- 5 Kasım 2024
- 275
- 218
- 18
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.641
Yalnız değilsin bende hiç bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum aslaBen hiç bir şey almadım daha hala bir şey bilesanırım benim gibi olan kimse kalmadı ve ne alacağımı bile bilmiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsin bende hiç bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum aslaBen hiç bir şey almadım daha hala bir şey bilesanırım benim gibi olan kimse kalmadı ve ne alacağımı bile bilmiyorum
![]()
Canım ben ilk gebeligimde son aylarda almaya başladım bir yerden başlayınca gerisi geliyor. Bunda da zaten olan şeyler vardı ufak tefek ihtiyaçlar oldu onları çok gece kalmadan almak istedim durumumuz belli olmaz annemin sağlığı el vermezse son aylar ilgilenemem diye erken aldım. Hiç ec kalmış hissetme kendini.Ben hiç bir şey almadım daha hala bir şey bilesanırım benim gibi olan kimse kalmadı ve ne alacağımı bile bilmiyorum
![]()
Canım özel labaratuvarlar da yapıyor biolab gibi benim de bir önceki gebeliğimde özel muayenehanesi ilan doktorum vardı ama doktorun istem yapması gerekiyorKızlar merhaba umarım süreçleriniz güzel geçiyordurBen şeker yükleme testi yaptıracağım doktorum hastanede çalışmıyor özel kliniği var. Aile hekimliğinde yaptır dedi ancak sordum yapmıyoruz dediler. Bunu özel hastanede hangi bölümde yaptırabilirim, acilde yapılır mı acaba
Yalnız değilsin bende hiç bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum asla![]()
Canım benim iyi ki varsınız çok teşekkür ederimBenim karnım çok büyüdü aslında ama henüz bir çatlak yok olmaz inşallah. Ancak göğüslerimin alt kısmında minik bi çatlama oldu. Hamileliğin ikinci ayından beri bio-oil, incia çatlak kremi kullanmaya başlamıştım. Son iki aydır da bu ikiliye lierac ekledim. Doktorum karnın çok büyük nolur kullan diye ısrar etti
çok şükür çok güzel bir aile olduk hem deen özel anlarımızı birlikte paylaşıyoruz şu an. Bu çok kıymetli
ikisini de bilmiyorum ne yazık ki . Doktorum gülenay gençosmanoğlu ile anlaşmalıydı ona yaptırdık o yüzden. Biz memnun kaldık.
kuzum köpek değil ama iki kedimiz var. Canımdan çok seviyorum ikisini de. Kedilerimden biri aşırı uzun tüylü ve strese girmiş her yeri topak topak oldu. Veteriner traş etmemiz lazım dedi. Normalde hiç yanaşmıyordum ama evin temizliğine de yetişemiyorum deli gibi tüy döküyorlar şu sıralar. Dün anestezili bi şekilde ikisini de traş ettirdik ben muhtemelen 2-3 ay çok rahat edeceğim ama dünden beri yorganın içinde yatıyorlar kendilerini çıplak mı hissediyorlar anlamadım sesleri solukları çıkmıyor. Canımdan can gitti resmen
kuzucum doktorum en başından beri bu 3 lü aşıyı yapacağız diyordu. Çünkü yenidoğanlarda boğmacadan dolayı ölümler hala çok fazlaymış. Biz ücretli alıp yaptıracaktık ama devlet ücretsiz yaptı bir andadoktorum da çok sevindi. Aile hekimliğinde gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi. İçin rahat olsun
Kuzum içeriğinde tetanoz defteri ve boğmaca var.
Amin kuzucuğum Allah razı olsunn inşallah
Ben de baya şeyini aldım sanırım. Bu ay da iyice alır ve iki ay içinde her şeyi tamamlarız diye düşünüyordum ama bu ay kartlara çok yüklenmişizbiraz ara vermemiz lazım sanırım
gecelik ben de almadım ve almayacağım ya. Kısa boyluyum hiç yakıştırmıyorum kendime. Bi de tesettürlüyüm. Güzel olan gecelikleri de hep kısa boylu yapıyorlar. O yüzden pijama takımından devam edeceğim sanırım.
