• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Ben arastirmistim hamilelgin başında baya elele park yatağa karat vermiştim ve dun sipariş verdim. Arastirdigima göre memnun olan cok, birde kullanışlı geldi. İnşallah bende memnun kalırım
Çok teşekkür ederim ☺️
Elele madre olanı aldınız dimi? :) bende çok duydum bi de Elele 6in1 var onunla arasında kaldım bakalım ☺️
İnşallah memnun kalırsınız 😊

Ben şimdi burda markayı duyunca sayfasına bakayım dedim şunu gördüm ve aldım biraz önce 😅 bende sırt çantası kullanmak istiyordum rahatlık açısından bir başka marka vardı yine buna benzer beğendiğim 3 bin tl orda bu gelsin bi bakayım kalitesi vs nasıl
Bende bu tarz bı çanta almıştım oğlumda ve hala bir yere çıkarken doldurup cikiyorum, kaç senedir elimde, yine de eskimedi yeni almayacağım ya elimdeki işimi gorur

Kızlar biz sanırım tamamız💜💜 aldıklarımın fotosunu çektim veya görselini paylaştım fikir için.

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-11-18-33-52-561-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-11-18-33-52-561-edit_com.android.chrome.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2025-03-11-18-33-21-037-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-11-18-33-21-037-edit_com.android.chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2025-03-11-18-33-03-993-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-11-18-33-03-993-edit_com.android.chrome.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2025-03-11-18-32-25-136_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-11-18-32-25-136_com.android.chrome.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2025-03-11-18-32-11-277-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-03-11-18-32-11-277-edit_com.android.chrome.webp
    19 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20250311_164154.webp
    IMG_20250311_164154.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250311_164107.webp
    IMG_20250311_164107.webp
    49 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20250311_164101.webp
    IMG_20250311_164101.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20250311_164054.webp
    IMG_20250311_164054.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250311_164043.webp
    IMG_20250311_164043.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar biz sanırım tamamız💜💜 aldıklarımın fotosunu çektim veya görselini paylaştım fikir için.
Göğüs ucu kremin yoksa onu da al bı tane ağlaya ağlaya aramanı istemem 🤦🏻‍♀️ hasta bezi ve pedde lazım göremedim onları da 😅

Hasta bezi 9lu onlu olanlardan yeter bence sonra azalır zaten kanama, akıntı pede geçersin

Yaa çok teşekkür ederim 😍 2tane lansinoh almıştım onu çekmemişim. Hasta bezi kim için ya neden noluyor niye bi dakkaaa :KK57:
Normal doğumdan suyun geldiği andan itibaren kullanırsın, doğum sonrasında da iki doğum için de kanama akıntı olur bı sure ilk etapta yatıp kalkerken tasma olasılığı çok yüksek oluyor azalıp çoğalır, ya aynı gün azalır pede geçersin ya ertesi gün azalır belli olmaz ama ilk etapta pedle falan zor

Vuuuuuu! Bacım. Süper hazırsın sennnn! :KK19::KK24:

Ben birkaç zıbın ve tulum haricinde bi sey almadım daha. 🙈 Ama epeyce giysi, battaniye, mendil, çorap vs var onları bacım almış saolsun.

Taranta Taranta Kız anlattım ya burda suyum geldi de ped-med hak getire sırılsıklam gittim hastaneye, ilk etapta gelen suyla bitti iş heralde dedim şakır şakır indi çünkü, yikandim.temizlendim.giyindim damla damla geliyor diye ped koydum hastaneye gidene kadar musluk gibi inceden akmaya devam etti sırılsıklam gittim, hayatımın en rezil anı gibi hissetmiştim hiç unutamam 😂😂 dogumdan sonra da bir paket ped bitirdim hastaneden de bez vermişlerdi doğumdan sonra kullanmak için bikac tane, eşim getirdi pedin ikinci paketini, yoğun olmaya dabilir belli olmaz çantada olmasında yarar var sezeryan bile olsa doğum sonrası kanama her türlü oluyor, adeti az olanlar işini görür

