- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Acaba ne oldu kıza bende üzülmüştüm bu 2 konuyu okumustum ama gercekten bazen insan olacagin onune geçemiyorHakli oldugu yerler var. Mesela hamile kaliniyo zor durumda kaliyo bebek ve anne mesela. Canina kiymaktan bahsediyodu kiz topicte: ( Kac konu okuduk burda, ama ayni sekilde evli olup bosanacak birinin hamile kalmasinida okuduk.. yani cekecek cile varsa her sekilde cekersin
Kariyere kapılmak gibi bi durum söz konusu değil. Elektrik elektronik mühendisi o, ben de tıp öğrencisiyim. Kariyer konusunda ondan bi kaç adım öndeyim bile denebilirAdam ne iş yapıyor? Umarım kariyerine kabılıp yanlış yola sapmazsınız.
21 yaşındasın evlilik senin için erken. Ama karşı tarafın evlenmesi lazım. Ben yaş farkına takılmam eğer adamı gerçekten seviyosan o da seni seviyosa evlen tamam. Ama öncelikle oku tatlım oku. Elinde mesleğin olsunEvet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
ne kadar da benzer hikayelerimiz varmis...ben de esimi ilk gordugumde 32-33 yasinda sanmistim, tas catlasa 35 demistim. 44 deyince basimdan kaynar sular dokulmustu..tabi kopamadim...tanistiktan 1 ay sonra evlenelim dedi...ustune de 3 cocuk...Hayır evlenmedi, ve gerçekten 39 da göstermiyor. Ben ilk tanıştıgımızda 31-32 sanmıştım, çok şaşırdım yaşını öğrenince
Sonu ne oldu bende bilmiyorum : (Acaba ne oldu kıza bende üzülmüştüm bu 2 konuyu okumustum ama gercekten bazen insan olacagin onune geçemiyor
Babamla abim arasinda 20yas var çok açık iki ayri kuşaksiniz bence bu isten hayir gelmezEvet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?