21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Ne kadar uğraşıp yazmışsınız sarılasım geldi teşekkür ediyorum çok. Haklı olduğunuz çok nokta var, öncelikle bu ilişkiyi uzun vadeli düşünmem yanlış, bu konuda hak veriyorum. Şu an her şey mükemmel ama hiçbi şeyin garantisi yok. Bırakın yılları iki gün sonrasının bile garantisi yok. Evleneceksem de bu kararı bi kaç yıl sonra daha sağlam bi kafayla vermem gerekir sanırım

daha önce açmıştın konunu sayfalarca yorum yapılmıştı... Neyse bir şey demiyorum.
Evet o zaman da tuhaf ama aslında hoşuma giden bi durumun içinde oldugumun farkındaydım ve insanlar ne düşünüyo merak ettim. Bir çoğu benden daha tecrübeli.
Yani eğer gereksiz oldugunu düşünüyosanız yorum yapmayın bu kafayı da anlamıyorum hiç:) Sizin vaktiniz kıymetli değil mi?

İşte bu da konu sahibinin yaşayacaklarının simülasyonu. Bizi dinlemeyip alaycı cevaplar veriyor ama yaşayandan duyması başka.
Alaycı cevaplar mı... Sevdiğim ve değer verdiğim bi insana "sapık" , "sübyancı" diyen insanlara karşılık olarak hakaret etmek yerine onları alaya alıyorum evet. Asıl olgun davranış bu bence. Hadsizlere haddini bildirmek gerek, kim kimi tanıyor da sapık diyor?
Ayrıca üst mesajlarımı okursanız benim karşıt düşüncemde olup bunu güzel bi şekilde ifade eden herkese ben de güzel bi şekilde cevap verdim

Çok akıllısın, Neden fikir soruyosun öyleyse? Konu açıyorsan gelen yorumlara da bi zahmet düzgün cevap ver. Kimse senin kötülüğün için bişey demiyor. Yaşa gör öyleyse baban yaşında ki adamla. Hep 21 yaşında kalmayacaksın. Çok uzağa gitme 5 sene sonrasını düşünmen yeterli, tam hayatı yaşama kendi yaşıtlarınla eğlenme zamanında ihtiyar adamla ömür geçirmek için heba et ömrünü.

Yahu mesajlarımı okumuyo musunuz cidden? Düzgün yoruma düzgün cevap veriyorum. Edepsiz yorumları da tiye alıyorum. Hakaret etsem daha mı iyi...

asıl ben senin kafanı anlamıyorum tatlımm açmışsın daha önce önce sormuşsun ilişkide yaş farkı çok mu önemli diye, neden bir daha sorarsın kii, işte maalesef benim beynim hatırlıyor, görünce ayy bu daha önce vardı diye, bu da bana sorun oluyorr
anlatabildim mi?

Niye size sorun oluyo:) Yazmayın o zaman istemiyosanız,gereksiz geliyosa. Lafı uzatmak ve üste çıkmak için saçma sapan şeyler yazıyosunuz

Niye size sorun oluyo:) Yazmayın o zaman istemiyosanız,gereksiz geliyosa. Lafı uzatmak ve üste çıkmak için saçma sapan şeyler yazıyosunuz
Sacma sapan derken tatlım? senin yaptigin sacma olmuyor da benim ' bunu sormustun sayfalarca yazmistik hatirliyorum ' mu sacma oluyor? Hic sevmem bu arada lafı uzatmayi, uzatan kim oluyor bir dusun istersen.. hay Allah.

Bu benim fikrim. Beni de babasi yasinda insanlarla takilanlar rahatsiz ediyor. Bulunmaz hint kumasi oldugumdan degil. Kendinden o kadar kucuk kiza o gozle bakan biri bana normal gelmiyor. 21 yas dedigin ergenlikten yeni cikmis bir yas. Tam yetiskin bile degil benim gozumde. Onun tecrubesizliginden yararlanmak olarak goruyorum bunu uzgunum. Ve evet gercekten fiziksel olarak midemi bulandiriyor.

Esimle aramda 8 yas var. bu bile fazla geliyor bazen. 18 yas cok fazla. Cok uzun zamandir tanismiyormussunuz da. Bu kadar cabuk evlilik karari dogru degil. Siz daha yolun cok basindasiniz. Daha yeni yeni yetiskin hayatina baslaycakken boyle bir karar almak bence dogru degil. O size gore cok cabuk yaslanacak.

Inanin iliskinin ilk bir kac ayinda her cift cok uyumlu oluyor bunu da unutmayin. Biraz zaman gecsin o zaman goreceksiniz uyumsuzlugu

Yas farki bana gore cok fazla, erkek arkadasim benden 4 yas buyuk o bile fazla gelmisti bana ilk zamanlar. Ayrica kendinden bu kadar kucuk bir kadinla beraber olabilen bir erkek hakkinda hic iyi seyler dusunemiyorum maalesef simdiye dek gordugum orneklerden dolayi. Gene de son secim size aittir ama bana kalirsa bu evliligin gerceklesmesi halinde cok yazik edersiniz kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…