- Konu Sahibi AklinYolu1
-
yok vücut 18 ile 30 dakika arası yağ yakımına başlıyormuş Gürkan Kubilay bir tv programında söylemiştiVeeeeeeeee 30dk spor yaptim gerci Vücud 45 dk sonra yag yakmaya basliyor ama olsun hic yoktan iyidir
afiyet olsun tost beyaz ekmekten değilse hiç bir zararı olmaz sizeOnlarin yeine birtane Toast yedim bir bardak ayran ictim ve 30 dk spor yaptim
Bir benim spor hocam 45 dk sonra vucud yaglari yakmaya basliyor diyor bundan önce gittigim spor hocasida öyle söylemisti ama mühüm olan azda olsa hareket etmemizyok vücut 18 ile 30 dakika arası yağ yakımına başlıyormuş Gürkan Kubilay bir tv programında söylemişti
Yok kepekli ekmektiafiyet olsun tost beyaz ekmekten değilse hiç bir zararı olmaz size
Valla kizlar ben cok zorlaniyorum.haffta sonu fena kacirdim.sporda hic yapamam.[/QUOTE]kosmetik, post: 37486494, member: 617748"]Iyi aksamlar Bayanlar,
Simdi isten geldim! Sabah arabam akküsü bittigi icin, Aksam is cikisi Kayinbabam beni isten aldi. Benim kayinbabam cok güzel yemekler börekler yapar. Aksam bize gidelim su böregi dolma kadayif tatlisi yaptim dedi
Yalan söyledim!!! Arkadasim gelicek dedim ve geri cevirdim su anda evde oturuyorum ve hayir dedigime inanamiyorumAma bugün is arkadasimin annesi bir top dondurma almis bana onu geri ceviremedim ama pisman degilim
simdi spor yapicam
Kizimda kiymali makarna yapmisAma yemicemmmmm.
Kilocuklarimizdan kurtulunca daha cok yeriz dimi????????????
bende pazar sabahı 63.400 geldim oh nasıl olsa zayıflıyorum deyip birazcık patates kızartması yedim,pişman oldum akşam 30dk yürüyüş 15 dk.spor yaptım,sabahleyin yine de 64.100 gr olmuştum,bu nasıl oldu anlamadım.bu ara da ben de ayça kaya dan vücut 20 dk sonra yağ yakmaya başlıyor diye duymuştum.45 dk çok ama ya,45 dk da zaten pestilimiz çıkıyor bir de nasıl devam edelimBir benim spor hocam 45 dk sonra vucud yaglari yakmaya basliyor diyor bundan önce gittigim spor hocasida öyle söylemisti ama mühüm olan azda olsa hareket etmemiz
Neden Kaciriyorsunuz? yarismada oldugumuzu unuttunuzmu ve neden spor yapamiyorsunuz oglumun dedigi o koltuklar bizi zayiflatmiyorkosmecanim.st: 37490885 .!.:Valla kizlar ben cok zorlaniyorum.haffta sonu fena kacirdim.sporda hic yapamam.
Gercekten pes etme vücudun su tutuyordur devam etbende pazar sabahı 63.400 geldim oh nasıl olsa zayıflıyorum deyip birazcık patates kızartması yedim,pişman oldum akşam 30dk yürüyüş 15 dk.spor yaptım,sabahleyin yine de 64.100 gr olmuştum,bu nasıl oldu anlamadım.bu ara da ben de ayça kaya dan vücut 20 dk sonra yağ yakmaya başlıyor diye duymuştum.45 dk çok ama ya,45 dk da zaten pestilimiz çıkıyor bir de nasıl devam edelim
Cok haklisin canim..söz bugünden itibaren dikkat edicem artik[/QUOTE]Neden Kaciriyorsunuz? yarismada oldugumuzu unuttunuzmu ve neden spor yapamiyorsunuz oglumun dedigi o koltuklar bizi zayiflatmiyor
Kizlar birbirimize Firca atmaya hakkimiz var dimi
Iyi aksamlar Himmmmmm benim hocam beni spor salonunda daha fazla görmek icin diyordurbende pazar sabahı 63.400 geldim oh nasıl olsa zayıflıyorum deyip birazcık patates kızartması yedim,pişman oldum akşam 30dk yürüyüş 15 dk.spor yaptım,sabahleyin yine de 64.100 gr olmuştum,bu nasıl oldu anlamadım.bu ara da ben de ayça kaya dan vücut 20 dk sonra yağ yakmaya başlıyor diye duymuştum.45 dk çok ama ya,45 dk da zaten pestilimiz çıkıyor bir de nasıl devam edelim
Bunlari duydugum iyi oldu cünkü spor salonuna gitmedigim günler evde 1 saat spor yapmaya üseniyordumyok vücut 18 ile 30 dakika arası yağ yakımına başlıyormuş Gürkan Kubilay bir tv programında söylemişti
olur mu canım ya yaptığın ufacık bir karın hareketi bile o kadar faydalı ki vücudunaBunlari duydugum iyi oldu cünkü spor salonuna gitmedigim günler evde 1 saat spor yapmaya üseniyordum
bende öyle tahmin ederek,akşam ödem için çay içtim bakalım sonuç ne olacakGercekten pes etme vücudun su tutuyordur devam et
bol bol yürüyüş yapmalısın canım basenlerin ancak yürüyüşle gider merak etme yürüyüşe dikkat edersen biraz da beslenmene dikkat ederek hem kilo verirsin hem basenlerin giderArkadaslar ben 20 yasindayim 69 kiloyum ve neyapsam kilo veremiyorum birde kilom sadece basenlerimden bel bolgesinde hic kilom yok sadece basenlerim cok buyuk ne yapmaliyim hizli kilo verebilmek icin en azindan basenlerden birde belki cok sacma ama nekadar yemek yersem yiyim doymuyorum icimde kurt var sanki bana yardim edin ustelik birde cocuk yapmayi dusunuyorum bu kilolarla bide hamileliktede alirsam sonra nasil verecem ve esimin beni begenmemesinden korkuyorum artik daha 20 yasindayimm ne olacak halimm bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
bende dün regl oldum fazla çıkacağım kesinInanmiyorum ya yarin tartilma günümüz ve ben bugün adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?