21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Ben daha veremedim

merhaba kızlar ya hafta sonu sınavım vardı
Sınavdan dolayi giremedim
dun aksam yemekte misafirim vardı
bugun geldim
ya ben sınava gitmeden 3 ü biarada kahve içtim uykumu dagitsındiye
şeker li ibşeyler tavsiye ediyolar ya zihni açık tutmak için bozdum
anlicaniz

tekrar 2. günümdeyim

Geçen Habertürk öteki gündem programına canan Karatay ve bi doktor daha çıktı ümit di galiba adı. Çocuklara sınava girerken şeker yedirmeyin kan şekerleri bir anda yükselir sınavın ortasında bir anda düşer konsantrasyonları dağılır elleri titremeye başlar şeker yerine yağ ve protein yerlerse enerjileri hep yüksek kalır dediler.doğru söylüyorlar çünkü ben bazen ozellikle geceleri bir anda açlık hissiyle beraber fenalasiyorum elim ayağım boşalıyor bayilacak gibi oluyorum birşeyler yiyince geçiyor.sonra farkettimki tatlı yedikten birkaç saat sonra oluyor.şimdi uzun sure ac kalsam da öyle birşey hiç olmadı

Arkadaslar bugun tartiliyim dedim kilo almisim sanırım o gazla tatliya saldiracaktim sonra bir arkadas zayiflamissin dedi vazgectimm :)) ahhh ahhh kilo neden veremiyorum ama inceliyorum sanirim .birakmamaliyimm devam etmeliyim azz kaldii

Arkadaslar bugun tartiliyim dedim kilo almisim sanırım o gazla tatliya saldiracaktim sonra bir arkadas zayiflamissin dedi vazgectimm :)) ahhh ahhh kilo neden veremiyorum ama inceliyorum sanirim .birakmamaliyimm devam etmeliyim azz kaldii
Sakınnnn kendini salmak yok

ne güzel ya bu kesinlikle dogru yolda olduğumuzu gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…