Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yok canim ama ben de okudum oyle yorumlar kan şekerin dusuyor sanirim meyveni eksik etme
Hoş bulduk canımcaniiimmm hosgeldiiinn inan her sey cok Guzel olacak ben de yapamam diyodum ama bak 4. gundeyizz yeter ki inanalimmm )
Valla ben kilomu bilmiyorum. Evde baskulumde yok ki.8 NISAN CUMA
C cranial başlangıç kilo :63.2 4.GÜN TAMAMDIR :))
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58
Ni5AN
tobosolu_dulcinea başlangıç kilo:58.8
Tip2diyabetli başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi
baslangic kilolari alabilir miyim arkadaslarr
Günaydın canım A101de baskül satıyorlar biz eşimle gidip orda çaktırmadan tartiliyoruz kimse duymasın en sonunda alicam ordaki baskülüValla ben kilomu bilmiyorum. Evde baskulumde yok ki.
Yarın komşulara baskül avına çıkarım bildirim yaparım sana tatlım
bu cok iyi haber canim peki bunun yaninda başka bir diyet yaptin miMerhaba arkadaşlar bu diyeti ben de 11 Martta uygulamaya başladım başlığı görünce yazmak istedim. Başlangıç kilom 65 21.günün sonunda 60.6 ya indim.Kilo kaybının yanında daha dinç hissediyorum kendimi artık canım tatlı istemiyor eskiden abur cuburu çok tüketirdim artık canım istemiyor bile. Tatlı krizlerini kuru meyve tüketerek atlatabilirsiniz.
Tamam canım bekliyorum :))Valla ben kilomu bilmiyorum. Evde baskulumde yok ki.
Yarın komşulara baskül avına çıkarım bildirim yaparım sana tatlım
cabucak gececek bu günler ve kendimizle gurur duyacagiz insallah :))Hoş bulduk canım
Dün hiç tatlı yemedim ve krizdeyim kahvaltıda Lenay in dediği gibi tarçınlı çay içeceğim inşallah işe yarar
Benim 2. GünüM daha koskoca 19 gün var
Canım o sayfalari yazar misin biz de takip edelimKaratay diyetiyle beraber yapıyorum çok meyvede tüketmek istemiyorum o yüzden şimdilik sadece sabahları sekersiz türk kahvesinin yanında bi kuru kayısı yiyorum. Yeni uyandım hala hafif bi baş ağrısı ama sanırım yarına falan geçecek gibi cogu kiside olmus instagramdaki şeker orucu yapanlarıda takip ediyorum onlardada varmıs böyle bi sorun.
Beslenme düzenimi bozmadım canım biraz daha dikkat ettim sadece. Günde 2 ana 1 ara öğün yiyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum spor yapmadım sadece kilo vermek için değil daha zinde olmak için yapmıştım ve gerçekten işe yarıyorbu cok iyi haber canim peki bunun yaninda başka bir diyet yaptin mi
cok iyi motivasyon oldu bu canim.Beslenme düzenimi bozmadım canım biraz daha dikkat ettim sadece. Günde 2 ana 1 ara öğün yiyorum ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum spor yapmadım sadece kilo vermek için değil daha zinde olmak için yapmıştım ve gerçekten işe yarıyor
Bugün tam 30.günümdeyim ben ki çikolata yemeden duramıyordum hergün mutlaka kek bisküvi gofret tarzı şeylerden tüketirdim şimdi canım çekmiyo hiç. markete gidince özellikle o reyonlardan uzak duruyorum. Soruna gelince gerçekten öyleymiş tatlı yemedim daha şöyle farkettim eskiden sütü tatlandırmadan içemiyordum şuan sade süt içtiğimde şekerli süt içmiş gibi oluyorumcok iyi motivasyon oldu bu canim.
peki 21 gunden sonra devam ettin mi tatli yememeye ??
ben sikildikca abur cubur yiyodum cok rahatsiz oldum bundan ve bu sürece girdim insallah cikarim alnimin akiyla.
gercekten 21 gun sonunda normalde her gün yedigimiz tatlilar acayip sekerli geliyor mu bir de onu cok merak ediyorum :))
motive olmana sevindim umarım 21 günü tamamlarsın takipte olacamBugün tam 30.günümdeyim ben ki çikolata yemeden duramıyordum hergün mutlaka kek bisküvi gofret tarzı şeylerden tüketirdim şimdi canım çekmiyo hiç. markete gidince özellikle o reyonlardan uzak duruyorum. Soruna gelince gerçekten öyleymiş tatlı yemedim daha şöyle farkettim eskiden sütü tatlandırmadan içemiyordum şuan sade süt içtiğimde şekerli süt içmiş gibi oluyorum
ınsallah canım cok sagol :))motive olmana sevindim umarım 21 günü tamamlarsın takipte olacam
Merhaba yazdıkların harika şeyler. Ben çay kahve şekersiz iciyorum yillardir ama tatlı çok yiyorum.21 günün sonunda canım tatlı çekmemeye başlar diye umuyorummotive olmana sevindim umarım 21 günü tamamlarsın takipte olacam
merhaba bende çayı şekersiz içiyordum ama günde 4-5 3ü1 arada kahve ve abur cubur tüketiyordum 21 günle sınırlı kalmamak lazım bence bunu yaşam tarzı haline getirmek gerekir.Merhaba yazdıkların harika şeyler. Ben çay kahve şekersiz iciyorum yillardir ama tatlı çok yiyorum.21 günün sonunda canım tatlı çekmemeye başlar diye umuyorum
Bugün tam 30.günümdeyim ben ki çikolata yemeden duramıyordum hergün mutlaka kek bisküvi gofret tarzı şeylerden tüketirdim şimdi canım çekmiyo hiç. markete gidince özellikle o reyonlardan uzak duruyorum. Soruna gelince gerçekten öyleymiş tatlı yemedim daha şöyle farkettim eskiden sütü tatlandırmadan içemiyordum şuan sade süt içtiğimde şekerli süt içmiş gibi oluyorum