- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Aa kızın mi olacak kı.Şuan hep ekşi şeyler istiyorum yeşil erik ayva kefir midemi rahatlatıyor sonra ne olur bilemem tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa kızın mi olacak kı.Şuan hep ekşi şeyler istiyorum yeşil erik ayva kefir midemi rahatlatıyor sonra ne olur bilemem tabi
C cranial başlangıç kilo :63.2 19.gün tamamdır :))
@TanGO19. Gün
Safir Taht başlangıç kilo:58 19.gün tamam
@tobosoludulcinea başlangıç kilo:58.8.
@tontik91 başlangıç kilo:70
@Yagmurun_kizi15. Gun
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2. 6.gun bitti
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
manolya1458 başlangıç kilo:53.8
elizabeth_bath başlangıç kilo:95
asevilay başlangıç kilo:72.9. 1.gün bitti
Mefkurem başlgç kilo :78.__3.gün bitti
Tatlım bu dünün listesiydiNihayet bugun yeniden basladim şeker diyetime:)
Evet bugun icindi yanlismi olmus kusura bakmayin canimTatlım bu dünün listesiydi
Sen bugün içinmi ekledin kendini
Bugün bende zor tuttum kendimi Cnmbugun yine buskivi yememek icin zor tuttum kendimi az kalsin yiyodum neler oluyor bana ya reglim yaklaştigi icin heralde. ama inat ettim yarin sooooooon guuuuuunn :))))
Tebrikler Cnmbenim icin mucize gibi bir 20 gün:)) ömrümde art arda 5 günü bile tatlisiz gecirmemistim. allahim cok şükür :))
Tabiki CnmSelam ocaktan bu yana diyetteyim arada kacirdim bugun gibi.yarin itibariyle toparlamaya devam edicem..seker orucunuza bende katilmak istiyorum.
Estağfirullah TatlımEvet bugun icindi yanlismi olmus kusura bakmayin canim
Fazla değilmiş Cnm 3 kilo nedirki biraz dikkat etsen verirsinMefkurem tesekkurler canim.3kg vermeliyim enaz 69kg olana kadar cikolatayi ve hazir gidalari kendime yasakliyorum.