Benimm bugun daha çokk var agrımm varr inşallahh aksi birşey olmaz.Bi 8. Gün bi 10. Gün yapmayı düşünüyorum canım olur muu? Sağ kasığımda yumurtalıklara doğru regl olacak gibi ağrı var korkuyorum tutunmamıstır diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimm bugun daha çokk var agrımm varr inşallahh aksi birşey olmaz.Bi 8. Gün bi 10. Gün yapmayı düşünüyorum canım olur muu? Sağ kasığımda yumurtalıklara doğru regl olacak gibi ağrı var korkuyorum tutunmamıstır diye
Sizin bugün kaçıncı gün?Benimm bugun daha çokk var agrımm varr inşallahh aksi birşey olmaz.
İlaç kullanıyorsan ilaçlar regl olmanı engelliyor canımBirde tutmadıgında normal regli gününde başlıyormu ? Bilen varmı ?
6 gün gecen salı oldumSizin bugün kaçıncı gün?
Bende öyle yaptımm bendede negatif de cumaya daha var canm olucak inşallahKızlar ben dayanamadım az önce yine yaptım yine negatif çıktı bugün 6. Günümdü moralimi bozmayayım diyorum ama negatif galiba artık
Çok erken bende pazartesi oldum bekleyelim insallah6 gün gecen salı oldum
o durumda direk günene denk geliyor diye okudum da merak ettim bende :/İlaç kullanıyorsan ilaçlar regl olmanı engelliyor canım
Erken biliyorumm böyle dee heyecan stres derken hepsi karışıyorr birbirine :/Çok erken bende pazartesi oldum bekleyelim insallah.
İnşallah kanda görürüz bazen test göstermez diyorlar ama 3 oldu bilmiyorum öyle midirBende öyle yaptımm bendede negatif de cumaya daha var canm olucak inşallah
Bu güzel bi şey bendede var o ağrılar))Bi 8. Gün bi 10. Gün yapmayı düşünüyorum canım olur muu? Sağ kasığımda yumurtalıklara doğru regl olacak gibi ağrı var korkuyorum tutunmamıstır diye
Evett cok iyi anlıyorum bende aynı durumdayımmmErken biliyorumm böyle dee heyecan stres derken hepsi karışıyorr birbirine :/
Ay ben baya kötüye yoruyordum sol tarafımda birsey yok ama özellikle sağ tarafımda hatta hafif bacağıma da vuran bir sızı ağrı var ama öyle batma gibi yada cok rahatsız edecek gibi değil sadece hissettirecek kadar bir dolgunlukBu güzel bi şey bendede var o ağrılar))
Bendede sağda))Ay ben baya kötüye yoruyordum sol tarafımda birsey yok ama özellikle sağ tarafımda hatta hafif bacağıma da vuran bir sızı ağrı var ama öyle batma gibi yada cok rahatsız edecek gibi değil sadece hissettirecek kadar bir dolgunluk
Ayy insallah bebişlerimiz bizimledir benim o ağrı yok denecek kadar azaldı yatarken nefes verdiğimde hafif pıt pıtlar oluyo o tarafımda ama bilmiyorum sizin kaçıncı gün embriyonuzdu ve transferinizin kacıncı günü acaba kaçırmış olabilirimBendede sağda))
27 şubat 5 günlük 2 tane 5aa embriyo transferi oldu.Ayy insallah bebişlerimiz bizimledir benim o ağrı yok denecek kadar azaldı yatarken nefes verdiğimde hafif pıt pıtlar oluyo o tarafımda ama bilmiyorum sizin kaçıncı gün embriyonuzdu ve transferinizin kacıncı günü acaba kaçırmış olabilirim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim 8. Günüm test yaptım maalesef hayalet cizgi bile yok olmadı muhtemelen27 şubat 5 günlük 2 tane 5aa embriyo transferi oldu.
8mart kan tahlili günüm. Transfer günü saymazsak bugün 7 günüm)
Ağrılar gün içinde gelip gidiyor merak etme
27 şubat 5 günlük 2 tane 5aa embriyo transferi oldu.
8mart kan tahlili günüm. Transfer günü saymazsak bugün 7 günüm)
Ağrılar gün içinde gelip gidiyor merak etme
Bendr de aynu canım geçen seferlerde 5. Günde görmüşyüm bu sefer hiç birşey yok artık yapmıyorum perşmebe günü kanımı vericem artık idrarda çıkmayıp kanda çıkması mucizemiz olur ama 3 test yaptım hiç birinde çıkmadı bu ihtimali hiç düşünmemiştim maddi ve manevi devam edemicek gibi hissediyorumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim 8. Günüm test yaptım maalesef hayalet cizgi bile yok olmadı muhtemelen