• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 şubat 2024 transfer olanlar haydi buraya

Benimde ilk denememm okuyorum bir sürü yazı tranfersonra 1-3 gün de oluyormuş 5 gün emriyosu için transfer sonrası 10 günde hergün önemli hergün bir sonraki oluşama geciyormuş 5 günde zarından ayrılıp rahimin daha derinliklerine ilerliyor diye okumuştum. Bende dayamayıp yaptım ama negatif belkide olmadı bilmiyorum ama moralimide bozmak istemiyorumm hayırlı olucak elbet bekliyorumm.
Benimki 5.gün dondurulmuş embriyo. Benim de ilk denemem. Zaman geçmiyor. Allah her iki ihtimal için de en güzel en hayırlı sonuçları nasip eylesin

Kızlar benimde 3. Gün embriyom dün 6. Günümdü aksam test yaptım negatifti gece regl ağrılarım vardı özellikle sağ tarafımda, sabah azaldı gibi şuan pek yok sadece göğüs ağrısı var. Sonuç negatif midir yoksa erken mi oldu acaba ? 8. Günde yapsak kesin çıkar mı?

Kızlar benimde 3. Gün embriyom dün 6. Günümdü aksam test yaptım negatifti gece regl ağrılarım vardı özellikle sağ tarafımda, sabah azaldı gibi şuan pek yok sadece göğüs ağrısı var. Sonuç negatif midir yoksa erken mi oldu acaba ? 8. Günde yapsak kesin çıkar mı?
Bencede çok erken moralini bozma benimde var kasıklarda bel gögüs agrıları hafiff çok siddetli degil. Piskolojikmi agrı hissediyoruz onuda bilmiyorumm. Sana daha erken 10 günden önce yapmamak gerekiyor. Üzüyoruz kendimizi🌺

Bencede çok erken moralini bozma benimde var kasıklarda bel gögüs agrıları hafiff çok siddetli degil. Piskolojikmi agrı hissediyoruz onuda bilmiyorumm. Sana daha erken 10 günden önce yapmamak gerekiyor. Üzüyoruz kendimizi🌺
Dimi canım yaa 8. Günde bile erken olduğunu söyleyenler var biraz moralim bozuldu ama toparlıyorum insallah bebeklerimiz bizimledirr 💖🥹 3. Gün embriyoları olmaları biraz korkutuyor beni ama nasip 🌸

Sabah ilk idrar öneriliyor.

Erken yapmışsın canimq. 10 günde yap

Back