• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 yaşındayım evliliğe geç mi kaldım ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
33
Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?

Herkes sanki evlenemez gözüyle bakıyor yaşıtlarım benden küçükler de evlendi. Her gelen beni gören biri yok mu diye soruyor imalı imalı. Kendi akraba çevremden bile insanlar yapıyor. Evde kalık gibi espriler yapıp gülünüyor. Aktif biri değilim. Yükseklisans yapıyorum. Sosyal medyalarda yokum fazla da insanla görüşmüyorum. Ne yapmalıyım ?
İsterseniz burnunuzu evden dışarı çıkartmayın ama kısmetinizde varsa sizi gelir bulur.
Ne güzel yüksek lisans yapıyormuşsunuz buna odaklanın.
Evlilik hiçbir zaman geç olmaz ama erken olabilir.

28 yaşında evlendim. Kime göre geç neye göre geç? Ben kadere inanırım. Ama insanın çabası da muhim. Kimseyle bir iletişimde değilseniz tanışmak mümkün değil elbette.

Dikkat ettim de. Çocuk yaşta evde kalma!!!! Korkusu yasayanlarin hemen tamamı üniveriste mezunu.

Anladim ki universitede bunları öğretiyorlar.

Bir insan okumak calismak gezmek evlenmek derken en iyi ihtimalle 28 yaşında hazir oluyor evliliğe. Daha öğrencisiniz ne evlenmesi ya.

Az vizyon ve misyon sahibi olun. Okul okudunuz. Böyle sorular sormayın..

Yeni nesilden hic umudum kalmadi.

26 yas nedir ya ?
Evlenemedim diye dusunmek icin cok cok erken, hos bence boyle dusunmek buyuk oranda toplum baskisindan.
Siz milleti bosverin, herkes bi sey der. Evlenince de cocuk da cocuk derler :)
Bas edemezsiniz insanlarla. Siz keyfinize bakin, bu bekar gunlerin tadini cikarin.

Hep şu diğer insanlar. Ya sizin psikolojinizi bozmalarina müsade etmeyin umursamayın benim tanıdığım 30 üstü bekar bir sürü erkek ve kadın var ben 27 yaşında evlendim . Evlilik yaşının erkeni olur ama geçi olmaz

26 yas nedir ya ?
Evlenemedim diye dusunmek icin cok cok erken, hos bence boyle dusunmek buyuk oranda toplum baskisindan.
Siz milleti bosverin, herkes bi sey der. Evlenince de cocuk da cocuk derler :)
Bas edemezsiniz insanlarla. Siz keyfinize bakin, bu bekar gunlerin tadini cikarin.
Bak şu evleniyor bu evleniyor aa o senden küçüktü diyorlar. Yaşın geçiyor nasibin yok mu insanlar hep bunları konuşuyor

Bana da evlenmeden once oyle konusurlardi evde kalmış muamelesi yapiyolardi bende sanirim ben hic evlenemicem saniyodum bunlari dusunurken 25 26 yasindaydim hep bi evlilik baskisi vardi 27 yasina girdim evlendim :) yani bu işler hic belli olmuyo kafana takma

Back