• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Bu benim fikrim. Beni de babasi yasinda insanlarla takilanlar rahatsiz ediyor. Bulunmaz hint kumasi oldugumdan degil. Kendinden o kadar kucuk kiza o gozle bakan biri bana normal gelmiyor. 21 yas dedigin ergenlikten yeni cikmis bir yas. Tam yetiskin bile degil benim gozumde. Onun tecrubesizliginden yararlanmak olarak goruyorum bunu uzgunum. Ve evet gercekten fiziksel olarak midemi bulandiriyor.

Siz nasıl bir insansınız?? Burada genç bir arkadaşımızı,yanlıştan alıkoymak için,doğru önermelerle yonlendirmeye çalışıyoruz. O da bir yanlış yaptığının içten içe farkında ki, gelmiş burada akıl danisiyor büyüklerine soruyir.

Yargılamak size mi kalmis???

21 yaşınızda siz çocuk olabilirsiniz ama konu sahibi arkadaşım gibi ben de o yaşlarda asiktim. Daha otesi,21 yaş annemin beni doğurduğu yaş.

Haddinizi bilin lütfen!! Eleştirecekseniz de yapıcı eleştirin, düzgün cümlelerle yönlendirin. İgrenc olan sizin mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi verdiginiz tü kaka tepkisi!!!

Siz nasıl bir insansınız?? Burada genç bir arkadaşımızı,yanlıştan alıkoymak için,doğru önermelerle yonlendirmeye çalışıyoruz. O da bir yanlış yaptığının içten içe farkında ki, gelmiş burada akıl danisiyor büyüklerine soruyir.

21 yaşınızda siz çocuk olabilirsiniz ama konu sahibi arkadaşım gibi ben de o yaşlarda asiktim. Daha otesi,21 yaş annemin beni doğurduğu yaş.

Haddinizi bilin lütfen!! Eleştirecekseniz de yapıcı eleştirin, düzgün cümlelerle yönlendirin. İgrenc olan sizin mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi verdiginiz tü kaka tepkisi!!!
Offf işte söylemek istediğim her şey. Çok teşekkür ederim cidden

Offf işte söylemek istediğim her şey. Çok teşekkür ederim cidden
Canım lütfen mantıklı düşün ne olur. Gencecik kızsın, daha o kadar yaşaman gereken şey varken çok rica ediyorum hayatının hatasını yapma. Evet eskiden senin yaşında anne olanlar bile varmış şu anda da var. Ama senin hayattan beklentin bu mu? Sen 30 yaşındayken o neredeyse 50 yaşında olacak .. çok ama çok büyük hata. Umarım en kısa sürede kendine gelirsin

Anneniz 21 yaşında sizi doğurmuş olabilir ama artık bu çağda bu yaş çok erken bu tip şeyler için. Kimse sizin annemizle ilgili hakaret falan etmiyor ama şu an 2018 yalındayız. Anneniz yaklaşık 20 yıl önceki dönemde sizi doğurmuş sanırım belki 30 yıl. O dönemlerde normal bir yaş. Ama bu dönemde değil. Ayrıca babanız kaç yaşındaydı anneniz 21 yaşında Doğum yaparken? Emin’im 40 yaşında değildi

Canım lütfen mantıklı düşün ne olur. Gencecik kızsın, daha o kadar yaşaman gereken şey varken çok rica ediyorum hayatının hatasını yapma. Evet eskiden senin yaşında anne olanlar bile varmış şu anda da var. Ama senin hayattan beklentin bu mu? Sen 30 yaşındayken o neredeyse 50 yaşında olacak .. çok ama çok büyük hata. Umarım en kısa sürede kendine gelirsin
Evlilik konusundan soğudum iyice ama ilişkimi bitirmeyi düşünmüyorum. Yaş farkı evlenmeye engel belki ama ilişkiye değil. Böyle düşünüyorum. O an nasıl mutluysa insan öyle davranmalı bence, bu tip matematik hesaplarına girmeden

Evlilik konusundan soğudum iyice ama ilişkimi bitirmeyi düşünmüyorum. Yaş farkı evlenmeye engel belki ama ilişkiye değil. Böyle düşünüyorum. O an nasıl mutluysa insan öyle davranmalı bence, bu tip matematik hesaplarına girmeden
Kıymetli zamanına yazık. İroni yapmıyorum ciddi yazıyorum dünyadaki en değerli şey insanın zamanı.

Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim:KK43:
18 yaş çok fazla eşimle 6 yaş farkımız var bu bile çok bence 2-3 ideal...

