- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
AaaBen kilo aldim sanirim
Bilmiyorum canim çok şişkinlik var karnim buyudu su gaz yapti ödem attircak biseyler yapmaliyim 2kg fazla cikiyrumAaacanım bence gardını düsürme bi yerde yanlıs yaptın demekki. Kilo vermesende daha sağlıklı oluyoruz.
Canım sen doğal folik için , bol bol yeşillikte ekleyebilirsin menülerine .Bilgim yok ama hamile kaldigimdan beri tamyagli bol beyaz peynir 2 yumurta bol zeytin süt kahvaltıda bunu yiyorum hatta basta ustlerine zeytinyag dokuyordum ama suan midem almiyor henüz kilo almadim
neden canimmmKızlar ben artık bu diyeti yapamayacağım sanırım. Sizlere başarılar
Eşim ve ailem durmadan ye diye üzerime geliyor en fazla bir hafta dayanabildim canım. Fazla bi kilomda olmayınca ben de artık yeter dedim. Emzirdiğim içinde canım çok tatlı İstiyor yapamıyorum yanineden canimmm(
anladim canim slhayirlisi olsun hakkinda :)Eşim ve ailem durmadan ye diye üzerime geliyor en fazla bir hafta dayanabildim canım. Fazla bi kilomda olmayınca ben de artık yeter dedim. Emzirdiğim içinde canım çok tatlı İstiyor yapamıyorum yani
Ben yeni başlamış olsamda 21 gün sonunda baya bi kilo vereceğimden EminimSevgili seker orucu arkadaslarimm
bircogumuz yaklastik 21 gün sonunaa
bu 21 gün sizlere ne kazandırdı zorluk cektiniz mi
ayrica bu 21 günden sonra planlariniz nelerdir
Folik asit iciyorum canımCanım sen doğal folik için , bol bol yeşillikte ekleyebilirsin menülerine .
Tatlım en sondaki listeden alıntılarmısın23 NİSAN CUMARTESİ
C cranial başlangıç kilo :63.2 19.gün tamamdır :))
TanGO 19. Gün tamam
Safir Taht başlangıç kilo:58 19.gün tamam
@tobosoludulcinea başlangıç kilo:58.8.
Tip2diyabetli başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2.
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
manolya1458 başlangıç kilo:53.8
elizabeth_bath başlangıç kilo:95
asevilay başlangıç kilo:72.9
Mefkurem başlgç kilo :78.
Sevgili seker orucu arkadaslarimm
bircogumuz yaklastik 21 gün sonunaa
bu 21 gün sizlere ne kazandırdı zorluk cektiniz mi
ayrica bu 21 günden sonra planlariniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?