• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

C cranial beni kilo bildirimine dahil etmeyin canım hamile olduğum için kilo alicam mecbur.zaten amacım kilo vermek değil şekerden uzak durmak

Cranialcim bu sabah tartılmayı unuttum :KK43: 58-59 gibi biseyim ama yarın sabah tartılıp net olarak söylerim olur mu :KK66: ben zaten cayı kahveyi sekersiz iciyorum cok fazla kek gofret filanda tüketmem ama çilolata ve dondurmaya hayır demekte zorlanıyorum maalesef :KK43: ama şuana kadar ilk günümde hersey yolunda kızlar bakalım devamı nasıl olucak :)

Hu hu bayanlar miriba hayırlı olsun yeni diyetiniz.:KK76::KK76:

Yoğun ısrarlar sonucu aranızdayım.:KK48::KK48:

Herşeyi göze alarak evdekilere Salça olmayı çikolata krizlerini yani aranıza katılıyorum.:KK70::KK70:

Allah gazamızı mübarek etsin:p:p

Herşeyi göze alarak evdekilere Salça olmayı çikolata krizlerini yani aranıza katılıyorum.:KK70::KK70:

Hosgeldinnn:KK9:yaparsın canım sen azimlisin biz 3 günü tamamladık bile kaldı 18

:KK67::KK36:Biliyorsundur muhakkak ama yine de yazayım gün içinde ara ara çayına , bitki çayına , olmadı içtiğin suya arada çubuk tarçın koy , öyle iç . Tatlı isteğini kesiyor .

Benim hiç canım şekerli seyler istemiyo ama baş ağrısı var. Geçmek bilmedi 2 gündür internette hep yapanlar baş ağrısından bahsediyo sizdede var mı ağrı ?

caniiimmm hosgeldiiinn inan her sey cok Guzel olacak ben de yapamam diyodum ama bak 4. gundeyizz yeter ki inanalimmm ;))

Benim hiç canım şekerli seyler istemiyo ama baş ağrısı var. Geçmek bilmedi 2 gündür internette hep yapanlar baş ağrısından bahsediyo sizdede var mı ağrı ?
bende yok canim ama ben de okudum oyle yorumlar kan şekerin dusuyor sanirim meyveni eksik etme

Back