Selam canım , ben 1-2 gün haricinde pek zorlanmadım . tatlı bağımlılım yok gerçi ama özel günlere yakın tarihlerde gelen aşırı tatlı isteğim oluyor , bu vesileyle çok hafif geçiriyorum diyebilirim . Böyle zamanlarda içeceklerime çubuk tarcın koyup yada bir kase yoğurt içine bol tarçın ekleyip yiyorum falan hiç sıkıntı kalmıyor .
Çok tebrik ederim ne güzel , devamı da gelir inşallah.Günaydın kızlar
Bugün bazılarımızın son günü
Bi 21 güne daha ne dersiniz
Bize eşlik edinde yalnız kalmıyalım
Ben geçtiğimiz perşembe başlamıştım bugün 5.gün
Cuma 78 kiloydum bugün 76 çok şükür
Sizlerde fark varmı
Merhaba ben sadece , işlenmiş şekerli hazır gıda ürünlerinden yememeye çalıştım . Tabi şeker katılarak evde yapılan herşey de bu yasağa dahil. Sade soda haricinde asitli içecek , hazır meyve suları (ben normalde de içmiyorum ) onlarda yasaklı bildiğim kadarıyla .kızlar merhabalar şeker orucuna bende başlamak istiyorum. nasıl yapıyorsunuz? neler yasak mesela bunda. bide mesela besinlerin içinde de şeker olabiliyor ya onlar falan nelerdir? he bide patates yasak sanırım şeker orucun da patates yemeği de geçerli bu durumda ? kafam da deli sorular
diğer sayfalara bakamadım doğru düzgün onun için bir şey soracağım kaç gün oldu sen buna başlayalı ve kilo verebildin mi.. ben aşırı derecede tatlı bağımlısıyım dır denilebilir. asla tatlısız rejim bile yapmadım muhakkak hafta da bir iki defa rejimlerimde bile tatlı olmuştur. zor oluyor mu bu bağımlılığı aşmak...Merhaba ben sadece , işlenmiş şekerli hazır gıda ürünlerinden yememeye çalıştım . Tabi şeker katılarak evde yapılan herşey de bu yasağa dahil. Sade soda haricinde asitli içecek , hazır meyve suları (ben normalde de içmiyorum ) onlarda yasaklı bildiğim kadarıyla .
Patates , meyve gibi kendinden doğal şekerli ürünleri tükettim .
Teşekkür ederim Cnm inşallahÇok tebrik ederim ne güzel , devamı da gelir inşallah.
Slm fıstık Burdada karşılaştıkdiğer sayfalara bakamadım doğru düzgün onun için bir şey soracağım kaç gün oldu sen buna başlayalı ve kilo verebildin mi.. ben aşırı derecede tatlı bağımlısıyım dır denilebilir. asla tatlısız rejim bile yapmadım muhakkak hafta da bir iki defa rejimlerimde bile tatlı olmuştur. zor oluyor mu bu bağımlılığı aşmak...
Slm canım öyle olmuşSlm fıstık Burdada karşılaştık
Bende başladım bugün 5.günüm
Meyve kurumuyve dışında şeker içeren herşey yenmicek
Ben geçen sene 6 ay hiç yememiştim
Tatlı uyuşturucu gibi bağımlılık yaptığı için Yedikçe daha çok canın ister
Sabredip yemezsende başta zor olsada zamanla alışıyosun
Bu arada bende tatlı bağımlısıyım
Başarı kararlı olmaktan geçiyor CnmSlm canım öyle olmuşben gece yarısı tatlı tatlı diye uyananlardanım zararlarını okuduktan sonra kurtulmaya karar verdim. Alışmak kaç gün sürer. Tatlı yemediğim zamanlar da krize girdiğimi bilirim
hadi bakalım canım bugün ilk günüm olsun.. söz veremem ama bugün den itibaren şeker orucuna başlamış bulunuyorum.. bakalım krizlerim ne zaman gelecek :)) inş o krizleri yeneceğim... araştırınca şekerin ne kadar zararlı olduğunu anladım napmışım ben bunca zamn kendime dedim..Başarı kararlı olmaktan geçiyor Cnm
Bende öyle 1 kare yiyim bırakayım diyemem o Paket bitmesi lazım hatta midem bulanıncaya kadar yşyebilirim
Başlangıçta Tabiki biraz zorluyor
2 gündür başım ağrıyor kendimi zor tutuyorum
Ama kendime söz verdim yemicem
Bugün 21. günüm . Tatlıya aşırı düşkünlüğüm yok , belki bu nedenle kilo kaybı olmadıdiğer sayfalara bakamadım doğru düzgün onun için bir şey soracağım kaç gün oldu sen buna başlayalı ve kilo verebildin mi.. ben aşırı derecede tatlı bağımlısıyım dır denilebilir. asla tatlısız rejim bile yapmadım muhakkak hafta da bir iki defa rejimlerimde bile tatlı olmuştur. zor oluyor mu bu bağımlılığı aşmak...
Ben bügün düşündüm de devam edebilirim sanırım 1 günlük mola sıkıntı yaratır mı acaba yoksa kaçamak yapmadan yeni periyoda mı başlasam emin değilim ?Günaydın kızlar
Bugün bazılarımızın son günü
Bi 21 güne daha ne dersiniz
Bize eşlik edinde yalnız kalmıyalım
Ben geçtiğimiz perşembe başlamıştım bugün 5.gün
Cuma 78 kiloydum bugün 76 çok şükür
Sizlerde fark varmı
Senin kilon fazla değil CnmBen bügün düşündüm de devam edebilirim sanırım 1 günlük mola sıkıntı yaratır mı acaba yoksa kaçamak yapmadan yeni periyoda mı başlasam emin değilim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?