Anneniz 21 yaşında sizi doğurmuş olabilir ama artık bu çağda bu yaş çok erken bu tip şeyler için. Kimse sizin annemizle ilgili hakaret falan etmiyor ama şu an 2018 yalındayız. Anneniz yaklaşık 20 yıl önceki dönemde sizi doğurmuş sanırım belki 30 yıl. O dönemlerde normal bir yaş. Ama bu dönemde değil. Ayrıca babanız kaç yaşındaydı anneniz 21 yaşında Doğum yaparken? Emin’im 40 yaşında değildi
Katılıyorum. 21 yaş çocuk sayılacak bir yaş. Adam yaşlılığında kendine bakacak birini arıyor galiba ya da sübyancı. Evlenme kızım çok pişman olursun.

Bu yorumlar bitmiyo ya hiç
Salak mıyım sizce ben sapık bi insanla neden birlikte olayım
Bilemezsin bak sana ne anlatacağım.esim öyle merhametli öyle Candan davrandiki sandimki öluyor aşkından.cook ilgiliydi.bu arada aramizzda 15yas var.
Güvendim çok güvendim.20yasimda aklım havalardayken evlendim.hemen çocuğum oldu.
Çocuğum daha üç aylıkken bı ara kendisinin laptopunda maillerine baktım .bir kadına yazmış aynı bana yazar gibi ,bana kullandığı kelimeler gibi ...şok geçirdim..
Daha sonra başkasını..
..bı ara da laptopunda filmlere bakarken yolda yürüyen bir kadının poposunu çekmiş laptopunda kaydetmiş.ben şok..
Çaresiizdim kimsesizdim çok zor günler atlattım.
Bak sana çok açık yazıyorum bu adam yüzde yüz sapik.ister yaşayarak zamanla öğren ister sözümü dinle.bende eşim için asla derdim.yasayarak öğrendim.
Çünkü adam olan zaten bu kadar yaş farkı olan bir gence bakmaz.bakiyorsa değerlerinde eksiklik kisiliginde problem vardır.karekteri sağlam değildir.bu çok nettir.
Adam olan böyle tercihler yapmaz!ben sana samimiyetle yazıyorum.
Kendini yakma!

40 yasindayim , 21 yasindaki kisi bana gore cocuktur , ne sohbet edecek birsey bulabilirim ne beraber vakit gecirmekten zevk alabilirim
Esim 47 yasinda , o beni bile bazen cocuk goruyor
Kusura bakmayin ama zaten evlilik icin cok cok gencsiniz hele ki 39 yasinda bir adamin sizinle evlenmek istemesi bana gore subyanciligin baska bir versiyonu
Cok buyuk konusmak istemiyorum benimde kizim var ama 21 yasindayken gelip 39 yasinda biriyle evlenicem dese kizimi eve kapatir , anahtari da denize atarim

Hay ağzınızı öpeyim diycem de yanlış olacak...
Yazan ellerin dert görmesin:KK15:

Tabii ki engel değil ama geleceği düşünerek karar verin. Orta yaşlıyken yanınızda yaşlı bir amcayla gezmek sizin için sorun olmayacaksa evlenebilirsiniz. Cinsel sorunlardan bahsetmiyorum bile.

Bilemezsin bak sana ne anlatacağım.esim öyle merhametli öyle Candan davrandiki sandimki öluyor aşkından.cook ilgiliydi.bu arada aramizzda 15yas var.
Güvendim çok güvendim.20yasimda aklım havalardayken evlendim.hemen çocuğum oldu.
Çocuğum daha üç aylıkken bı ara kendisinin laptopunda maillerine baktım .bir kadına yazmış aynı bana yazar gibi ,bana kullandığı kelimeler gibi ...şok geçirdim..
Daha sonra başkasını..
..bı ara da laptopunda filmlere bakarken yolda yürüyen bir kadının poposunu çekmiş laptopunda kaydetmiş.ben şok..
Çaresiizdim kimsesizdim çok zor günler atlattım.
Bak sana çok açık yazıyorum bu adam yüzde yüz sapik.ister yaşayarak zamanla öğren ister sözümü dinle.bende eşim için asla derdim.yasayarak öğrendim.
Çünkü adam olan zaten bu kadar yaş farkı olan bir gence bakmaz.bakiyorsa değerlerinde eksiklik kisiliginde problem vardır.karekteri sağlam değildir.bu çok nettir.
Adam olan böyle tercihler yapmaz!ben sana samimiyetle yazıyorum.
Kendini yakma!
Bakın, istediğiniz her türlü olumsuz yorumu yapın ama karakterini bilmediğiniz bi insan hakkında yok şöyledir yok adam değildir demeyin. Bu gerçekten hoş olmuyor. Ben kimseye bu insan nasıl bi insandır diye sormadım

Ben yaşlı amcalardan hoşlanıyorum diye yazıp konuya kilit vurmak vardı şurda

İşte ben de onu diyorum, sizin için bir sakıncası yoksa evlenin. Elbette yaşlı amca seviyor olabilirsiniz ancak bu tarz bir fetişe sahip olmayıp gelecekte eşiniz yaşlandığında mutsuz olacaksanız peşin peşin işe nokta koymak en hayırlısı.