Taranta Taranta Kız anlattım ya burda suyum geldi de ped-med hak getire sırılsıklam gittim hastaneye, ilk etapta gelen suyla bitti iş heralde dedim şakır şakır indi çünkü, yikandim.temizlendim.giyindim damla damla geliyor diye ped koydum hastaneye gidene kadar musluk gibi inceden akmaya devam etti sırılsıklam gittim, hayatımın en rezil anı gibi hissetmiştim hiç unutamam 😂😂 dogumdan sonra da bir paket ped bitirdim hastaneden de bez vermişlerdi doğumdan sonra kullanmak için bikac tane, eşim getirdi pedin ikinci paketini, yoğun olmaya dabilir belli olmaz çantada olmasında yarar var sezeryan bile olsa doğum sonrası kanama her türlü oluyor, adeti az olanlar işini görür
Ya evet de ben bunu senin özelinde oldu sandım 😅😅 tamam tamam hasta bezi , ped, korse, emzirme sutyeni ve lohusa pijamam da yok henüz son ay alacağım artık :) bebek küvetim de yok ve hala çok kararsızım

Ya evet de ben bunu senin özelinde oldu sandım 😅😅 tamam tamam hasta bezi , ped, korse, emzirme sutyeni ve lohusa pijamam da yok henüz son ay alacağım artık :) bebek küvetim de yok ve hala çok kararsızım
Yok be canım su öyle gelip biten birşey değil başıma gelince öğrendim ve yapısı çok acayip 😂 bu normal doğum için geçerli su gelmeyedebilir belli de olmaz ama sonrasında kanama akıntı her türlü oluyor, ben korse siparişi verdim begenirsem atarım buraya, yarım olanlar toparlanıyor rahat olmuyor, o yüzden askılı göğüs altindan aldım baya sıkı güzel birşeye benzeiyor bekledigim gibiyse aticam buraya

Yok be canım su öyle gelip biten birşey değil başıma gelince öğrendim ve yapısı çok acayip 😂 bu normal doğum için geçerli su gelmeyedebilir belli de olmaz ama sonrasında kanama akıntı her türlü oluyor, ben korse siparişi verdim begenirsem atarım buraya, yarım olanlar toparlanıyor rahat olmuyor, o yüzden askılı göğüs altindan aldım baya sıkı güzel birşeye benzeiyor bekledigim gibiyse aticam buraya
Araştırınca değil başıma gelince öğrendim ya, araştırınca tek olmadığımı bu konuda uyarilmadigimi öğrendim cahillik 😂😂

Aynen öyle oluyor canım çok rahat oluyor. Bir bakayım nette yok artık onlar küçük bir dükkanda elde dikim yapiyorlardi maalesef kapanmislar sanırım. Bulursam ekleyeyim bulamazsam benzerini ekleyeyim olur mu 😍❤️
Olur tabiki neden olmasin ♥️
Ben şimdi burda markayı duyunca sayfasına bakayım dedim şunu gördüm ve aldım biraz önce 😅 bende sırt çantası kullanmak istiyordum rahatlık açısından bir başka marka vardı yine buna benzer beğendiğim 3 bin tl orda bu gelsin bi bakayım kalitesi vs nasıl
Haber ver bende bakarim ona gore 🥰
Çok teşekkür ederim ☺️
Elele madre olanı aldınız dimi? :) bende çok duydum bi de Elele 6in1 var onunla arasında kaldım bakalım ☺️
İnşallah memnun kalırsınız 😊
Ben 6in1 aldim ve 1 saat önce geldi kurduk topladik bile cook genis cok guzel kolay kurup topladik. Biz cok begendik saglam duruyor🙃

Kızlar tetanozlar yapıldı mı? Kaçıncı haftada yapıldı? ☺ 24. Haftayı bekleyeyim diyorum ben birde 2. Dozu karma aşı olarak özel eczaneden alabiliyormuşuz bu konu hakkında bilgisi olan var mı? 🌸
Tetevax oldum ilk dozu, ikinci dozu ise 28. haftada adaceldi sanırım ismi o aşıyı önerdiler. Eczaneden alınıyor her ikisi de.

