Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde cuma bende çok gerginimmmTest gününüze ne kadar kaldı benim Perşembe çok heyecanlıyım
Olucak inşallahh benimde ilk denemem iki adet vardı ikisinide transfer oldum müjdeli haberi bekliyorummm sizlerle birlikte. olmassa tekrar baştan başlıcaz. Dr dedi stok yapalım toplayalım diye dedim bir deneyelim sonrasına bakarızBenim de tek embriyom var idi olmazsa basa dönecem,hüzünlüyüm...
CumaTest gününüze ne kadar kaldı benim Perşembe çok heyecanlıyım
Kahverengi leke sıkıntı değil canım içini ferah tut test günün ne zamandıGünaydın kızlar. Bugün benim 8. Günüm. Dün gece bende kahverengi bi leke geldi. Adet olacakmışım gibi de karnım ağrıyor. Acaba yerleşme lekesi midir yoksa adet mi olacağımdır bilemedim. Eşimi test almaya yollayacağım. Sonucu size yazarım
Cuma günüydüKahverengi leke sıkıntı değil canım içini ferah tut test günün ne zamandı
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin inşallah. Evet ben de öyle diyorum her iki duruma da hazırdım. Tabiki Allah en iyi en sağlıklı en hayırlı sonuçları versin. Herhalda hormonlardan bilmiyorum şu son iki üç gün çok darlandım.İnşallah pozitif olur canım. Bu yola girene kadar insan zorluğunu anlayamıyor dışardan bakınca. Ama içine girince anlıyorsun bazı şeyleri benimde bir yıldan fazla oldu ilki negatif oldu hoş sonra iyi ki öyle olmuş dedim. Sonuçtan tam bir ay sonra belimden ameliyat olmak zorunda kaldım apar topar sonra da yara yeri enf ile aylarca cebelleştim. çok zor geçti enfeksiyon temizlenmesi için tekrar küçük bir operasyon oldum damardan tedavi gördüm. O zaman tutsaydı ameliyat bile olamaz o ağrıyla aylarca yatmak zorunda kalırdım hiçbirşeyin sebepsiz olmadığını o zaman öğrendim. Şimdi aradan 8 ay geçti tekrar denedim. İnşallah Rabbim hayırlısını versin
Ben de öyle..o da ilaçlardan sanırım...Kızlar benimde nerdeyse hiç belirtim kalmadı gibi gögüslerde hassasiyet haricinde arada bir regl olacak gibi hafif ağrı yanma olup geçiyor benimde test günüm cumartesi insallah hepimiz o mutlu haberi alalımm