu tedaviye baslayinca ogrendim mesela. Cunku cevremde ailemde o kadar cok 35 yas ustu olup dogal saglikli gebelikle cocugunu kucagina alan var ki, yasi hic onemsememistim. Bence siz icinizden geldigi gibi deneyin, kader gayrete asik
Siz de gencsiniz daha yani umut olmali tabii ki de
ben yas mevzusunun bu kadar onemli bir kriter oldugunu tedaviye baslayinca ogrendim mesela. Cunku cevremde ailemde o kadar cok 35 yas ustu olup dogal saglikli gebelikle cocugunu kucagina alan var ki, yasi hic onemsememistim. Bence siz icinizden geldigi gibi deneyin, kader gayrete asiktir
çok teşekkür
ederim canım Amin öyle yaşımız çok büyük değil ama tedavi için biraz daha kısıtlı bende tedavi sürecinde yaşın ne kadar önemli olduğunu anladım şimdi yaş ilerledikçe yumurta rezervin düşüyor erkeklerde sperm kalitesi düşüyor ve azalıyor bu sefer de tedavin zorlaşıyor tabi ki normalde 45 yaşında doğal hamile kalan çok işte biraz nasip meselesi herkes kendi kaderini yaşıyor herkes birşeyler imtihan oluyor
Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın kalbimize gönüllerimize ferahlık ihsan eylesin inşallah