- Konu Sahibi AklinYolu1
-
saol canim tavsiyen icinn simdi dahadada dikkkat etcemm ama yuruyuncede acikiyorum yani spor yapip sonrasinda yemek yemek hic bi ise yaramiyorbol bol yürüyüş yapmalısın canım basenlerin ancak yürüyüşle gider merak etme yürüyüşe dikkat edersen biraz da beslenmene dikkat ederek hem kilo verirsin hem basenlerin gider
ben spor yaptıktan sonra hiç bişey yemiyorum o gün başka onun için sporu genelde akşam yaparım ya da hem sabah hem akşam yaparımsaol canim tavsiyen icinn simdi dahadada dikkkat etcemm ama yuruyuncede acikiyorum yani spor yapip sonrasinda yemek yemek hic bi ise yaramiyor
Benim var canim ve ben cok memnunum tavsiye ederim cünkü bütün vucud calisiyorKizlar eliptik bisiklet almayi düşünüyorum kullanan varmi aaranızda
Biran once alirim insallah hergun yürüyüşe cikmak mümkün olmuyorBenim var canim ve ben cok memnunum tavsiye ederim cünkü bütün vucud calisiyor
Aaaa ilk bildirim benden değilmişGünaydın arkadaşlar
Yine ilk bildirimi ben yapıyorum
Sadece 300 gr gitti
Neyse buna da şükür
Asıl bomba bende en az iki kilo vermisimdir. 5 ten sonra yemedim gun ici azicik yedim ama.sadece sabah kahvaltiyi cok iyi yaptim ve emziriyrm. Zaten ben aylardir cok kilo verdim. Suan yataktan yaziyorum kalkinca tartilir yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?