• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Merhaba

Biraz gec oldu ama yeni gördüm bu topigi kabul ederseniz yarın sabah kilomun resmi ni çekip atarım oglene kadar haber bekliyorum

Kendimden bahsedeyim ben tam 18 kilo verdim azimliyim disiplinliyim verdiğim kilonun 8 kilosunuda k.k de bir topikte verdim yarışlarıda çok severim (genelde de 1.olurum;))

burada yazılanları okumak motive ediyor ben de şu an acayip motive oldum. 3 ündür olumsuz düşüncelerdeydim ama şu anda kendime inanmaya başladım. Gündüz görümcemde yedim içtim, akşamı dengeledim ve geç yatan birisi olarak saat 20.00 itibariyle su ve şekersiz çay. Üstüne şu anki motiveyle 20 dk spor yaptım. kendimi harika hissediyorum.

Günaydin mavis,

PES ETMEK YOK Biz bayanlar istedikten sonra herseyin üstesinden geliriz.Laf olsun diye söylemiyorum.
ben 8 saat calisiyorum inan bazen oturmaya vaktim olmuyor hep ayaktayim ve bizim kücük bir mutfagimiz var isyerinde masanin üzerindeki tabak cikilotalarla dolu normalde yerdim ama su anda sizleri düsünerek onlar basaracak sende basarcaksin diyerek yemiyorum dün is yerinde arkadasim cikilotayi bak cok güzel birtane ye dedi inan yemedim
neyse pes etmek yok

Kizlar herkeze kolay gelsin

81 ile hamile kaldim 105 kilo ile dogum yaptim. kizim 11 aylik. buraya gonderdigim resimdeki kilom 80.900 . hedefim 55 ama sarkma fazla olur ve iyilesme olmazsa 65 kiloda filan durabilirim :( 2011 de 65 kiloydum 2010 da ise 60 kg. hep ciktim hep ciktim. hic bir kiyafetimi atmadim zayifladikca hepsini sirayla giyicem ve bundan buyuk bir keyif alicam. aslinda 55 lere inersem tek tek magazalari dolanicam ve en tarz parcalari sececem insallah.icimde ukte kaldi. tabi oncelikle şu 21 günün hakkini vereyim 2 bucuk kilo versem iyidir

Benide eklerseniz sevinirim
20141025_152627-1.jpg

Dün arkadaşlarım yemeğe davetliydi bende. Ben de yemek- tatlı- çerezler ikramlar derken onlarla yedim tabii. Önümüzdeki 3-4 günde azıcık azıcık yiyerek durumu dengelemeliyim.

Günaydin kizlar kimsenin sesi solugu cikmiyor ben birazdan ise gidiyorum hepinize iyi pazarlar diliyorum Dün gece cok aciktim amaaaa kendimi tutdum hic birsey yemedim

Merhaba

Biraz gec oldu ama yeni gördüm bu topigi kabul ederseniz yarın sabah kilomun resmi ni çekip atarım oglene kadar haber bekliyorum

Kendimden bahsedeyim ben tam 18 kilo verdim azimliyim disiplinliyim verdiğim kilonun 8 kilosunuda k.k de bir topikte verdim yarışlarıda çok severim (genelde de 1.olurum:KK66:)

Merhaba katılım için son gün 22 ekimdi 22 ekimden sonra katılım için kimse alınmadı sizinde katılabileceğinizi düşünmüyorum
konuyu takip edip burda paylaşılanlara bakıp sizde evden takip ederek kendinize 21 gün verebilirsiniz başarılar

'Karatay Diyeti'yle Obezite Ve Diyabete Çözüm Var'

------------------------------------------

Iyi Pazarlar arkadaslar,

Umarim kilo verme seruveniniz iyi gidiyordur. Kacamak yapsaniz da ustunde fazla durmayin. Enerjik bir sekilde tekrar baslayin. :KK19:

İyi pazarlaaaar iyi gidiyor şuan bir sıkıntı yok gibi :KK49:

Back