21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Hayatınızın en güzel yaşlarındasınız. Bunun tadını çıkarmak varken evlenmek büyük hata olur. Sevgili kalın, bir kaç sene sonra hala aynı düşünüyorsanız(hiç sanmıyorum) o zaman evlenirsiniz.

daha önce açmıştın konunu sayfalarca yorum yapılmıştı... Neyse bir şey demiyorum.

Ya yanlis anlamayin ama kendimden 18 yas buyuk birine abi diyince bile tuhaf oluyorum. Amca gibiler cunku.

Eminim ki pırlanta gibi fıstık gibi bi kızsın. Ne isin var bu koskoca adamla? Olgun biri olsun diyorsan da 25 26 hadi tas catlasin 27... dahasi cok gereksiz ve uygunsuz.

27 yasindayim... 21 yasindaki insanlara ben bile cocuk diye bakarim. 39 yasinda adamin sizle ne muhabbeti olur anlamiyorum.

Kariyere kapılmak gibi bi durum söz konusu değil. Elektrik elektronik mühendisi o, ben de tıp öğrencisiyim. Kariyer konusunda ondan bi kaç adım öndeyim bile denebilir
Eski nisanlimla aramda 14 yaş vardı. Yillarca çok güzel anlastik, sonuçta adam benim yaşımda bir kiza nasıl hitap edebileceginin kompedani olmuş.
Sen de buyuk ihtimalle sadece olgunluğundan ve tecrubesinden etkileniyorsun.
Benim ona aşık oldugum yaştasin :)
Sen de 26-30 yaşına geldiğinde kendini daha iyi bildiginde bu adam cazibesini yitirecek.
Düşünsene.. 30 yaşında tam zamanında bir kadınsın,evde 50 yaşında bir amca seni bekliyor

Kısaca benim cevabim, evliliğe engel değil ama mutlu olmaya engel

Maalesef çok büyük sıkıntı canım .örnekler gözümün önünde görümcem ve kocası .halam ve eşi üstelik halam hayatının baharında iken eşi vefat etti ve 4 çocukla genç yaşında dul kaldı .bence mantıklı değil iyi düşün bunu 4 5 yaş normal ama sonrası sıkıntı bence ...

Evlilik sadece yataktan ibaret degil.kaldi ki o konuda bile uyumlu olacaginizin garantisi yok.Ortak zevkler hobiler hayattan beklentiler ortak arkadaslar onemli evlilikte.Bu kadar ani kararla evlenip sonra ben ne yapmisim hic ortak yönümüz yok onun yaninda cok bunaliyorum diyeceksin sonra

İşte bu da konu sahibinin yaşayacaklarının simülasyonu. Bizi dinlemeyip alaycı cevaplar veriyor ama yaşayandan duyması başka.

18 Yaş çok fazla ve sakın evlenme ilerde çok sorun yaşarsın düşün 10 sene sonra o 50 yaşında sen 31 sen kıpır kıpır o yavaşlıycak yaşı itibari evlenme yaşında çok küçük zaren

20 li yaşlarını zayi zebil etmek istiyorsan evlen
yas farkı cok fazla anlassan nolacak o senin hayatına geç kalmış sende hayata henuz yenı baslamıs olacaksın.

Senin boşluğunu bulmuş kullanacak.asla olmaz
Adam olsa benim çocuğum yaşındaki kızla ne sohbetim olabilir der!
Adam sübyanci nettttt.seni kullanmasına izin verme!

Boşanıyor olmanıza üzüldüm ama genelleme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum

Yorumlari okumadim. Bana cok igrenc geliyo. Miden kaldiriyosa devam et.
Midem kaldırıyosa? Yaş farkından dolayı midem bulanıyo kusucam falan diyenler kendini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyor heralde. Bi ilişki yaşıyoruz zaten ortada midenin kaldırmayacağı bi şey yok. Olaya böyle bi pencereden bakmayın, rahatsız edici oluyor

Çok ayrı dünyalar çok ayrı beyin dalgaları...

21 yaşında kendimden 9 yaş büyük eşimle evlendim. Oda çok genç gösreriyordu dert etmedim. İlk 10 sene iyiydi ama o 40 ben 30 olunca aradaki yaş farkı ayyuka çıktı. Şimdi boşanmak üzereyiz 17 senelik evlilikten sonra. Şimdiki aklım olsa asla 30 dan önce evlenmezdim. Tek tesellim işimi kariyerimi boşvermedim. Kocayı boşver hedefler koy kendine hayatını yaşa çok gençsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…