ayyyy çok şükür nasıl güzel bir haber verdinnn. Rabbim iyileşip hastaneden yürüyerek çıktığı günleri de gösterecek ben inanıyorum arkadaşım. Biz gebeler olarak bol bol dua gönderiyoruz anneciğine![]()
Ohoo büyük kalemler alınmış zatenEldorin annenin haberine cok sevindim
insallah bu torun ona sifa getirecek sans getirecek
Vaalbara cok gecmis olsun canim
Haftasonu pek online olamadim. Bide bu sabah beni gerim gerim gerdi bu toroman. Dun geceden beri hareketleri azaldi. Sabah uyanirdi 6 da uyanmadi 8 e kadar ugrastim sarkilar turkuler meyve sulari derinden bir 10
Hareketi yakaladik. Chatcgpt direkt acile gitmemi soyledi tabisimdi ogleden beri duzeldi biraz hareketlendi. Dun gece spazm icin meteo ile baslayan meshur ilactan aldim sanirim o biraz sakinlestirdi bebegi. Herseyde zirt pirt doktora kosmaktan yoruldum herkes fazla pimpirik oldugumu soyluyor. O yuzden gitmedim
Ama hata mi ettim bilemiyorum
Bu arada biz oda takimini siparis ettik.15 gune gelecek. Anneyani besigi aldik, anakucagi aldik, bebek arabasi ve oto koltugu tamammama sandalyesi geldi. Kiyafetleride tamam anne bebek cantamizi aldik. Pisik kremleri ,emzik ,biberon, kuvet takimi , bez birtek ivir zivir seyler kaldi sampuan tirnak makasi altacma ortusu falan.birde benim icin lazim olanlar var birtek gecelik sabahlik aldim suan kendime
![]()
Bebeğin bazı saatler fazla hareket etmesi sorun mu? Bazen benimki de uzun süre vurup duruyor, sıçratıyor hatta yerimden beni. Rahat etsin diye pozisyon değiştirdiğimde bile durmuyor ama endişelenmemiştim daha önce, sadece hareket ediyordur diye.Eldorin annenin haberine cok sevindim
insallah bu torun ona sifa getirecek sans getirecek
Vaalbara cok gecmis olsun canim
Haftasonu pek online olamadim. Bide bu sabah beni gerim gerim gerdi bu toroman. Dun geceden beri hareketleri azaldi. Sabah uyanirdi 6 da uyanmadi 8 e kadar ugrastim sarkilar turkuler meyve sulari derinden bir 10
Hareketi yakaladik. Chatcgpt direkt acile gitmemi soyledi tabisimdi ogleden beri duzeldi biraz hareketlendi. Dun gece spazm icin meteo ile baslayan meshur ilactan aldim sanirim o biraz sakinlestirdi bebegi. Herseyde zirt pirt doktora kosmaktan yoruldum herkes fazla pimpirik oldugumu soyluyor. O yuzden gitmedim
Ama hata mi ettim bilemiyorum
Bu arada biz oda takimini siparis ettik.15 gune gelecek. Anneyani besigi aldik, anakucagi aldik, bebek arabasi ve oto koltugu tamammama sandalyesi geldi. Kiyafetleride tamam anne bebek cantamizi aldik. Pisik kremleri ,emzik ,biberon, kuvet takimi , bez birtek ivir zivir seyler kaldi sampuan tirnak makasi altacma ortusu falan.birde benim icin lazim olanlar var birtek gecelik sabahlik aldim suan kendime
![]()
Ben bu durumu doktoruma söyledim bazen çılgın hareketli bazen çok sakin dedim. Oda bana ne güzel işte tamda bizim gibi dedi. Bazen çok enerjik oluruz bazen sakin takılırız. Oda bizim gibi. Böyle olması çok güzel dedi bana. Birde pozisyon kaynaklıda oluyo bnce. Bazen tahminimce sırtı karnıma dönük oluyor pek hareketleri hissedilmiyor bazende önü karnıma dönük oluyor dışardan bile belli oluyor.Bebeğin bazı saatler fazla hareket etmesi sorun mu? Bazen benimki de uzun süre vurup duruyor, sıçratıyor hatta yerimden beni. Rahat etsin diye pozisyon değiştirdiğimde bile durmuyor ama endişelenmemiştim daha önce, sadece hareket ediyordur diye.
Bebeğin bazı saatler fazla hareket etmesi sorun mu? Bazen benimki de uzun süre vurup duruyor, sıçratıyor hatta yerimden beni. Rahat etsin diye pozisyon değiştirdiğimde bile durmuyor ama endişelenmemiştim daha önce, sadece hareket ediyordur diye.
