• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez opu surecim basliyor

İnşallah bir sorun yoktur evet yarın da gelmezse tekrar randevu al bakalım herşey yolunda mı en azından emin olursun umarım çok gecikmez tedavin aksamaz inşallah 🤲
Meraba, hala regl olmadim 32.gundu bugun🥲 doktorumla konustum ve randevu aldim persembeye. Bir supriz olsun ve yarin regl uyanayim istiyorum artik😝

Meraba, hala regl olmadim 32.gundu bugun🥲 doktorumla konustum ve randevu aldim persembeye. Bir supriz olsun ve yarin regl uyanayim istiyorum artik😝
Merhaba canım benim bugün aklımdaydı durumun ne oldu diye yazacaktım dedim belki moralin bozulur ondan dolayı dedim birkaç gün beklim canını sıkma su akar yolunu bulur inşallah seni bekleyen embriyon var inşallah o altın embriyondur Allahım yüzüne baksın çok uğraştırmadan bebişine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥹🤲 Zaten tedavimiz zor geçiyorken birde böyle aksilikler çıkması insanın moralini bozuyor of of dilerim birgün bu sıkıntılarımızın yerini güzel günler yerini doldursun inşallah dilerim birgün mucizelerimize kavuşuruz hamilelik günlüklerimizi yazmak nasip olsun canım 🫶🏻❤️‍🩹

Merhaba canım benim bugün aklımdaydı durumun ne oldu diye yazacaktım dedim belki moralin bozulur ondan dolayı dedim birkaç gün beklim canını sıkma su akar yolunu bulur inşallah seni bekleyen embriyon var inşallah o altın embriyondur Allahım yüzüne baksın çok uğraştırmadan bebişine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥹🤲 Zaten tedavimiz zor geçiyorken birde böyle aksilikler çıkması insanın moralini bozuyor of of dilerim birgün bu sıkıntılarımızın yerini güzel günler yerini doldursun inşallah dilerim birgün mucizelerimize kavuşuruz hamilelik günlüklerimizi yazmak nasip olsun canım 🫶🏻❤️‍🩹
Yani aksilik ustune aksilik cikiyor gercekten,bizim sular da bir gun akip yolunu bulacak insallah🙏🏼 allah cozumsuz dert vermesin tabii ki.. sadece boyle seyler oldukca motivasyonumu kaybediyorum o canimi sıkıyor biraz. Ocakta yumurtalar toplanir genetige de gider diyordum. Su an bu aya yetisir mi onu bile bilmiyorum 🤣

Ben 2 aşılama yaptım üç tane tüp bebek yaptım elde var sıfır üstüne birde 2. Tüp bebeğimde hamile kaldım ve dış gebelik geçirdim Ameliyat oldum sağ tüp alındı ne bilim tüp bebeğin beni bu kadar mental olarak zorlayacağını düşünmemiştim herşey güzel ilerleyecek derken üç tane başarısız tüp bebekle sonuçlandı çok yoruldum ama bilmiyorum bir yanım pes etme diyor bir yanım bırak diyor aşırı derecede beni zorladı özellikle hamile kalıp kayıp verdikten sonra ben sanki eski ben değilim basıl olucak nasıl toparlanacağız hiçbir fikrim yok 😢🥹

Yani aksilik ustune aksilik cikiyor gercekten,bizim sular da bir gun akip yolunu bulacak insallah🙏🏼 allah cozumsuz dert vermesin tabii ki.. sadece boyle seyler oldukca motivasyonumu kaybediyorum o canimi sıkıyor biraz. Ocakta yumurtalar toplanir genetige de gider diyordum. Su an bu aya yetisir mi onu bile bilmiyorum 🤣
Amin Amin doğru uzadıkça insan artık sıkılıyor ama inşallah başlayınca yeniden tekrar o heyecan sarıyor Motive olunuyor iğnelere bile başlayınca sanki bir adım daha bebeğine yaklaşmış oluyorsun insan o duyguyla herşeye sabredip katlanıyor 😍😅♥️

Son düzenleme:
Bu ay ovulasyon takibi yapıp birde öyle deniyecegim takip testlerini aldım reglimin bitmesini bekliyorum umudum yokta tek tüple 🫣😁 maksat ilerde demim hiç onu da yapmadım ay ne bilim ya insan çaresizlikten gerçekten herşeyi yapabiliyor 🥲

Amin Amin doğru uzadıkça insan artık sıkılıyor ama inşallah başlayınca yeniden tekrar o heyecan sarıyor Motive olunuyor iğnelere bile başlayınca sanki bir adım daha bebeğine yaklaşmış oluyorsun insan o duyguyla herşeye sabredip katlanıyor 😍😅♥️
Ya di mi cok garip bir duygu o, esim bana opu suresi boyunca neden bu kadar mutlusun filan demisti hep hatirliyorum🤣

Ya di mi cok garip bir duygu o, esim bana opu suresi boyunca neden bu kadar mutlusun filan demisti hep hatirliyorum🤣
Bende çok mutlu 😂 oluyordum iğnelere başladığım zaman doktora gidip geldiğimde yumurtaları toplandığında ne bilim zordu ama çok mutlu ve moralim iyiydi sanki bir adım daha bebeğime yaklaşmış hissediyordum o bile beni heyecanlandırıyordu inan ki böyle boş boş bekleyince sanki dünya durmuş gibi hissediyorum çok garip şeyler gerçekten 😄

