• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Evet canim o an için engel oldu. Bu gün 5. GünüM bakalım
Bir süreliğine tatlı isteğini kesiyor keşke etkisi gün boyu olsa . :KK53: Gün içinde ara ara tarçınlı seyler tüketen belki bu donem daha rahat geçer .
Ben bugüne kadar hiç zorlanmadım ama bugün bir istektir almış gidiyor ama dayanıyorum .

Bir süreliğine tatlı isteğini kesiyor keşke etkisi gün boyu olsa . :KK53: Gün içinde ara ara tarçınlı seyler tüketen belki bu donem daha rahat geçer .
Ben bugüne kadar hiç zorlanmadım ama bugün bir istektir almış gidiyor ama dayanıyorum .
meyve ye canim iyi geliyor

Aynen bazen sırf can sıkıntısından yiyordum gecenin bir yarısı tatlı yapıp yedigim oluyordu bulundugumuz yerde waffleci yok diye kendim yapmayı öğrendim o derece :KK70: :KK70:
kesinlikle sıkıntıdan yeniyor ya su 21 gün gecsin gercekten canim istemedikce tatli yememeye karar verdim yazik vucuduma

8. Gün bitti tatlı isteğim hala yok :KK49: ama böyle bi eksiklik hissetmiyo değilim hala o alışkanlık gitmedi bi kek yesem baklava yesem diyorum boş kalınca alışkanlık kahve yanına hemen bi çikolata tatlı koymam gerekiyomuş gibi geliyo :KK17:

@talhayasir baslangic kilo alabilir miyim canım
Hemen soyliyim canim 61.5 baslangicim ama bugun tatli yemedim diye 1,5 poğaca ve aksamda 1 koca tabak bulgur pilavi yedim napicam boyle ben ya:KK61::KK61:ilk gunum diye aslinda kendimi cok sıkmak istemedim yarindan daha dikkat edicem insallah:KK49:

8. Gün bitti tatlı isteğim hala yok :KK49: ama böyle bi eksiklik hissetmiyo değilim hala o alışkanlık gitmedi bi kek yesem baklava yesem diyorum boş kalınca alışkanlık kahve yanına hemen bi çikolata tatlı koymam gerekiyomuş gibi geliyo :KK17:
hep aliskanliktan canim ben bu canimizin cekmeme olayina bayildim valla.
insallah su 21 günü atlatirsam gerçekten canim cekmedikce tatli yememeye karar verdim ne bu bosuna sisiriyoruz vücudu

Hemen soyliyim canim 61.5 baslangicim ama bugun tatli yemedim diye 1,5 poğaca ve aksamda 1 koca tabak bulgur pilavi yedim napicam boyle ben ya:KK61::KK61:ilk gunum diye aslinda kendimi cok sıkmak istemedim yarindan daha dikkat edicem insallah:KK49:
valla canim ben de sabah pogaca yedim aksam da lahmacun yedim kendimi sikmak istemiyorum canim istiyosa yiyorum simdi cok kisarsak ilerde vucut ne yese kilo alir ben boyle düşünuyorum

bununla ne kadar kilo veriliyormuş acaba? güzele benziyor deniycem sanırım. ama itiraf ediyim 21 günlük şeker orucu başlığı görünce nutellanın dibine vurmak geldi içimden. ah bu yasaklar saniyeler içinde cazip gelmezmi bir insana.

Back