• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Hoşgeldin canım yeni tur hayırlı olsun .
Devam ediyorum bakalım , sonuna kadar gidebilecek miyim ? 21 gün sonunda tartılmak istiyorum , umarım kilo veririm . Böyle de veremezsem sımsıkı bir diyete girmem gerekecek demektir bu da zor .
hosbuldumm canimm :))

eminim kilo vericeksin canim ben inaniyorum :))

İyi gidiyor tatlım 15 gün oldu hiç şeker yemedim 1 gün açma poğaça 1 gün de dolmanın içinde pirinç yedim bunların dışında devam:kk77: geçen komşu teyze hamur işi getirdi bütün gün tabakla bakıştık ama aksam eşime yedirdim o yemese köpeklere verecektim
süpersin canim masallah azmine hayran kaldim tam gaz devam o zaman :))

Hedef kilon kaç 55 bana yeterince zayıf geliyor ama sen daha iyi bilirsin tabi

50 kilo olmak istiyorum. Boyum kısa 1.63. O yüzden 55 kiloda zayıf değil, normal oluyorum. Ben de zayıf olmak istiyorum.

Bugün ben de seker orucuna basladim canlarim benim ozledim ve seviyorum sizleri :)

Hoş geldin Şef. Biz de seni özlüyoruz yokluğunda :KK200:.

tebrik ederim seni canim :))

Sağolasın :KK60:.

Bende şeker orucuna başlamaya niyetliyim. Şuanda hastanede olduğum için istediğim gibi beslenemiyorum. Ama kesinlikle bir hafta sonra bende buradayım:)

Merhaba hanimlar. ben de bir seker bagimlisiyim ve ramazan boyunca seker orucunu da isin icine katip saglikli beslenerek bu aliskanliktan kurtulmak istiyorum. su an kilom 67 :olamaz: ben de sizinleyim kabul ederseniz :KK68:

01.06.2016 ÇARŞAMBA

C cranial başlangıç kilo :63.2 1. GÜN TAMAMDIR :) 1 haziran dolayısıyla bastan basladim hedef tam 1 sene sonrasi :))
TanGO TanGO 16. Gün bitti
Safir Taht Safir Taht başlangıç kilo:58 16.gün tamam
@tontik91 başlangıç kilo:70
S sonumud başlangıç kilo: 67.8
serapozcan3343 serapozcan3343 başlangıç kilo : 70.9
S sonay906 başlangıç kilo:60.6
Surekli_Karisik Surekli_Karisik başlangıç kilo:75
N nesevenezaket Başlangıç kilo: 56.9...... 25. Gün..... Güncel Kilo: 55.6
Ni5AN Ni5AN
A aydogdu06 başlangıç kilo 55.3

Canlar, ben 25. günü tamamlayamadım :oops:. Akşam eşim çok ısrar etti, "Kaç gün oldu yemedin, bir gün ara ver, yaz geldi dondurma siftahı yapmadık daha" diyerek. Ben de koca görünümündeki şeytana uydum:KK62:. Detoksu epeyce bozdum :oops:. Bugün bu "" şarkı eşliğinde 2. turuma başladığımı bildirir, saygılarımı arz ederim. Bu şarkı hepimize gelsin, öperim gözlerinizden .

Back