- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
İdealle bunun ne alakası var ki...Elbette ideallerim var, hem de oldukça büyük ideallerYas farkina cok takilmam ama 18 yas cok fazla. Ek olarak evlilik icin cok kucuksun, hayata dair hic mi idealin yok?
Zaten o yaslarda kimse 'Ben ne yaptigimin farkinda degilim' demez ablacim. Hersey kafasinda oyle nettir ki. Sanki hayatin sifresini cozmus gibi. Tipik ergenlik sonrasi dusunceleridir bunlar. Kendi tecrubemden dolayi demiyorum boyle. Psikoloji master'im var. Bu sekilde dusunen bir suru gencle calistim. O yuzden uzuluyorum bu durumlara. Cunku bu yaslarda alinan ucuk kararlardan yuzde 90inin ilerde pisman oldugunu biliyorum. Allah gonlune gore versin ne diyeyim.Kimsenin kimseyi kandırdığı yok. İlişki dinamiğimizi bilmediğinizden böyle konuşmanızı anlayışla karşılıyorum ama böyle bi şey mümkün değil. Ergenlikten yeni çıkmış olmak demek saf salak olmak demek de değil. Ne yaptıgımın farkındayım, sadece yaş farkı sizin gözünüzde büyüdüğü kadar benim gözümde büyümüyor. Buda belki uzun vadeli düşünmeyi beceremediğim için...
Hakaret edenleri baz alarak konuşmuyorum,genel anlamda karşındaki adamın "sübyancı" olduğunu düşünmekte haklılar,o adam sana aşık falan değil,aşık rolü yapıyor. Zaman geçtikçe duygularını ve tavırlarını farkediceksin,tazesin güzelsin,kendi yaşıtının peşinde koşacağına seni ikna etmeye çalışıyor. Herşeyden önce 1-2 yıl içinde ne olduğunu anlayacaksın,umarım çok geç olmaz.Neyi nasıl ifade ettiğiniz önemlidir, tanımadığı bi insana hakaret edebiliyolar ve haklı oluyolar öyle mi
Teşekkür ederim...Zaten o yaslarda kimse 'Ben ne yaptigimin farkinda degilim' demez ablacim. Hersey kafasinda oyle nettir ki. Sanki hayatin sifresini cozmus gibi. Tipik ergenlik sonrasi dusunceleridir bunlar. Kendi tecrubemden dolayi demiyorum boyle. Psikoloji master'im var. Bu sekilde dusunen bir suru gencle calistim. O yuzden uzuluyorum bu durumlara. Cunku bu yaslarda alinan ucuk kararlardan yuzde 90inin ilerde pisman oldugunu biliyorum. Allah gonlune gore versin ne diyeyim.
Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
Zaten kimse yazmadıkça konu gerilere düşüyor. Siz niye konumu tekrar açıp bu mesajı yazdınız kiBence konuyu artık kapatmalisin :) kendin de doğru sonuca ulaştın tatlım , kimse bosuna yazmakla eleştirmekle yorulmasın sen de daha fazla yıpranma
Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
Kendinizi böyle bir baltaya sap olamamış erkeklere yedirtmeyyin. Zaten o adam normal olsaydı bu yasa kadar çoluk çocuk sahibi olurdu, şimdi kalkmış kızı yaşındaki kıza niyetleniyor
Elektrik elektronik mühendisi, maddi durumu iyiTum yorumlari okuyamadim, daha once yazdıysanız kusura bakmayin, meslegi ve maddi durumu nasl erkek arkadasınızın?
Benim fikrim 21 yas evlilik icin cok erken.
Bence zamana bırakın, biraz daha tanımaya çalışın .Hemen evlenip pişman olursanız boşanma süreci yıpratıcı olabilir.Elektrik elektronik mühendisi, maddi durumu iyi
Yani parası var evet ama bunun bizim ilişkimizle bi alakası yok. 3-4 yıl sonra daha fazlasını ben de kazanıcam zatenAdam çok mu zengin ?
Haklısınız...çok gençsin. yani ilişki için bile o yaş farkı çok fazla ama doğru buluyorsan, mutluysan bir şey demek zor. ama evlilik kararı bu kadar çabuk alınmamalı ve bu yaş farkıyla çok çok güç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?