- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
garip olan bu sefer ben de istiyorum
o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
daha önce açmıştın konunu sayfalarca yorum yapılmıştı... Neyse bir şey demiyorum.Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
Eski nisanlimla aramda 14 yaş vardı. Yillarca çok güzel anlastik, sonuçta adam benim yaşımda bir kiza nasıl hitap edebileceginin kompedani olmuş.Kariyere kapılmak gibi bi durum söz konusu değil. Elektrik elektronik mühendisi o, ben de tıp öğrencisiyim. Kariyer konusunda ondan bi kaç adım öndeyim bile denebilir
İşte bu da konu sahibinin yaşayacaklarının simülasyonu. Bizi dinlemeyip alaycı cevaplar veriyor ama yaşayandan duyması başka.ne kadar da benzer hikayelerimiz varmis...ben de esimi ilk gordugumde 32-33 yasinda sanmistim, tas catlasa 35 demistim. 44 deyince basimdan kaynar sular dokulmustu..tabi kopamadim...tanistiktan 1 ay sonra evlenelim dedi...ustune de 3 cocuk...
Ama olmuyor... 9 yilin ardindan bosaniyoruz. Cok farkli...17 yas farki kendini cok gosteriyor sonralari...adamlar mayisiyor, koltukta uzanip kaliyorlar, o civil civil adam gidiyor surekli yorulan, evde oturmak isteyen, herseye supheyle yaklasan bir adam cikiveriyor. tipki bir baba gibi..
18 Yaş çok fazla ve sakın evlenme ilerde çok sorun yaşarsın düşün 10 sene sonra o 50 yaşında sen 31 sen kıpır kıpır o yavaşlıycak yaşı itibari evlenme yaşında çok küçük zarenEvet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Böyle yapacağım muhtemelen.. Teşekkür ediyorumHayatınızın en güzel yaşlarındasınız. Bunun tadını çıkarmak varken evlenmek büyük hata olur. Sevgili kalın, bir kaç sene sonra hala aynı düşünüyorsanız(hiç sanmıyorum) o zaman evlenirsiniz.
Boşanıyor olmanıza üzüldüm ama genelleme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorumne kadar da benzer hikayelerimiz varmis...ben de esimi ilk gordugumde 32-33 yasinda sanmistim, tas catlasa 35 demistim. 44 deyince basimdan kaynar sular dokulmustu..tabi kopamadim...tanistiktan 1 ay sonra evlenelim dedi...ustune de 3 cocuk...
Ama olmuyor... 9 yilin ardindan bosaniyoruz. Cok farkli...17 yas farki kendini cok gosteriyor sonralari...adamlar mayisiyor, koltukta uzanip kaliyorlar, o civil civil adam gidiyor surekli yorulan, evde oturmak isteyen, herseye supheyle yaklasan bir adam cikiveriyor. tipki bir baba gibi..
Midem kaldırıyosa? Yaş farkından dolayı midem bulanıyo kusucam falan diyenler kendini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyor heralde. Bi ilişki yaşıyoruz zaten ortada midenin kaldırmayacağı bi şey yok. Olaya böyle bi pencereden bakmayın, rahatsız edici oluyorYorumlari okumadim. Bana cok igrenc geliyo. Miden kaldiriyosa devam et.
Çok ayrı dünyalar çok ayrı beyin dalgaları...Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?