- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Bu masa ne bacimKızlar doğum gününden eve yeni geldim
benim Menümmmm
Bunlar sadece bi kısmı
Bide bisürü pasta vardı daha
Tabiki ben götürdüğüm tavuklu salatamı yedim
Bu sefer olacak heralde
Ahhh güzelim bide pasta bölümü vardı ayrı bi yerdeBu masa ne bacim
Sağ baştan say bakalım ne vardı masada
allahiiimm sana geliyoruuum bu nasil dogum günüKızlar doğum gününden eve yeni geldim
benim Menümmmm
Bunlar sadece bi kısmı
Bu sefer olacak heralde
ahaha zavalli adaaam :)))Valla bana çok şeyler kazandırdi mesela şeker bağımlılığım çikolata bağımlılığım gitti.
Ama kocamdan da bir çok Şeyi eksilti mesela kafası
Şeker kirizlerinde kafasını yedim çünkü
21 gün bitsin şu anki fikrim pastaneye gidip karışık tatlı alıp yemek.
Ben olsaydım tuzlu olan ne varsa daldiydım vallaAhhh güzelim bide pasta bölümü vardı ayrı bi yerde
Hiç birinin tadına bakmıyarak kendimle gurur duydum
Savaşı galip gelerek kazandım çok şükür
Sakın Tatlım kaç gündür sabrediyon emeklerini boşa harcamaallahiiimm sana geliyoruuum bu nasil dogum günü
ahaha zavalli adaaam :)))
benim yarin gidip buskivi alasam vaaar biri beni durdursuuun
Kız kaç gündür tatlı yemiyoruz canın çeke.çeke bisküvi mi çektiallahiiimm sana geliyoruuum bu nasil dogum günü
ahaha zavalli adaaam :)))
benim yarin gidip buskivi alasam vaaar biri beni durdursuuun
Hedef kilo vermek olunca mecburrrrrBen olsaydım tuzlu olan ne varsa daldiydım valla
Helal olsun ya sana
En iyisi hiç düşünmemekKız kaç gündür tatlı yemiyoruz canın çeke.çeke bisküvi mi çekti
Hedef kilo vermek olunca mecburrrrr
Tek tatlı yememekle olmuyor Cnm
Ben 6 gün sonra dalacam vallah tatliyaEn iyisi hiç düşünmemek
Düşününce insanın herşeyi yiyesi geliyor
Kilonu yazmamışın Cnm problemin yok heraldeBen 6 gün sonra dalacam vallah tatliya
Yok canım onun tek bir problemi var ben biliyomKilonu yazmamışın Cnm problemin yok heralde
İradeni tebrik ediyorum mercimek köftesi kısır falan yeseydin bariKızlar doğum gününden eve yeni geldim
benim Menümmmm
Bunlar sadece bi kısmı
Bu sefer olacak heralde
Problem yok değil baskül yokKilonu yazmamışın Cnm problemin yok heralde
Ohoo öyle tatlılar a dalarsaniz ne anlamı kalır ki kızlar .ben mümkün olduğunca yememeye devam edicem çok canım çekerse küçük bir porsiyon yerim o kadar. Gerçi karataya başlamayı da dusunuyorum kitap bi gelsin de bakalım
Şuan hep ekşi şeyler istiyorum yeşil erik ayva kefir midemi rahatlatıyor sonra ne olur bilemem tabi2 gün sonra tatlı şeyler as erirsen görürüm ben Karatayı maratayı
Sakın Tatlım kaç gündür sabrediyon emeklerini boşa harcama
kizlaaar ya bir sey itiraf edecegim vicdanim rahat degilKız kaç gündür tatlı yemiyoruz canın çeke.çeke bisküvi mi çekti
Haklısın Cnm bende katılıyorumOhoo öyle tatlılar a dalarsaniz ne anlamı kalır ki kızlar .ben mümkün olduğunca yememeye devam edicem çok canım çekerse küçük bir porsiyon yerim o kadar. Gerçi karataya başlamayı da dusunuyorum kitap bi gelsin de bakalım
Bende onlar çok şişlik yapıyor Cnm Tabi oldukça yağlıydıİradeni tebrik ediyorum mercimek köftesi kısır falan yeseydin bari
Zamanla gerçekten insanın aklına bile gelmiyorkizlaaar ya bir sey itiraf edecegim vicdanim rahat degil( Dün su burcak buskivilerden var ya cikolatali filan degil ama bugdayli onlardan yedim sayilir mi ya ( ben de şöyle batti balik yan gider psikolojisi cokmjs onu anladim o yuzden geldim yazdim buskivilere saldirasim var diye :)) amaaa hayirrr son 2 guuun dayanacagizzz.
veee gercekten de canim hic oyle deli tatli cekmedi ya ben de gercekten canim tatli cekerse yemeye karar verdim bu 21 gün sonrasında o kadar emek ettim 21 gün yazik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?