• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Merabaaa iste aradigim diyet benimki artik tatli sevgisi olmaktan cikti bagimliliga dogru gidiyoo... diyet olarak degilde detoks olarak gercekten ihtiyacim var boyle bisiye. Bi arkadasimin tavsiyesiyle basladim ama 2. Gün bozdum maleseff...sizimle birlikte baslarsam UMARIMM motive olurum:KK49:

Sen o gül tatlılarıni yap yap sonra böyle şeker diyetine gir hayat mı bu be:KK53:

aynen canim ya anliyoruz ki sadece can sıkıntısından yiyoruz hic canimiz istemedigi halde bu da bize kilo olarak geri dönüyor
Aynen bazen sırf can sıkıntısından yiyordum gecenin bir yarısı tatlı yapıp yedigim oluyordu bulundugumuz yerde waffleci yok diye kendim yapmayı öğrendim o derece :D :D

Günaydın hanımlar bugün 3 günümdeyim problem yok çok şükür
Ben girmediysem o krize inan sende girmezsin Ama ben bu şeker orucuna başladıgım günden beri ne olur ne olmaz diye kahvenin yanında sabahları bitane kuru kayısı yiyorum. Artk canım istemiyo 7.gündeyim ama sanki bi eksiklik hissediyorum bazen boş kalıo elim bi gofret bi bisküvi olsa tam olcak gibi oluyor ama hemen su içiyorum. Yani kafada bitirdimde işte dudak tiryakiliği gibi benim ki:-) ama tatlı krizi gelirse hurma kuru kayısı yada meyve yiyebilirsin önceden yapıyordum ben elmayı dilimleyip üzerine tarçın atıyodum oda etkili bence
Çok iyisin canım bende deneyeyim tarçınlı elmayı
Benim Insilin direnci olunca rahat atlatamiyorum
Ya hersey çok iyi ama meyve ye saldırısım geliyo:kk77:
Sizler günlük kaç adet meyve tuketiyosunz
Ben biraz abartıyorum galiba meyveyio_O

Back