• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 şubat 2024 transfer olanlar haydi buraya

Kızlar ben dayanamadım az önce yine yaptım yine negatif çıktı bugün 6. Günümdü moralimi bozmayayım diyorum ama negatif galiba artık

Bir sürü yorumda regli arısı belirtisini tutma olarak yorumlanıyormuş ? Benim ilk denemem oldugu için de çok bi fikrim de bilgimde yok. İyimi kötümüü herkezin yaşarıgı süreç belirti his farklı merak heyecan hepimizde aynı. kat kart tırmanıyor hergecen gün🙏

Bu güzel bi şey bendede var o ağrılar))
Ay ben baya kötüye yoruyordum sol tarafımda birsey yok ama özellikle sağ tarafımda hatta hafif bacağıma da vuran bir sızı ağrı var ama öyle batma gibi yada cok rahatsız edecek gibi değil sadece hissettirecek kadar bir dolgunluk

Ay ben baya kötüye yoruyordum sol tarafımda birsey yok ama özellikle sağ tarafımda hatta hafif bacağıma da vuran bir sızı ağrı var ama öyle batma gibi yada cok rahatsız edecek gibi değil sadece hissettirecek kadar bir dolgunluk
Bendede sağda))

Bendede sağda))
Ayy insallah bebişlerimiz bizimledir benim o ağrı yok denecek kadar azaldı yatarken nefes verdiğimde hafif pıt pıtlar oluyo o tarafımda ama bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ sizin kaçıncı gün embriyonuzdu ve transferinizin kacıncı günü acaba kaçırmış olabilirim 🥹

Ayy insallah bebişlerimiz bizimledir benim o ağrı yok denecek kadar azaldı yatarken nefes verdiğimde hafif pıt pıtlar oluyo o tarafımda ama bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ sizin kaçıncı gün embriyonuzdu ve transferinizin kacıncı günü acaba kaçırmış olabilirim 🥹
27 şubat 5 günlük 2 tane 5aa embriyo transferi oldu.
8mart kan tahlili günüm. Transfer günü saymazsak bugün 7 günüm)
Ağrılar gün içinde gelip gidiyor merak etme

Eklentiler

• IMG-20240305-WA0030.jpg
    IMG-20240305-WA0030.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20240305_062435.jpg
    IMG_20240305_062435.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 19
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim 8. Günüm test yaptım maalesef hayalet cizgi bile yok olmadı muhtemelen 😔😔

IMG_5937.jpeg

Ben bunu birgebeningünlüğü sayfasından almıştım erken gebelikte hicbirsey yok ama bu kaset testte 5-6 dk sonra bu sekilde oldu var mıdır acaba? 😔😔

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim 8. Günüm test yaptım maalesef hayalet cizgi bile yok olmadı muhtemelen 😔😔
Bendr de aynu canım geçen seferlerde 5. Günde görmüşyüm bu sefer hiç birşey yok artık yapmıyorum perşmebe günü kanımı vericem artık idrarda çıkmayıp kanda çıkması mucizemiz olur ama 3 test yaptım hiç birinde çıkmadı bu ihtimali hiç düşünmemiştim maddi ve manevi devam edemicek gibi hissediyorum

Back