- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
Maşallah çok güzel. Darısı da bizeAsla kilo veremem diyen ben 13.günde 2kg 400gr vermişimhavalarda uçuyorum resmen tabi karatay diyetiyle beraber
supersin canimm cok sevindimm pes etmeden devaamAsla kilo veremem diyen ben 13.günde 2kg 400gr vermişimhavalarda uçuyorum resmen tabi karatay diyetiyle beraber
canim biz senle ayni gun baslamadik mi neden 13 senin18 NISAN PAZARTESİ
C cranial başlangıç kilo :63.2 14.gün tamamdir :))
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58. 13 gün bitti
@tobosoludulcinea başlangıç kilo:58.8.
Tip2diyabetli başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
manolya1458 başlangıç kilo:53.8
elizabeth_bath başlangıç kilo:95
Aynı gün başladık , neden öyle yazdım bilmiyorum canım . Karıştırdım galibacanim biz senle ayni gun baslamadik mi neden 13 senin
Ben daha veremedim19nisan salı
C cranial başlangıç kilo :63.2 14.gün tamamdir :))
TanGO 14. Gün bitti
Safir Taht başlangıç kilo:58. 14 gün bitti
@tobosoludulcinea başlangıç kilo:58.8.
Tip2diyabetli başlangıç kilo:70 14.gün
Yagmurun_kizi
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
manolya1458 başlangıç kilo:53.8 1. Gün bitti
elizabeth_bath başlangıç kilo:95
Canlar sizde durum ne? Ne kadar kilo verebildiniz?
Geçen Habertürk öteki gündem programına canan Karatay ve bi doktor daha çıktı ümit di galiba adı. Çocuklara sınava girerken şeker yedirmeyin kan şekerleri bir anda yükselir sınavın ortasında bir anda düşer konsantrasyonları dağılır elleri titremeye başlar şeker yerine yağ ve protein yerlerse enerjileri hep yüksek kalır dediler.doğru söylüyorlar çünkü ben bazen ozellikle geceleri bir anda açlık hissiyle beraber fenalasiyorum elim ayağım boşalıyor bayilacak gibi oluyorum birşeyler yiyince geçiyor.sonra farkettimki tatlı yedikten birkaç saat sonra oluyor.şimdi uzun sure ac kalsam da öyle birşey hiç olmadımerhaba kızlar ya hafta sonu sınavım vardı
Sınavdan dolayi giremedim
dun aksam yemekte misafirim vardı
bugun geldim
ya ben sınava gitmeden 3 ü biarada kahve içtim uykumu dagitsındiye
şeker li ibşeyler tavsiye ediyolar ya zihni açık tutmak için bozdum
anlicaniz
tekrar 2. günümdeyim
SakınnnnArkadaslar bugun tartiliyim dedim kilo almisim sanırım o gazla tatliya saldiracaktim sonra bir arkadas zayiflamissin dedi vazgectimm :)) ahhh ahhh kilo neden veremiyorum ama inceliyorum sanirim .birakmamaliyimm devam etmeliyim azz kaldii
sonuna kadar gidecegim insallahhSakınnnnkendini salmak yok
ne güzel ya bu kesinlikle dogru yolda olduğumuzu gosteriyorGeçen Habertürk öteki gündem programına canan Karatay ve bi doktor daha çıktı ümit di galiba adı. Çocuklara sınava girerken şeker yedirmeyin kan şekerleri bir anda yükselir sınavın ortasında bir anda düşer konsantrasyonları dağılır elleri titremeye başlar şeker yerine yağ ve protein yerlerse enerjileri hep yüksek kalır dediler.doğru söylüyorlar çünkü ben bazen ozellikle geceleri bir anda açlık hissiyle beraber fenalasiyorum elim ayağım boşalıyor bayilacak gibi oluyorum birşeyler yiyince geçiyor.sonra farkettimki tatlı yedikten birkaç saat sonra oluyor.şimdi uzun sure ac kalsam da öyle birşey hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?