• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez opu surecim basliyor

İyi sevindim senin adına bende iyiyim çok şükür 🙌 seni merak ettim dedim bir sorayım hadi az kalmış inşallah güzel sağlıklı kaliteli yumurtaların toplanır inşallah kaliteli embriyoların olur inşallah 🤲ilaçların etkisi canım umarım sonu güzel olur güzel haberlerini de almak nasip olsun inşallah 💕
Amin hepimizin guzel haberlerini paylasmak nasip olsun 🙏🏼🩷🙏🏼
Evet zaman geciyor yeter ki saglikli embriyolar olsun katlaniyoruz hepimiz zorluklarina. Insanin gozu de gormuyor bir yerden sonra🙈 ben cocuk gibi mutlulukla oluyorum aksamlari ignelerimi

Amin hepimizin guzel haberlerini paylasmak nasip olsun 🙏🏼🩷🙏🏼
Evet zaman geciyor yeter ki saglikli embriyolar olsun katlaniyoruz hepimiz zorluklarina. Insanin gozu de gormuyor bir yerden sonra🙈 ben cocuk gibi mutlulukla oluyorum aksamlari ignelerimi
İnşallah amin öyle valla hi bu bile insana mutluluk veriyor gerçekten ben tedavi yaparken sanki zaman durmuş ve geçmiyordu şimdi bakıyorum nasıl sabah oldu nasıl akşam oluyor 😹

Canim cok tesekkur ederim aklina gelmisim ne mutlu ☺️ daha iyiyim sabah erkenden toplandi, biraz zor olmus kistimin arkasina saklanmis resmen folikuller buyurken🙈 dinleniyorum evde🙏🏼
Oy oy çok geçmiş olsun 💐 inşallah dilerim yarın çok güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle ondan sonra tüm yaşadığın sıkıntıları unutursun canım sonucu güzel olsun 🤲💕

Back