• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Bu aralar bi tatlı canım çekiyo napcagımı bilemiyorum ben ilk başta meyve bile yemiyodum zaten 12 gündür ilk kez meyve yiyorum:p o da bu. bi muzu doğrayıp attım buzluga donduktan sonra rondoda çekip dondurma gibi yedim kesinlikle öneriyorum harikaaaa:KK19: normal muz yediğimde tatlı yemiş gibi hissetmem diye. :oops:

Bu aralar bi tatlı canım çekiyo napcagımı bilemiyorum ben ilk başta meyve bile yemiyodum zaten 12 gündür ilk kez meyve yiyorum:p o da bu. bi muzu doğrayıp attım buzluga donduktan sonra rondoda çekip dondurma gibi yedim kesinlikle öneriyorum harikaaaa:KK19: normal muz yediğimde tatlı yemiş gibi hissetmem diye. :oops:
regl dönemin mi yaklasiyor canim? ben her gün meyve yiyorum valla dayanaman yoksa sen de canin cektiginde ye iyi geliyor amaan emegimizi çöpe atmayalim ;))

Kızlar çok üzgünüm:KK61:Canım hiç tatlı istemediği halde tatlı yedm şu an çok pişmanım ama. Yarından başlıyorum ve bitireceğim inşallah

Elma üzerine tarçın döküp yemeyi oneriyorlar tarçın zayıflatıyormus da

Back