21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Canan hocanın fikirlerin seviyorum

Şimdiye kadar sınavdan önce şeker alınmasını söylediler hep bize

Kandirilmisiz

Ben geldim insallah 21 gun bitmemistir benide ekleyin ok ihtiyacim var şekersiz bir hayat istiyorummm kilom 72.9kg hedefim 65kg.

daha sonra bir 21 gun de karatay diyetine mi girsek napsak :))
O hiç kolay değil ama bildiğim kadarıyla sıfır karbonhidrat
Ekmek unlu mamuller makarna pilav patates mısır meyve tahıl hiçbirşey yok

daha sonra bir 21 gun de karatay diyetine mi girsek napsak :))

canım ben şeker orucunun yanında karatay diyeti yapıyorum aynı anda başladım ikisinede zaten karatay diyeti yapan birisi şekerli bişey tüketemiyor o yüzden bi fark yok aslında. Ben karatay+şeker orucu ikisinide 15 gündür yapıyorum 2.4kg verdim. Ve benim tiroid problemimden dolayı metabolizmam yavaş kilo vermem cok zordu. Direk basenlerden eriyorum resmen

Ben geldim insallah 21 gun bitmemistir benide ekleyin ok ihtiyacim var şekersiz bir hayat istiyorummm kilom 72.9kg hedefim 65kg.
asevilay gel tabiki canimm basla sen de
ne güzel canim ya cok sevindim ama karatay yapabilir miyim bilmiyorum meyve filan yiyorum ben pilav da

ben bugün itiraf edeyim kola içtim hemde yatmadan bayanlar ilk günüm fiyasko oldu.yarın şekersiz yaşamaya çalışıcam çok zor olacak :) iyi geceler herkese

Günaydınnn kızlar
Bende son 1-2 aydır çukulata tatlı vs.dibine vurdum
Verdiğim kilonun bi kısmını geri aldım
O yüzden buna bi dur demek için bugün şeker orucuna başlıyorum yoksa kendimi durduramıcam
Bu arada Geçen sene 6 ay hiç meyve dışında tatlı tüketmemiştim

Bildirimleri gün sonundamı yoksa ertesi günmü yapıyosunuz

selam canim gün sonunda yapiyoruz.

vaay 6 ay demek supermis kac kilo verdin canim canin 6 ay boyunca hic tatli istemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…