Sabır değildebenim kanamam oldu ya12. Haftada 2 ay dedim 7 ay olmadan almayacağım ne olur ne olmaz bi şey olursa o eşyaları sonra kullanamam diyeKız ben görmemiş gibi 3 aylık olmadan beşik, araba, puset vs ağır topları almıştımne kadar sabırlı bir annesin
![]()
Benim de 11.haftada oldu ben yine de aldım yerin hazır ona göre diye mesaj gönderdimSabır değildebenim kanamam oldu ya12. Haftada 2 ay dedim 7 ay olmadan almayacağım ne olur ne olmaz bi şey olursa o eşyaları sonra kullanamam diye![]()
Çok teşekkür ederi canım benim. Sorunum şu ki ne alacağımı da bilmiyorum.Canım ben ilk gebeligimde son aylarda almaya başladım bir yerden başlayınca gerisi geliyor. Bunda da zaten olan şeyler vardı ufak tefek ihtiyaçlar oldu onları çok gece kalmadan almak istedim durumumuz belli olmaz annemin sağlığı el vermezse son aylar ilgilenemem diye erken aldım. Hiç ec kalmış hissetme kendini.
Canım özel labaratuvarlar da yapıyor biolab gibi benim de bir önceki gebeliğimde özel muayenehanesi ilan doktorum vardı ama doktorun istem yapması gerekiyor
Evet ya ihtiyaç çok olunca gerçekten insan işin içinden nasıl çıkacağını şaşırıyor ama bir liste yapsan aslijda derli toplu görürsün gözünde buyumez![]()
Yalnız değilsin bende hiç bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum asla![]()
Sanırım biz o zamanlar zaten seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum yayım. Yanılmıyorsam. Ben ne alacağımı bilmiyorum tekrar ettiğim gibi ama bir yerden başlamam gerektiğinin farkındayım da bir şeyin cahili olmak çok kötüymüş yahuBenim de 11.haftada oldu ben yine de aldım yerin hazır ona göre diye mesaj gönderdim![]()
Hepsini çektim bi şey bilmeyen biri için bu hap bilgi oldu valla çok sevindim hahaayyyt canım derttaşım.Kızlar ben bi kaç ay evvel internetten bi sayfada liste görüp yapmıştım. Bi deftere yazdım. Ara ara aldıkça tik atıyorum aldıklarıma. Oldukça geniş kapsamlı bir liste. Yani hepsi olmazsa olmaz şeyler değiller ama yine de listede hepsi bulunsun diyerek ekledim. Listeyi sizlerle de paylaşayım belki ihtiyacı olan olabilir. Hatta bebeğine ne alalım diye soran çok arkadaşımız oluyor. Listede aldığım şeyleri işaretledim geri kalanlardan birini seçin alın diyorumbiberonlarımız emzirme yastığımız emziklerimiz falan hep arkadaşlar tarafından seçildi. Herkes seçtiğini alıyor bence çok mantıklı
![]()
sağol canım 591 çıktı çok yüksek değil kontrollü gideceğiz tansiyon önemli dediGeçmiş olsun diyeyim bacım.
Sonucun kaç çıktı ?
Hiç tansiyon baktın mı evde ?
Ay valla ben de acemi olduğum için liste yaptım mecburen böyle daha kolay olduH
Hepsini çektim bi şey bilmeyen biri için bu hap bilgi oldu valla çok sevindim hahaayyyt canım derttaşım.
Bence çok iyi gidiyorsunBende dikkat etmeye çalıştıkça daha da alıyorum ya . 64 kilo ile hamile kaldım suan 71im
Liste yapıyorum ever ama sonra acaba hangi marka daha iyi hangisi daha güzel olur vs derken işin içinde boğuluyorum . Amaaan diyorum annelerimiz sanki bu kadar kapsamlı alışveriş mi yaptı bize ama bir şekilde büyüdükCanım ben ilk gebeligimde son aylarda almaya başladım bir yerden başlayınca gerisi geliyor. Bunda da zaten olan şeyler vardı ufak tefek ihtiyaçlar oldu onları çok gece kalmadan almak istedim durumumuz belli olmaz annemin sağlığı el vermezse son aylar ilgilenemem diye erken aldım. Hiç ec kalmış hissetme kendini.
Canım özel labaratuvarlar da yapıyor biolab gibi benim de bir önceki gebeliğimde özel muayenehanesi ilan doktorum vardı ama doktorun istem yapması gerekiyor
Evet ya ihtiyaç çok olunca gerçekten insan işin içinden nasıl çıkacağını şaşırıyor ama bir liste yapsan aslijda derli toplu görürsün gözünde buyumez![]()
yaaa çok teşekkür ederim sizin gibi kadınlara bayılıyorumBence çok iyi gidiyorsun![]()