- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
regl dönemin mi yaklasiyor canim? ben her gün meyve yiyorum valla dayanaman yoksa sen de canin cektiginde ye iyi geliyor amaan emegimizi çöpe atmayalimBu aralar bi tatlı canım çekiyo napcagımı bilemiyorum ben ilk başta meyve bile yemiyodum zaten 12 gündür ilk kez meyve yiyorumo da bu. bi muzu doğrayıp attım buzluga donduktan sonra rondoda çekip dondurma gibi yedim kesinlikle öneriyorum harikaaaa normal muz yediğimde tatlı yemiş gibi hissetmem diye.
Canım neden canin istemedgi halde yedinKızlar çok üzgünümCanım hiç tatlı istemediği halde tatlı yedm şu an çok pişmanım ama. Yarından başlıyorum ve bitireceğim inşallah
Ablamın ısrarına dayanamadım.Canım neden canin istemedgi halde yedin
Kızlar çok üzgünümCanım hiç tatlı istemediği halde tatlı yedm şu an çok pişmanım ama. Yarından başlıyorum ve bitireceğim inşallah
Elma üzerine tarçın döküp yemeyi oneriyorlar tarçın zayıflatıyormus daBu aralar bi tatlı canım çekiyo napcagımı bilemiyorum ben ilk başta meyve bile yemiyodum zaten 12 gündür ilk kez meyve yiyorumo da bu. bi muzu doğrayıp attım buzluga donduktan sonra rondoda çekip dondurma gibi yedim kesinlikle öneriyorum harikaaaa normal muz yediğimde tatlı yemiş gibi hissetmem diye.
Merhaba tatlı canavarıİlk güne merhaba
MerhabaMerhaba tatlı canavarı
Aaaa cok uzuldum ama bizim 5inci günümüz neden bozdun kiMerhaba
Aaaa cok uzuldum ama bizim 5inci günümüz neden bozdun kigerci azim meselesidir diyet konusu ablanda diyette oldugunu biliyosa niye israr ettiki bozmamaliydinnn. ama kismet yine baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?