• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

selam canim gün sonunda yapiyoruz.

vaay 6 ay demek supermis kac kilo verdin canim canin 6 ay boyunca hic tatli istemedi mi
Geçen sene 1 ocakta başlamıştım Cnm
Ilk 6 ay hiç kaçamak yapmadım 34 kilo vermiştim
Yemeyince zaten canın istemiyor
Şeker uyuşturucu gibi olduğu için insan Yedikçe yiyesi geliyor
Ramazan bayramında bi bozunca arkası geldi
Ondan sonra kaçamaklarla bi 10 Kilo daha vermiştim
Toplam 14 ayda 45 kilo
Ama son bikaç aydır hiç dikkat etmedim özellikle akşamları çukulata Waffel türü çok yedim
10 kilo falan geri aldım
Ama bi başlarsam çabuk veririm. Çabuk gelen çabuk gider
Kaç haftadır bikaç gün yapıp geri bozdum
En iyisi bu oruca başlamak yoksa yarınlar hiç gelmiyor

113.5 dan 68 kiloya düşmüşdüm
Şimdi 78 civarıyım

Toplam 14 ayda 45 kilo
Ama son bikaç aydır hiç dikkat etmedim özellikle akşamları çukulata Waffel türü çok yedim
10 kilo falan geri aldım

Şimdi 78 civarıyım
ayy masallah canim gözlerim bir acildi ki 45i görünce görsen gulerdin valla :))

helal olsunn yaa neler yaptin canim sadece tatliyi keserek mi oldu pilav makarna hamurisi yedin mi spor yaptin mi

Toplam 14 ayda 45 kilo
10 kilo falan geri aldım

Şimdi 78 civarıyım
basla canim hemen hic vakit kaybetme hemen listeye ekliyim seni ;))

ayy masallah canim gözlerim bir acildi ki 45i görünce görsen gulerdin valla :))

helal olsunn yaa neler yaptin canim sadece tatliyi keserek mi oldu pilav makarna hamurisi yedin mi spor yaptin mi
Teşekkür ederim Tatlım
Bildiğimiz klasik şeyler, kısaca sağlıklı beslenme
Ilk 6 ay hiç hamurişi tatlı aburcubur yağlı
Makarna pilav patates yemedim

Insan gerçekten isteyince yapabiliyormuş
Ama şimdi o kadar sabırlı değilim
Belki sizlere bu kilo fazla gelebilir
Ben 3 sene öncesinde 123 leri gördüğüm için
170 boyla 65 -70 kilo arası normal geliyor bana

Spor daha çok yürüyüş yaptım arada leslie

Inşallah platese başlıcam,yürüyüşün yanında. Aletleri ısmarladım onları bekliyorum

ben bugün itiraf edeyim kola içtim hemde yatmadan bayanlar ilk günüm fiyasko oldu.yarın şekersiz yaşamaya çalışıcam çok zor olacak :) iyi geceler herkese

Canım ilk başlarda o düsünce oluyo amaaan yeniden başlarım diyosun ama bikaç gün dişini sıkıp yemediğin zaman bu sefer bi bardak kola için 4 günümü çöpe mi atcam diyosun o düşünceye giriyosun ve istesende yapamıyorsun ben şimdi 21 gün sonra nasıl bozcam bilmiyorum. o_O

Canım ilk başlarda o düsünce oluyo amaaan yeniden başlarım diyosun ama bikaç gün dişini sıkıp yemediğin zaman bu sefer bi bardak kola için 4 günümü çöpe mi atcam diyosun o düşünceye giriyosun ve istesende yapamıyorsun ben şimdi 21 gün sonra nasıl bozcam bilmiyorum. o_O
Evet bozmamak lazim canim, okadar ugraşmişsiniz

ay sorma ben de 21 gün bitsin dondurma yiyim hayalleri kuruyorum :((

Bugün esimle tatliciya girdik girerken tembihledim bana ye diye ısrar etmiyceksin dedim karşımda yedi hiç canım istemedi kendimi iyi motive etmisim
aslinda benim de canim istemiyor ama bbazen sıkılıyorum direk tatli bir seyler ariyorum :((

:KK60:
bi de ben hic kilo verememisim basen hareketi yapıyorum incelmiyorum seker orucu yapıyorum kilo vermiyorum nerde hata yapiyorum ben :KK43:(

Bence karataya başla bian önce gercekten bende veremezdim ama dikkat edince verilebiliyormuş bundan önce denemediğim şey kalmadı 1 gram bile veremedim coğu zaman ocaktan beri dikkat ediyorum ama şu 15 gündür verdiğim kadar hiç vermemistim. İlk kez cok hızlı verdim bence karatay kitabını bi oku okuyan zaten psikolojik olarak yiyemiyoro_O

Kaç kilo vermek istiyorsun canım
canim 63 kiloyum ya en azından 60 oliyim diyorum ama en son 6 sene önce bile 60 degildim yani biraz bacaklarim da incelir diye umuyorum ama hic kilo
veremiyorum ya

Bebiş dondurma cekiosa canın mutlaka muzu dilimleyip bikaç saat dondurup sonra robottan cekmen lazım inanılmaz güzel oluyo dondurmadan hiç farkı yok o kadar yani :kk77:
hmmm denemeye deger yapiyim onu canim;))

:KK60:

Bence karataya başla bian önce gercekten bende veremezdim ama dikkat edince verilebiliyormuş bundan önce denemediğim şey kalmadı 1 gram bile veremedim coğu zaman ocaktan beri dikkat ediyorum ama şu 15 gündür verdiğim kadar hiç vermemistim. İlk kez cok hızlı verdim bence karatay kitabını bi oku okuyan zaten psikolojik olarak yiyemiyoro_O
canim kac öğün yedin hic meyve yedin mi bi ara karataya basliyim dedim iki gun sürdü :)) ben yapamiyorum ya illa pilav makarna hamurisi olacak doyamiyorum valla psikolojik olarak da

Back