• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Canım o sayfalari yazar misin biz de takip edelim

Tabikiiii ben instagramda tesadüfen nanekekik diye bi hesap gördüm hem karatay hemde şeker orucu yapıyo. #23nisandafitiz başlıgı altında şeker orucu yapan herkes fotoğraf paylasmıs orda yazılanları okuyorum boş kaldıkça

arkadaslar kacinci gunun bittigini yazin lutfen bildirim yaparken

Bugün 6.günüm. Şeker orucu ve karatay diyeti deva ediyorum. Tek sorun cumartesi aksamı biraz patates kızartması yedim yedikten sonra cok pişman oldum nişasta aldım hatta acaba kaçamak olmuş oluyo mu bilmiyorum. Hala pişmanım:KK43: ama onun dışında ne diyetimi nede şekerli bişey yemedim. Meyvede tüketmiyorum ben sadece sabahları aç karnına şekersiz kahveyle 1tane kuru kayısı yiyorum

Günaydın kızlar bende aranıza katilabilirmiyim
Bugün gördüm topiği
Çok iyi yaaaa
Bende Insilin direnci var
böyle bişeye ihtiyacım vardı
Bugün 1. Gunum olsun orucluyum zaten
C cranial

Bugün 6.günüm. Şeker orucu ve karatay diyeti deva ediyorum. Tek sorun cumartesi aksamı biraz patates kızartması yedim yedikten sonra cok pişman oldum nişasta aldım hatta acaba kaçamak olmuş oluyo mu bilmiyorum. Hala pişmanım:KK43: ama onun dışında ne diyetimi nede şekerli bişey yemedim. Meyvede tüketmiyorum ben sadece sabahları aç karnına şekersiz kahveyle 1tane kuru kayısı yiyorum
supersin canim tam gaz devam seker yemedigin surece kacamak sayilmaz ben cok sikmayi da dogru bulmuyorum cunku omur boyu kendimizi sikamayiz cok azaltirsak yediklerimizi normal yedigimiz zaman cok kilo aliriz o yuzden ben simdilik sadece sekeri kistim bütün kalbimde 21. güne kilitlendim :))

Bugün 3. GünüM herhal şimdilik hafif bir baş ağrısı ve başının yarısi yenmiş bir koca var elimizde:KK53:

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea adını bilmiyorum tatlının. Ama sütlü irmikli tatlı yi bilirsin onun rulo şeklinde yapmış ama bir kakaolu bir beyaz görüntü sunum harikaydi

canım şöyle bir tatlı galiba demi anladığım kadarıyla :KK16: bunun kakaolusunu denemedim ama sadesini yapıyorum ve gerçekten çok lezzetli oluyo ne zamandır yapmıyodum bak aklıma düştü şimdi :KK48::KK68:

kakaolu-saray-sarmasi-tarifi.jpg

Iyi akşamlar kızlar
Hepiniz çok güzel tutuyosunuz Şeker orucunuzu:KK73::KK73:
Bugün orucluydum çok rahat atlattım ilk günü :KK49: iftardan sonra 1 elma yedim
Birazdan yoğurt yemeyi düşünüyorum

Kızlar şeker krizlerinde neler yapıyorsun uz paylaşırsaniz sevinirim:KK50::KK50:

Back