21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Bunu mutlaka yapicam.

Kilo verme seruvenin nasil gidiyor zorlaniyor musun. Taktiklerin neler.
tamam bekliyorum
güzel bir soru oldu bu 2 ay önce karar verdim zayıflamaya sağlıklı olmaya 86 kiloyla başladım 8 kilo falan verdim spor yapmaya çok vaktim olmuyor ama yapmayınca da vicdan azabı çekiyorum kendimi bir daha öyle kilolu görmek istemiyorum onun için çabalıyorum işte taktiklerim çok bir şey yok aslında tatlı yemiyorum unlu mamülleri tercih etmiyorum bir tek sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek yiyorum şekeri çıkardım hayatımdan uzun zaman oldu bir de tatlılara tamamen veda edebilsem daha iyi olacak koşu bandım var onda yürüyorum işte bazen de pilates yapıyorum çok şey anlattım bana sorarsan nasıl gidiyor kilolar diye biraz yavaş gidiyor sanki hızlanması için daha çok spor yapmam gerek

Hizli kilo vermen iyi degil. Sonradan aliyorsun cunku. Ozellikle kisa giriyorken en tehlikeli mevsim. En iyisi yavas ve temiz kilo vermek. Dogru yoldasin bence. Boyle devammm
.

Hizli kilo vermen iyi degil. Sonradan aliyorsun cunku. Ozellikle kisa giriyorken en tehlikeli mevsim. En iyisi yavas ve temiz kilo vermek. Dogru yoldasin bence. Boyle devammm.
evet haklısın hepsini 1 ayda almadım ki hemen vereyim kışın spor yapmak daha zor değil mi havalarda soğumaya başladı insan yiyip içip oturmak istiyor ama ben bu kış onu yapmayacağım inşallah sen neler yapıyorsun ?

Ben bir iki haftadir Karatay i aksatiyorum ama fazla degil. Dun lahmacun ve doner ve patates kizartmasi yedim mesela. Acelem yok benim cunku ben daha once 64 e kac kere dustum ama yine aldim. O yuzden bu kez zorlamiyorum. Spora bir baslasam devam edicem ama bir turlu baslayamiyorum. ama gun icinde aktif im genelde.

karatayda lahmacun vardı sanırım canan karatay bir keresinde tv programında söylemişti lahmacun çok sağlıklı bir yiyecek diye döner de vardır büyük ihtimal ama patates yoktur sanırım çok büyük bir kaçamak sayılmaz erteleyince hiç başlanmıyor gerçekten o an da yapmaya başlasan hemen devamı gelir kaç kilo olmayı hedefliyorsun peki

Ya ben gercekten ac kaldigim zamanda kilo veremiyorum. Oteki yarisma da bu kanitlandi, kilo aldim ve sonuncu oldum. O yuzden simdi kucukte olsa arada bazi kacamaklar yapiyorum. Onemli olan o kacamagi tatliyla yapmamak.

Ilk hedefim 63 sonra da 58 ve orada kalmayi dusunuyorum. Senin hedef ne.

öyle mi sen yarışmalara katılıyorsun hep o zaman olsun herkes kendi vücudunu daha iyi tanır sonuçta sana neyin iyi geldiğini biliyorsun güzelmiş hedefin ulaşırsın umarım hedefine en iyi şekilde benim ilk hedefim 80 in altına inmekti onu başardım şuanki hedefim 70 i görmek ve en son hedefim 62 kiloya düşmek ve bunu korumak

Yok kiz bunun bir oncesinde 16 gunluk zayiflama yarismasi vardi asagida linki var bakabilirsin. Bu son yarismam zaten.

Ben cikiyorum. Yapmam gereken islerim var.

En kisa zamanda kilo hedeflerine ulasman dilegiyle.

Yok kiz bunun bir oncesinde 16 gunluk zayiflama yarismasi vardi asagida linki var bakabilirsin. Bu son yarismam zaten.

Ben cikiyorum. Yapmam gereken islerim var.

En kisa zamanda kilo hedeflerine ulasman dilegiyle.

ahaha olsun eğlenceli oluyordur sonuçta herkes şu kadar yarışmaya katılabilir diye bir sınırlama yok tamam bakayım ona neler yapmışsınız yarışmada teşekkür ederim aynı güzel dilekler senin için de geçerli kolay gelsin görüşmek üzere

Iyi aksamlar Bayanlar,

Simdi isten geldim! Sabah arabam akküsü bittigi icin, Aksam is cikisi Kayinbabam beni isten aldi. Benim kayinbabam cok güzel yemekler börekler yapar. Aksam bize gidelim su böregi dolma kadayif tatlisi yaptim dedi
Yalan söyledim!!! Arkadasim gelicek dedim ve geri cevirdim su anda evde oturuyorum ve hayir dedigime inanamiyorumAma bugün is arkadasimin annesi bir top dondurma almis bana onu geri ceviremedim ama pisman degilim
simdi spor yapicam
Kizimda kiymali makarna yapmisAma yemicemmmmm.

Kilocuklarimizdan kurtulunca daha cok yeriz dimi????????????

maşallah kayınbabanıza ama sanada maşallah o kadar şeyi geri tepmek büyük bir başarı tabi yeriz kilo verdikten sonra ama her gün yememek koşuluyla her gün yemezsek sonra verdiklerimizi geride almayız değil mi

Merhaba, beni de aranıza alınnnnn

Ben de zayıflamak istiyorum.

malesef yarışma başlama süresi doldu 22 ekim son tarihti isterseniz sizde 21 gün yarışıyor gibi yapıp sonucunuzu burada paylaşabilirsiniz

Onlarin yeine birtane Toast yedim bir bardak ayran ictim ve 30 dk spor yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…