- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Bir süreliğine tatlı isteğini kesiyor keşke etkisi gün boyu olsa .Evet canim o an için engel oldu. Bu gün 5. GünüM bakalım
hangi tarcindan kullaniyosunuz nerden aliyosunuzPes etmek yok .
Tarçını denedin mi ?
meyve ye canim iyi geliyorBir süreliğine tatlı isteğini kesiyor keşke etkisi gün boyu olsa .Gün içinde ara ara tarçınlı seyler tüketen belki bu donem daha rahat geçer .
Ben bugüne kadar hiç zorlanmadım ama bugün bir istektir almış gidiyor ama dayanıyorum .
kesinlikle sıkıntıdan yeniyor ya su 21 gün gecsin gercekten canim istemedikce tatli yememeye karar verdim yazik vucudumaAynen bazen sırf can sıkıntısından yiyordum gecenin bir yarısı tatlı yapıp yedigim oluyordu bulundugumuz yerde waffleci yok diye kendim yapmayı öğrendim o derece
Hemen soyliyim canim 61.5 baslangicim ama bugun tatli yemedim diye 1,5 poğaca ve aksamda 1 koca tabak bulgur pilavi yedim napicam boyle ben ya@talhayasir baslangic kilo alabilir miyim canım
hep aliskanliktan canim ben bu canimizin cekmeme olayina bayildim valla.8. Gün bitti tatlı isteğim hala yokama böyle bi eksiklik hissetmiyo değilim hala o alışkanlık gitmedi bi kek yesem baklava yesem diyorum boş kalınca alışkanlık kahve yanına hemen bi çikolata tatlı koymam gerekiyomuş gibi geliyo
valla canim ben de sabah pogaca yedim aksam da lahmacun yedim kendimi sikmak istemiyorum canim istiyosa yiyorum simdi cok kisarsak ilerde vucut ne yese kilo alir ben boyle düşünuyorumHemen soyliyim canim 61.5 baslangicim ama bugun tatli yemedim diye 1,5 poğaca ve aksamda 1 koca tabak bulgur pilavi yedim napicam boyle ben yailk gunum diye aslinda kendimi cok sıkmak istemedim yarindan daha dikkat edicem insallah
Daha çok çubuk tarçın kullanıyorum ,market ve aktarlarda bulunuyor . Ben genelde marketten alıyorum .hangi tarcindan kullaniyosunuz nerden aliyosunuz
Meyve pek aramam ama bugün elma falan yedim bende iyi gelir diye .meyve ye canim iyi geliyor
ben götürüyorum valla her gün elma armut :))Daha çok çubuk tarçın kullanıyorum ,market ve aktarlarda bulunuyor . Ben genelde marketten alıyorum .
Meyve pek aramam ama bugün elma falan yedim bende iyi gelir diye .
Afiyet olsun ne güzel , abartmamak koşuluyla meyve sağlık demek zaten .ben götürüyorum valla her gün elma armut :))
Sağol canım aynen ben de öyle düşünüyorum :)Afiyet olsun ne güzel , abartmamak koşuluyla meyve sağlık demek zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?