• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 şubat 2024 transfer olanlar haydi buraya

Benim de tek embriyom var idi olmazsa basa dönecem,hüzünlüyüm...
Olucak inşallahh 🙏 benimde ilk denemem iki adet vardı ikisinide transfer oldum müjdeli haberi bekliyorummm sizlerle birlikte. 😇🙏 olmassa tekrar baştan başlıcaz. Dr dedi stok yapalım toplayalım diye dedim bir deneyelim sonrasına bakarız🙏

Benim test günüm de cuma. Ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum bugünden beri. Az kaldı ama bekleyecez mecbur. Testte pozitifi gören kardeşleri tebrik ederim. İnşallah en sağlıklı şekilde kucağınıza alıp büyütürsünüz

Merhabalarr şurda testlerimize ne kaldı? Hepimiz güzel haberler alırızz 🌺 diye içiöden geciyor🙏❤️

Günaydın kızlar. Bugün benim 8. Günüm. Dün gece bende kahverengi bi leke geldi. Adet olacakmışım gibi de karnım ağrıyor. Acaba yerleşme lekesi midir yoksa adet mi olacağımdır bilemedim. Eşimi test almaya yollayacağım. Sonucu size yazarım

Günaydın kızlar. Bugün benim 8. Günüm. Dün gece bende kahverengi bi leke geldi. Adet olacakmışım gibi de karnım ağrıyor. Acaba yerleşme lekesi midir yoksa adet mi olacağımdır bilemedim. Eşimi test almaya yollayacağım. Sonucu size yazarım
Kahverengi leke sıkıntı değil canım içini ferah tut test günün ne zamandı

Kızlar günaydıın? bugün test vericek olanımız var mıydı hayırlı haberler alalım inşallah

Bugün 8 . Gün ise direkt kan ver çıkar zaten benimde yarın normalde eşime bugün vereyim diyorum ama yok gününde ver diyor ısrarla

İnşallah bende testlerde hiç pozitif görmedim negatif olduğundan emin gibiyim de belki bir mucize olur diye düşünmek istiyorum hayırlısı yarın benim de test günüm. Bu 3. Denemem eğer olmazsa ara vermeyi düşünüyorum son 1.5 senedir hayatım sadece böyle geçti psikolojikmen de yıprandım kendimi toparladıktan sonra daha iyi enerjiyle tekrar başlarım diyorum

İnşallah pozitif olur canım. Bu yola girene kadar insan zorluğunu anlayamıyor dışardan bakınca. Ama içine girince anlıyorsun bazı şeyleri benimde bir yıldan fazla oldu ilki negatif oldu hoş sonra iyi ki öyle olmuş dedim. Sonuçtan tam bir ay sonra belimden ameliyat olmak zorunda kaldım apar topar sonra da yara yeri enf ile aylarca cebelleştim. çok zor geçti enfeksiyon temizlenmesi için tekrar küçük bir operasyon oldum damardan tedavi gördüm. O zaman tutsaydı ameliyat bile olamaz o ağrıyla aylarca yatmak zorunda kalırdım hiçbirşeyin sebepsiz olmadığını o zaman öğrendim. Şimdi aradan 8 ay geçti tekrar denedim. İnşallah Rabbim hayırlısını versin 🤲🏻

İnşallah pozitif olur canım. Bu yola girene kadar insan zorluğunu anlayamıyor dışardan bakınca. Ama içine girince anlıyorsun bazı şeyleri benimde bir yıldan fazla oldu ilki negatif oldu hoş sonra iyi ki öyle olmuş dedim. Sonuçtan tam bir ay sonra belimden ameliyat olmak zorunda kaldım apar topar sonra da yara yeri enf ile aylarca cebelleştim. çok zor geçti enfeksiyon temizlenmesi için tekrar küçük bir operasyon oldum damardan tedavi gördüm. O zaman tutsaydı ameliyat bile olamaz o ağrıyla aylarca yatmak zorunda kalırdım hiçbirşeyin sebepsiz olmadığını o zaman öğrendim. Şimdi aradan 8 ay geçti tekrar denedim. İnşallah Rabbim hayırlısını versin 🤲🏻
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin inşallah. Evet ben de öyle diyorum her iki duruma da hazırdım. Tabiki Allah en iyi en sağlıklı en hayırlı sonuçları versin. Herhalda hormonlardan bilmiyorum şu son iki üç gün çok darlandım.

Kızlar benimde nerdeyse hiç belirtim kalmadı gibi gögüslerde hassasiyet haricinde arada bir regl olacak gibi hafif ağrı yanma olup geçiyor benimde test günüm cumartesi insallah hepimiz o mutlu haberi alalımm

Kızlar benimde nerdeyse hiç belirtim kalmadı gibi gögüslerde hassasiyet haricinde arada bir regl olacak gibi hafif ağrı yanma olup geçiyor benimde test günüm cumartesi insallah hepimiz o mutlu haberi alalımm
Ben de öyle..o da ilaçlardan sanırım...

Back