Bende çok mutlu 😂 ölüyordum iğnelere başladığım zaman doktora gidip geldiğimde yumurtaları toplandığında ne bilim zordu ama çok mutlu ve moralim iyiydi sanki bir adım daha bebeğime yaklaşmış hissediyordum o bile beni heyecanlandırıyordu inan ki böyle boş boş bekleyince sanki dünya durmuş gibi hissediyorum çok garip şeyler gerçekten 😄
Yani keske bizi dondursalar, transfere veya direkt opuya uyandirsalar 🤣

Bu ay ovulasyon takibi yapıp birde öyle deniyecegim takip testlerini aldım reglimin bitmesini bekliyorum umudum yokta tek tüple 🫣😁 maksat ilerde demim hiç onu da yapmadım ay ne bilim ya insan çaresizlikten gerçekten herşeyi yapabiliyor 🥲
Yanidenemekle bir sey kaybetmezsiniz tabii ki. Insan neleri deniyor hic artik sacma gelmiyor bana. He o sans beni bulmaz mesela ben biliyorum da siz cok pozitif birisiniz olur mu olur❤️❤️ yasiniz kacti bu arada konustuk mi hatirlayamadim kusura bakmayin lutfen

Yanidenemekle bir sey kaybetmezsiniz tabii ki. Insan neleri deniyor hic artik sacma gelmiyor bana. He o sans beni bulmaz mesela ben biliyorum da siz cok pozitif birisiniz olur mu olur❤️❤️ yasiniz kacti bu arada konustuk mi hatirlayamadim kusura bakmayin lutfen
Amin canım ben 36 yaşındayım eşim 42 bende umutsuzum normal de büyük sorunumuz yok sebepsiz İnterfilite denildi ama yıllarca iki tüp açıktı bekledim hiç olmadı yine de dedim dinlenme sürecindeyken en azından ovulasyon takibi yapim belli mi olur Rabbim yeter ki ol desin üç tüp bebekle olmayan belki 🤔 tek tüple olur İnan ki olursa ben işte buna Rabbimin mucizesi gerçekleşti derim bazen insana imkansız geliyor ama Rabbim için hiçbirşey yeter ki vakti zamanı gelmiş olsun nasip kısmet diyelim inşallah 🤲🥰😍 İnan ki pozitif olmak zorundayım diğer türlü daha çok mutsuz oluyorum

Yani doktorum hep dedi sende umut var belki de bize moral amaçlı da söylüyor 10 yıldır normal hiç olmadı tek 2. Tüp bebekte hamile kaldım o da kötü sonuçlandı şu an sol tüpüm tek var yine dedi az bir ihtimal olsa da normal şansın var tabi ben o kadar umudumu yitirmişim ki bana hayal gibi geliyor yine de Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin cümlemize inşallah 🤲♥️🌸

Amin canım ben 36 yaşındayım eşim 42 bende umutsuzum normal de büyük sorunumuz yok sebepsiz İnterfilite denildi ama yıllarca iki tüp açıktı bekledim hiç olmadı yine de dedim dinlenme sürecindeyken en azından ovulasyon takibi yapim belli mi olur Rabbim yeter ki ol desin üç tüp bebekle olmayan belki 🤔 tek tüple olur İnan ki olursa ben işte buna Rabbimin mucizesi gerçekleşti derim bazen insana imkansız geliyor ama Rabbim için hiçbirşey yeter ki vakti zamanı gelmiş olsun nasip kısmet diyelim inşallah 🤲🥰😍 İnan ki pozitif olmak zorundayım diğer türlü daha çok mutsuz oluyorum
Siz de gencsiniz daha yani umut olmali tabii ki de❤️ ben yas mevzusunun bu kadar onemli bir kriter oldugunu tedaviye baslayinca ogrendim mesela. Cunku cevremde ailemde o kadar cok 35 yas ustu olup dogal saglikli gebelikle cocugunu kucagina alan var ki, yasi hic onemsememistim. Bence siz icinizden geldigi gibi deneyin, kader gayrete asiktir❤️

Siz de gencsiniz daha yani umut olmali tabii ki de❤️ ben yas mevzusunun bu kadar onemli bir kriter oldugunu tedaviye baslayinca ogrendim mesela. Cunku cevremde ailemde o kadar cok 35 yas ustu olup dogal saglikli gebelikle cocugunu kucagina alan var ki, yasi hic onemsememistim. Bence siz icinizden geldigi gibi deneyin, kader gayrete asik
Siz de gencsiniz daha yani umut olmali tabii ki de❤️ ben yas mevzusunun bu kadar onemli bir kriter oldugunu tedaviye baslayinca ogrendim mesela. Cunku cevremde ailemde o kadar cok 35 yas ustu olup dogal saglikli gebelikle cocugunu kucagina alan var ki, yasi hic onemsememistim. Bence siz icinizden geldigi gibi deneyin, kader gayrete asiktir❤️
çok teşekkür 😍 ederim canım Amin öyle yaşımız çok büyük değil ama tedavi için biraz daha kısıtlı bende tedavi sürecinde yaşın ne kadar önemli olduğunu anladım şimdi yaş ilerledikçe yumurta rezervin düşüyor erkeklerde sperm kalitesi düşüyor ve azalıyor bu sefer de tedavin zorlaşıyor tabi ki normalde 45 yaşında doğal hamile kalan çok işte biraz nasip meselesi herkes kendi kaderini yaşıyor herkes birşeyler imtihan oluyor 🤲 Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın kalbimize gönüllerimize ferahlık ihsan eylesin inşallah 🫶🏻

Back