Canan hocanın fikirlerin seviyorumeçen Habertürk öteki gündem programına canan Karatay ve bi doktor daha çıktı ümit di galiba adı. Çocuklara sınava girerken şeker yedirmeyin kan şekerleri bir anda yükselir sınavın ortasında bir anda düşer konsantrasyonları dağılır elleri titremeye başlar şeker yerine yağ ve protein yerlerse enerjileri hep yüksek kalır dediler.doğru söylüyorlar çünkü ben bazen ozellikle geceleri bir anda açlık hissiyle beraber fenalasiyorum elim ayağım boşalıyor bayilacak gibi oluyorum birşeyler yiyince geçiyor.sonra farkettimki tatlı yedikten birkaç saat sonra oluyor.şimdi uzun sure ac kalsam da öyle birşey hiç olmadı
O hiç kolay değil ama bildiğim kadarıyla sıfır karbonhidratdaha sonra bir 21 gun de karatay diyetine mi girsek napsak :))
daha sonra bir 21 gun de karatay diyetine mi girsek napsak :))
Ben geldim insallah 21 gun bitmemistir benide ekleyin ok ihtiyacim var şekersiz bir hayat istiyorummm kilom 72.9kg hedefim 65kg.
ne güzel canim ya cok sevindim ama karatay yapabilir miyim bilmiyorum meyve filan yiyorum ben pilav dacanım ben şeker orucunun yanında karatay diyeti yapıyorum aynı anda başladım ikisinede zaten karatay diyeti yapan birisi şekerli bişey tüketemiyor o yüzden bi fark yok aslında. Ben karatay+şeker orucu ikisinide 15 gündür yapıyorum 2.4kg verdim. Ve benim tiroid problemimden dolayı metabolizmam yavaş kilo vermem cok zordu. Direk basenlerden eriyorum resmen
selam canim gün sonunda yapiyoruz.Günaydınnn kızlar
Bende son 1-2 aydır çukulata tatlı vs.dibine vurdum
Verdiğim kilonun bi kısmını geri aldım
O yüzden buna bi dur demek için bugün şeker orucuna başlıyorum yoksa kendimi durduramıcam
Bu arada Geçen sene 6 ay hiç meyve dışında tatlı tüketmemiştim
Bildirimleri gün sonundamı yoksa ertesi günmü yapıyosunuz
hadi canim bugün gorelim seniben bugün itiraf edeyim kola içtim hemde yatmadan bayanlar ilk günüm fiyasko oldu.yarın şekersiz yaşamaya çalışıcam çok zor olacak :) iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?