Tüm vücudumda kaşıntı batma hissi oluyor ya hiç hoş bir şey değil. Yengen dahiliye bölümüne mi gitti peki? Pazartesi dahiliyeden randevu aldım bakalım aynı durumsa doğuma kadar yapacak bişi yok sanırım, umarım cilt kurulduğundan kaynaklaniyordur, tamam teşekkürler 😔
Merhabalar kaşntı durumunuz nasıl doktor ne dedi ? Bende aynı durumdayım kızarıklıklar oluşmaya başladı karaciger enzimlerim yüksek çıktı ilaç vermediler ama

Müslin kundak uyku tulumunuz nereden acaba?
Güzel günlerde kullanın hepsini.
Link ekliyorum:

Tecrübeleri annelere birkaç sorum olacak, benim gibi ilk kez anne olanlardan da bilgisi olan varsa elbette memnun olurum. 😊
1. Park yatak çok da pratik görünmedi bana, arabaya koyup tatile götürebilecek kadar ufak değil bence, çünkü bir de yatağı olacak, onu nasıl götürdünüz yanınızda seyehatlerde? Bir türlü kafama yatmadı, yoksa çok istiyorum bir park yatak. Bir de kumaş kalitesini sağlık açısından nasıl değerlendirmek lazım? Hep plastik türevleri barındırıyor…

2. Süt sağma makinelerinden hastane tipi kullanan/kiralayan oldu mu? Benim çevremde hep bunları kullandılar, koskoca makinalar…
Elektrikli mi manuel mi öneriyorsunuz?

3. Doğum yaptığınız hastanenin pediatrisine mi başvuracaksınız doğumdan sonra? Çocuk doktoru konusu da son ana kalsın hiç istemiyorum. Mesela aşılar için nereye götüreceğiz? Aile hekimliğinde tüm bu takipler var mı?

4. Doğumdan kısa bir süre sonra belki 2 hafta sonra bizim seyehat etme zorunluluğumuz olabilir, bunu tekrar düşünmeli miyim? Her ikimiz açısından da yerimizde ne kadar süre kalmamız en sağlıklısı olur?

Şiödiden çok teşekkür ederim! 🩵

Link ekliyorum:

Çok sağ olun yav, 0.2 tog bulacağım derken servet ödeyecekmişim..

3. Doğum yaptığınız hastanenin pediatrisine mi başvuracaksınız doğumdan sonra? Çocuk doktoru konusu da son ana kalsın hiç istemiyorum. Mesela aşılar için nereye götüreceğiz? Aile hekimliğinde tüm bu takipler var mı?

4. Doğumdan kısa bir süre sonra belki 2 hafta sonra bizim seyehat etme zorunluluğumuz olabilir, bunu tekrar düşünmeli miyim? Her ikimiz açısından da yerimizde ne kadar süre kalmamız en sağlıklısı olur?

Şiödiden çok teşekkür ederim! 🩵
Benim doğumdan bahsediyorum herkes için geçerli mi bilemiyorum ama şöyle

2)ben cam ve sakura da doğum yaptım hastane tipi sağma makinesi aparatlarıni devlet veriyor ama bir kereye mahsus, sonra sizin oluyor sonraki doğumlarda gerekirse diye saklayin diyorlar, o yüzden o tip almadım ama onu da ben açmadım bile, manuel aldım daha pratik geldi bana sütüm aktiginda falan biraz boşaltıyordum, bu sefer giyilebilir olanlardan alabilirim ama henüz almayacağım gerekirse alacağım ben sagmaktan ziyade sık emzirerek ilerlemiştim, gerekirse sonra alacağım

3) doğumda çocuk doktorları mevcut bulundu, bebek doğar doğmaz alıp yan tarafında ilk muayeneleri yaptılar o arada benim dikisim.atilmisti, sonra odaya çıktık gereken taramaları kendileri eşlik edip yaptırdılar, sonrasında gereken kontrol için listeleyip verdiler ona uygun ilk kontrollerini yaptırdım, aşılar için yine aile hekiminden arayıp takibi yapacaklar

4)sen hemen toparlanirsan hiç problem olmaz bebiş uyuya uyuya gider zaten, onemli olan senin toparlanabilmen

Back
X