Hemde çok engel canım.
Dalga geçerek cevap vermeyeceksen birşey anlatacağım.
Bir arkadaşım vardı mahalleden.
Kendisinin bir sürü erkek arkadaşı oldu ayrıldı nişan attı falan derken
Kendi evinin yanındaki işletme sahibi bir adama aşık oldu (adam 41 yaşında kız 18 yaşında)
Gel zaman git zaman ailesine açtı konuyu ailesi başta karşı çıktı fakat kız evlenmek istiyorum diye direterek evlendi.
Şuan 11 aylık evli ve çok mutsuz kocam yanıma yakışmıyor birlikte aktivite yapamıyoruz,gezemiyoruz,sinemaya gidemiyoruz diye yakınıyor ve hamile
İnan bana çok pişman olursun,şuan anlaşabiliyorsunuz ama ileride onun fikirleri değişecek sen daha da güzelleşeceksin serpileceksin onu yanında istemeyeceksin o da senin enerjine yetişemeyecek
O yüzden gerek yok yani.

Hemde çok engel canım.
Dalga geçerek cevap vermeyeceksen birşey anlatacağım.
Bir arkadaşım vardı mahalleden.
Kendisinin bir sürü erkek arkadaşı oldu ayrıldı nişan attı falan derken
Kendi evinin yanındaki işletme sahibi bir adama aşık oldu (adam 41 yaşında kız 18 yaşında)
Gel zaman git zaman ailesine açtı konuyu ailesi başta karşı çıktı fakat kız evlenmek istiyorum diye direterek evlendi.
Şuan 11 aylık evli ve çok mutsuz kocam yanıma yakışmıyor birlikte aktivite yapamıyoruz,gezemiyoruz,sinemaya gidemiyoruz diye yakınıyor ve hamile
İnan bana çok pişman olursun,şuan anlaşabiliyorsunuz ama ileride onun fikirleri değişecek sen daha da güzelleşeceksin serpileceksin onu yanında istemeyeceksin o da senin enerjine yetişemeyecek
O yüzden gerek yok yani.
Niye dalga geçeyim yahu

Ben yaşlı amcalardan hoşlanıyorum diye yazıp konuya kilit vurmak vardı şurda

evet o yaş senin için amca; ben senin yaşındayken 40 yaşındaki kişilere amca diyordum. gerçeklerle yüzleşmekten korkma. o zaman sormayacaktın derdim ama demek ki kafanda soru işaretleri var ki bunun için burada konu açıyorsun. kafanda soru işaretleri varken de amca muhabbetine girmeye bile gerek yok aslında; yaşıtınla bile olmaz.

asıl cevabıma gelirsek:

kardeşimle yaşıtsın ve aynı bölümü okuyorsunuz ikiniz de. kardeşim bana bu soruyla gelse kollarından tutar bir sarsardım önce kendine gel diye.

üniversitede yurt arkadaşlarımızdan birkaçının bu yaş farkında ilişkileri oldu. hepsi başlangıçta anlattığın gibiydi, kızlar zaten benden daha olgun davranıyorlardı. karşı taraf da hepsinde başıboş insanlar değil doğru düzgün mesleği olan insanlardı. hepsi de ilk aylarda senin söylediklerini söylemekle birlikte hiçbirinin ilişkisi 1 seneyi bulmadı. çünkü karşı taraf hep bir yerde açık verdi gerçek istekleri doğrultusunda.

bunu da geçtim adamda hiçbir sorun yok, art niyet yok diye düşünelim. o zaman da şimdi sevgili/flört döneminde bir şekilde sana ayak uyduran adam evlendiğinizde bir süre devam etse de bu enerji uyumu bir süre sonra ayak uyduramamaya başlayacak. bu cinsellik açısından da böyle sosyal olarak da böyle. istediğin kadar inkâr et kuşak farkı var aranızda. düşün adam üniversitede 1 senesini bitirdiğinde sen yeni doğmuşsun. üniversite okumayıp liseden sonra evlense çocuğu olabilecek yaştasın.

Back