Amin inşallah hepimize inşallahSağlıcaklala kucagına almak nasip olsunn çok sevindimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimize inşallahSağlıcaklala kucagına almak nasip olsunn çok sevindimm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah. MaşallahBen kan verdim. Sonuç çıktı. Çok şükür değer iyi. Pozitif sonucu aldım. Rabbim size de hayırlı haberler duyursun inşallah.
Sizin test günü ne zamanAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah. Maşallah
Yarınn bakalımm yüzümüz gülücekmiSizin test günü ne zaman
Hayırlı haberlerle gelin inşallahYarınn bakalımm yüzümüz gülücekmi
Saol canım inşallah ama ben bir süre ara vericem sanırım. İnşallah sen güzel haberler alırsınÇok üzüldümm.. birdahakine inşalalhh diyelimm ben yarın vericem sanırımm bendede
Biraz dinlennn belki o arada bakarsınn allahınn mucizeleri bitmezz yarın çok umutlu degilimde bakalımm…Saol canım inşallah ama ben bir süre ara vericem sanırım. İnşallah sen güzel haberler alırsın
bende akşam test vericemm… sanırımm abenimde negatif gibi geliyor.. nasipte ne varsaBen de kan baktırdım,negatif..
Naptın canım merak ettim inşallah güzel haber almışsındırbende akşam test vericemm… sanırımm abenimde negatif gibi geliyor.. nasipte ne varsa
Ben de kan baktırdım,negatif..
Ya sonuç 11 çıkmı ama doktoruma attım. Varsada çok düşün degilmiNaptın canım merak ettim inşallah güzel haber almışsındır
Belki geç tutunmuştur neden olmasın inşallah da öyledir zaten 2 gün sonra yine test isterYa sonuç 11 çıkmı ama doktoruma attım. Varsada çok düşün degilmi
dönmedi daha bekliyorumm. Gerginlikten yemek yiyorummBelki geç tutunmuştur neden olmasın inşallah da öyledir zaten 2 gün sonra yine test ister
Stress yapma canım 2. Kanını da ver bakalım o zaman belli olur o zamana kadar sakinliğini korumakta fayda vardönmedi daha bekliyorumm. Gerginlikten yemek yiyorumm
0.11 negatifte bence bakalımm dönüş bekliyorumStress yapma canım 2. Kanını da ver bakalım o zaman belli olur o zamana kadar sakinliğini korumakta fayda var
Merhaba hayırlı olsun inşallah embriyo kalitesi ne idi acabaSelam kızlar, benim 29 şubat 1 adet 6gün genetikten geçmiş embriyom transfer edildi.
Tutunsunlar bize sımsıkı
Saglıcakla kucagına almak nasip olsunBen bugün sonuçu aldım Allahıma şükür hamileyim. Dileğen her kese nasib olsun.
27 subat transfer ilk beta hcg 661