- 15 Şubat 2020
- 102
- 52
- 48
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah güzel haberleri alırız insan belirti olmadığında da korkuyor ciddenBen de öyle..o da ilaçlardan sanırım...
Hayırlı olsun inşallah. Kalp atışını duymak nasip olsun hepimize
Maşallah canım
Allah razı olsun canım. İnşallah. Kasıklarım hasta olacakmışım gibi ağrıyor. İnşallah keseyi de kalp atışını da duyarım. Hepimiz duyalımHayırlı olsun inşallah. Kalp atışını duymak nasip olsun hepimize
Duygusal dalgalanmalar kahverengi lekelenme kasık ağrısı var. Kahverengi leke için de bugün kalça iğnesi vurdurttu doktorum kan sulandırıcıyı kestirdi. Testte evet pozitif çizgi çıktı ama bakalım beta kanda kaç çıkacak. Düzenli artış olacak mı kalp atışını duyabilecek miyiz? Binbir türlü cevapsız sorular. Rabbim hayırlısını versinMaşaallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin bir belirtiniz var mıydı
Hayırlısı ile oldu inşallah diyelimmDuygusal dalgalanmalar kahverengi lekelenme kasık ağrısı var. Kahverengi leke için de bugün kalça iğnesi vurdurttu doktorum kan sulandırıcıyı kestirdi. Testte evet pozitif çizgi çıktı ama bakalım beta kanda kaç çıkacak. Düzenli artış olacak mı kalp atışını duyabilecek miyiz? Binbir türlü cevapsız sorular. Rabbim hayırlısını versin
Öyle düşünme. Ben test fotoğrafını hemşireme attım 10. Gün kandan test ver diye yineledi. İnşallah kanda çıkar Rabbim nasip ettiyse.. Gönlünce olsunBende daha birşey yok. Sabah yaptım ama negatifti bilmiyorumm belkide olmadı
Sağlıcaklala kucagına almak nasip olsunn çok sevindimmBen kan verdim. Sonuç çıktı. Çok şükür değer iyi. Pozitif sonucu aldım. Rabbim size de hayırlı haberler duyursun inşallah.
Çok üzüldümm.. birdahakine inşalalhh diyelimm ben yarın vericem sanırımm bendedeBenim de sonucum çıktı negatif, bekliyordum zaten.
Çıktımı sonuç?Ben de verdim kanı bekliyorum sonucu